(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
evet arkadaşlar gezi güzergahımız
1.buluşma otogar(otogardan alıcam sizleri..bana özelden tel no gönderirseniz v iyi olur haberleşiriz.ayrıca geleceğiniz firma ve iniş saati)
2.otogardan metro ile sultan ahmet tarafına geçiyoruz.kahvaltı yapıyoruz ve başlıyoruz..
3.müzeler ve camiler tarihi sultan ahmet köftecisinde yemek
4.eminönü
5.eminönünden boğaz turu
6.kabataştan ortaköye
7.ortaköyde manzara eşliğinde çay kahve muhabbeti

arkadaşlar ben bu şekilde düşündüm..eleştirilerinizi ve eklemek istediklerinizi yazarsanız gezi seyrimizi değiştirelim...

bence kalacak yerleri ayarlaması lazım benm gibi dısardan gelenlerin.. Yoksa benim iş yatar.. o yuzden son haftaya kdr kesın konusmayım ;)

ben direk emin önüne gelirim hatta vapurla anadolu yakasında kız kulesine karşı kahve keyfi de yapabiliriz.

serkan öğretmenm,ben gelen bütün arkadaşlarlra birlikte öğretmenevinde kalabilrz diye düşnyrm,ertesi gün için tekrar biraraya gelmemzde kolay olr,ne dersnz (((;

serkan öğretmenm,ben gelen bütün arkadaşlarlra birlikte öğretmenevinde kalabilrz diye düşnyrm,ertesi gün için tekrar biraraya gelmemzde kolay olr,ne dersnz (((;

olabilir ama ben 2 kere gittim hayatımda İstanbul'a.. ne yol bilirim ne yordam..

Ben de gelmek istiyorummm. Benim çok ihtiyacım stes atmaya. Bu sene çok çok çok yopun geçti anlatmak mümkün değil. Kesin tarih 17 haziran mı? orada kalınacak mı? 18inde de oradamı olunacak? Kalacak yer bulurum sanıyorum. ya ben bu forumun üyelerinden beşte biri istanbul sanıyordum, istanbuldan 3-4 kişi katılıyor sanıyorum, ilginç. ösymden 17 haziranda ya birde bana görev çıkarsa????

serkan öğretmenm bende bilmiyorum ama nasılsa buluruz...yeterki gelin..olmazmı ((((((; bence süper olur....ve naturel öğretmenm ne diyelm...inş gelrsnz (((;

kızları ben alabilirim..erkek arkadaşları da yakında bi öğretmen evi bakarım..sizi ortada bırakır mıyım hiç yaa aşk olsuuunnn...

olmadı bekar kalan öğretmen arkadaşlarla bi görüşürüm bi gece kalmak sorun olmaz herhalde..rahat olun arkadaşlar:))erkekleri de bize alayım diycem ama eve sığmayız..erkeklere bi odayı tahsis etsek kızlar açıktta kalır:)))

canmsn yaaa...kıyamam sana...zaten düğn telaşn var...bide bizmi yük olalm sana...bence öğretmen evne hepmz için bak sen...inan böylesi daha koly olur arkdşm ((((;

yaa aşk olsun ne yükü bi iki gece kalmanın ne yükü olcak..benim çeyizlere sarılır yatarsınız heheheh:D

tabi canm,ahmet abide dua etsn bize...allah razı olsn bizden önce kullndlr diye (((; bence topluca öğretmneviiii (((;

:))yaa sorma..ne tarafta bakayım acaba öğretmen evi..bahçelievler ve zeytinburnu güzel aslında fiyat araştırması yapayım bi madem..ben götürürüm sizi ordan eve geçerim:))

fiyatlar 50 tl civarı ben sizi bırakıcam arkadaşlar merak etmeyin..olmadı sabah da alırım..bu konuda tereddüt yaşamanıza gerek yok..

fiyatlar 50 tl civarı ben sizi bırakıcam arkadaşlar merak etmeyin..olmadı sabah da alırım..bu konuda tereddüt yaşamanıza gerek yok..

Zeytinburnu AdileMErmerci uygulama oteli var Lisenin. Öğretmen evi mahayetinde. Kahvaltı dahil üye olmayanlara 1,5 sene önce 37,50 liraydı ama şimdi nasıl bilmıorum . tek bildiğim yer orası :)) Temiz bir yer

hocam zeytin burnu ve bahçelievler çok iyi benim bildiğim..zeytinburnunda iki tane var. fiyatları genelde 50tl civarında..çok lüxler 60 70 oluyo işte..adile mermerci merkezi bi yerde orası olabilir..tramvay hattında hemen sizi 2 gün bırakıp alabilirim..benim için de iyi olur.. sıkıntısız buluşuruz..

hocam zeytin burnu ve bahçelievler çok iyi benim bildiğim..zeytinburnunda iki tane var. fiyatları genelde 50tl civarında..çok lüxler 60 70 oluyo işte..adile mermerci merkezi bi yerde orası olabilir..tramvay hattında hemen sizi 2 gün bırakıp alabilirim..benim için de iyi olur.. sıkıntısız buluşuruz..

bildiğim 1 gün kaldığımız yer burası hocam.. Temiz bir otel ve hep öğrenciler çalışıyor. Kahvaltısı da var.. 2 kişilk odalarda 44 e düşüor fiyat..

http://www.mimaotml.net/index.php?link=bilgiler

yer ayarlndı gbi sanki...şimdi sadece gün saymkmı kaldı geriye...bekle bizi istanbul,forum öğretmnleri geliyor...(((((;

öyle sayıılr.şimdi gelcek arkadaşlar öğretmen evinde kalacaklar mesaj yazsın ona göre yer ayırtmak lazım..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri