(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
kocaeli balıkesir taraftarıyım ama 5 haziranda katılmam gereken bir ödül töreni var o yüzden istanbul seminerinde de bulunamayacağım ...

ben ankat açayım konuya en iyisi oylayalım arkadaşlar

üst üste yazmış oldum ama aslında balıkesirin sahil tarafında buluşsak hiç fena olmaz hani :) hem tatil hem buluşma haziranın ikinci haftası

Ben gelemeyeceğim ama İstanbul ve Bursa uygun olur diye düşünüyorum.:emot94:

bende birsey söyleyemiyorum arkadaslar,koşturmacam cok fazla bu aralar zatennn.... benim yerimede gezin,eglenin......

Nihal hocama tarih konusunda katılıyorum haziranın 2. haftasonu ne dersiniz ?

ama seçim var 12 sinde o tarih tutmuyor gibi sizler ne diyorsunuz arkadaşlar

Ben gelemesemde seçimden sonraki hafta daha iyi olur maaş filan da alınıyor gelmek isteyenler için iyi olur.

Özlem Hocam ben izmirdeyim. Balıkesir uyar bana, ya da ege bölgesi :) Ama dedim ya neye nasip neye kısmet, belki o tarihlerde oluruz istanbullarda geliriz.. Seminer haftası bence daha uygun olur....

Selçuk hocamın dediği de doğru maaşlarımızıda almış oluruz malum alışveriş de lazım yaza girmeden :)))

o zaman tarihi de 18-19 haziran ne dersiniz ??
Balıkesir sahil kenarı da çok yattı aklıma açıkcası herkes ankete katılsın bakalım arkadaşlar.

İstanbul ve Balıkesir aynı gidiyor bakalım :)

benim de 5 haziranda toplantım varmış okul müdürümüz söyledi..seminere katılamıycam.. 12 haziran da da seçimler var malum..18-19 haziran çok uygun bence:)))

Okulları tatil edip iyi bir senenin stresini atalim birlikte nedersiniz :))) 18-19 haziran da :)

oooohh süper hocam:))harika olur...ben de davetiyelerinizi vermiş olurum bu sayede!..

aaaa eveettt :))

ben gelemiyorum ama haziran sonu iyi olabilir.

bence en uygun yer izmir:))herkesi her zaman beklerim;)

kesinlikle aslıhan hocam :))))) (aslında sanki istanbul gibide) :D

Hiç bir il yakınımdan geçmiyor ne yazık ki...

ya erkek öğretmenlerde gelsin forummmm..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri