(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
en baştan söyleyeyim günümü trafikle mahfetmek istemiyorum tek bir yerde oturup sizlerle sohbet etmek kafi benim için :)

kesin istanbul di mi?

yaa arkadaşlar o zaman seçim yapın ya avrupa ya da anadolu yakası olsun...avrupa yakası olursa daha çok yer gezeriz..ona göre:))

özlem öğretmenme katılıyorum...günümüzü trafkte tüketmk yerne birlkte ve sohbet ederk geçrme fikri çok daha hoş ve çekici sanki...birçok yer yerne gezp,yemk yiyebleceğmz,çay içip sohbet edeblcğmz yerlerde yada yerde geçrsek olmzmı...çocuğu olan arkdşlrda düşünmk gerek...ne dersnz arkdşlr...

Bana herşey uyar walla..hatta bana daha uygun olur..ben buralıyım zaten sizleri görmek tanışmak için gelicem..hadi bakalım fikirleri alalım..bi de kesin gelenler yazsın!.

bende inş ((((;

çok önemli bir aksilik çıkmadığı sürece ben deee.....

şimdilik 5 kişiyiz..nihal hoca,özlem hoca,tuba hoca,elif hoca ve ben,serkan ve özal hocamlar da kesin gelecek mi acaba!..

bilmyrmki...inş gelirler...ben çok istyrm onlrlada tanşmyı...serkn hoca senin toprk zaten selvi,özal hocada benim ((((; ama ben daha kalabalk olrz diye düşnmştmmmm...ne yapalm bunada şükr (((; hiç görmemktn iyidr dmi...

Elif hocam, böyle organizasyonlara katılmaktan çok büyük zevk duyarım... Amma nasip kısmet...

Birşey çıkmazsa ben de gelmeye çalışacağım arkadaşlar. Sizlerle tanışmayı çok istiyorum.

özal öğretmenm...bekliyorumm...toprağımzın hatrına ((((;

katara hocam gelmenizi çok isterim..ben de hhepinizle çok tanışmak istiyorum:))aa serkan hoca hemşerim miymiş..bilmiyordum:))

evet canm,yanılmyrsm bi msj da okmştm kırşehrli oldğnu...inş gelirler...hepimz bi arada...ayyyy süper olur yaaa....((((;

inşallah hadi bakalım..
şimdi katara hocamla sayımız arttı bakalım:))

kaç kişi oldk selvi,kimler geliyor biliyormusun peki...

1.elif
2. özlem ö.
3. nihal e.
4.katara
5.özal hoca
6. serkan hoca
7.tuba hoca
8.egeli yağmur
9.esra şen (belki)
10.naturelI(belki)
11.beennn
unuttuğum varsa kendisi eklesin lütfen ve beni mazur görsün:))

ay ay ay...okul öncesi forum 11.... birarada..tadına doyulmzzzz ((((;

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri