(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz bile yeterli ;) ama cumartesiye hepsini bitirmeye çalışıyorum :)))

a arkadaşlar özal hoca gelmiyo diye serkan hocam da gelmek istemiyo.aranızda bi ben erkek olucam gelmesem daha iyi dedi..siz de mesaj atsanız ikna için iyi olurdu..

serkan hocam,yalnız kalmazsınız....eşim de gelicek :)

arkadaşlar özelden tlf numaralarınızı yazarsanız sevinirim o gün haberleşebilmek için.

ben yazdm öğretmenm,habernz olsn...(((;

ben mesaj attım özelden..tel nolarımızı sıradan birbrimize yollayalım zaten 8 kişi falanız zor olmaz sanırım..

seninki bende var hayatımmm ((((; diğerlerde yollarsa sevnrm...

ben gönderdim derken serkan hocaya mesaj olarak kastettim:))

selvi,gelenlerin listesni yeniden yazarmsn lütfen...telefn numarası için...

nihal hoca
özlem hoca
neslihan hoca
tuba hoca
serkan hoca
sen ben:))
e bi de yavuzselim ve tuba hocanın eşi gelcekmiş..

sen ben :) biz...tekiz sanki,allahımmm çok tatlyz yne...(((;

:)))yaaa arkadaşım öyle tabi:D çok mutluyum bugün yaaaa

özeldr belki diye soramyrm..ama rabbm daim etsn ve o gül yüzn hep gülsn gülen gözlern hiç ağlmsn inş (((;

sağol canım benim:))düğüne az kaldı ya ondan sanırım..haftaiçi gelinlik provası var..yakın olsan gel derdim:))

sabah 10 da buluşsak nasıl olur arkadaşlar çok geç buluşmayalım 1,5 saatlik boğazda tekne turu yaparız akşam 6 ya kadar vaktim var ona göre program yapalım

olur hocam..o zaman eminönüde buluşalım..otogarda inecekler yazsın onları otogardan ben alıcam..birlikte geçicez..otogarda incekler 8.30-9 da istanbulda olacak şekilde alsın biletini..ben 8 de gelirim otogara ..ayrıca gelceğiniz firmaları da özelden mesaj atın..tek tek alırım sizleri..metroyal aksaraya ordan eminönüne geçeriz..boğaz turuyla başlarız..hem boğaz turu sabah da sakin olur..gün içinde planlama da yaparız aslında gezilecek yerler yakın çevre zaten..

ankete o kadar kişi katılmışşş....gelecek kişisi 8-9 :(

neyse pollyanna cılık yapayım bari : az kişi olunca birbirimize daha çok vakit ayırmış,daha iyi tanımış oluruz :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri