Bugün alan değişikliği kararnamem geldi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SERPL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:10
arkadaşlar lise diyoruz ama lisenin uygulama anasınıfına düşme ihtimaliniz de var.sizce hangisi daha mantıklı.....

arkadaşlar benim kararnamem gelmedi bile ya haberimde yoktu sormadım ama arkadaşlarında gelmiş ve geçen cuma sonmuş yani ben otomatikmen imzalamamış oldum süresi geçtiyse şimdi napabilirim yarın araştırıcam
ben okul öncesi öğretmenliği mezunuyum şimdi bu kararnameyi imzalasam yalnızca ilköğretime atanabilicem gerçi, şu andada öyle ama peki imzalamasam yani imzalamama şansım varmı benim o zaman kabul etmiyomu olucam lütfen cevap verin

onun süresi geçti arkadaşlar kız teknik eğitimin sitesinde yazıyo alan değişikliği başlıklı yazıda.

bugün aynı yazı bizede geldi.anladığım kadarıyla itiraz hakkı yok.şu anda cümleyi tam hatırlamıyorum fakat dilekçelerin kabul edilmeyeceğine dair bir yazı vardı.

arkadaşlar ben mesleki egitim fakültesi anaokulu öğretmenliği mezunuyum.bağımsız anaokulunda tüm gün çalışıyorum ve tüm gün çalışmak çok yorucu .liseye geçmek istiyorum.o zaman branş değişikliği ile ilgili başvuru yapmam gerekirmi?

süresi bitti galiba hocam

aslına bakarsanız hocam tam günde güzel bir şey

ben gazi üni. çocuk gelişimi eği.ve okul öncesi eğitimi öğretmenliği bölümünden mezunum. şu anda ana sınıfında çalışıyorum.benim karanamem ise okul öncesi olarak gelmiş.siz hangi okulun hangi bölümünden mezunsunuz.

……………………….VALİLİĞİNE
(İL Milli Eğitim Müdürlüğü)
İlgi : a) Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 29/01/2008 tarihli ve
B.08.0.PGM.0.23.05.04/5880 sayılı Onayı.
b) Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 29/01/2008 tarihli ve
B.08.0.PGM.0.23.05.04/5882 sayılı Onayı.
Bilindiği gibi, öğretmen olarak atanacakların atamalarına esas olan alanlar ile mezun oldukları
yüksek öğretim programları ve aylık karşılığı okutacakları derslere ilişkin Talim ve Terbiye
Kurulunun 12/07/2004 tarih ve 119 sayılı kararında 17/09/2007 tarih ve 155 sayılı Kararla değişikliğe
gidilerek, Okul Öncesi Öğretmenliği/Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı Okul Öncesi ve Çocuk Gelişimi
ve Eğitimi olmak üzere iki ayrı alana ayrılmıştır.
Bu karar çerçevesinde bu alan öğretmenlerinin İlsis kayıtlarındaki öğrenim bilgilerine göre,
alanlarının belirlenmesi zorunlu hale gelmiştir.
Bu noktadan hareketle; mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile çok programlı liselerde
görev yapan Okul Öncesi Öğretmenliği/Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmenlerinden;
a) Mezuniyetleri okul öncesi öğretmenliği alanına kaynak olanlar Okul Öncesi
Öğretmenliğine,
b) Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanına kaynak gösterilenler Çocuk Gelişimi ve Eğitimi
Öğretmenliğine,
c) Yukarıda sayılan kurumlar dışında kalan ilköğretim okulları ile anaokullarında görev yapan
ve Talim ve Terbiye Kurulunun daha önceki kararları kapsamında; Okul Öncesi, Çocuk Gelişimi ve
Eğitimi ile Talim ve Terbiye Kurulunun 12/07/2004 tarih ve 119 sayılı kararına göre Okul Öncesi
Öğretmenliği/Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanlarına atanmış olanların Okul Öncesi Öğretmenliğine
İlgi (a) ve (b) onaylarla bulundukları eğitim kurumlarında alan değişiklikleri gerçekleştirilmiş
olup, isim listesi ile tebliğ belgeleri elektronik ortamda gönderilmiştir.
Bu çerçevede, alan değişikliği işlemlerinden sonra mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının
uygulama anasınıflarında ihtiyaç duyulan Okul Öncesi Öğretmeni norm kadrolarına atama
yapılacağından bu eğitim kurumlarında görev yapan ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliğine
alan değişikliği gerçekleştirilen norm fazlası öğretmenler Okul Öncesi Öğretmenliğine alanlarının
değiştirilmesini istemeleri durumunda alan değişikliği kararnameleri tebliğ edilmeyecek, alan
değişikliği istekleri ile ilgili dilekçeleri, düzeltme yapılabilmesi için 15/02/2008 tarihine kadar
Bakanlığımıza gönderilecektir.

arkadaşlar bu yazının örneği. oku oku anlamadım. tercüme yapabilecek kimse varmı

Mahmut arkadaşım tam gün çalışmak tahmin ettiğinizdende zor 8.30-17.00 arasında okuldasın .yani p.tesi-cuma 9 saat diğer günler 8 saat çocuklarla birliktesin birde 20 öğrenci.eve geldiğimde kendi çocuğumla ilgilenemiyorum inanın.

arkadaşlar ben milli eğitime sordum.dilekçenin işleme alınmayacağından bahsetti.anlamadığım nokta dilekçe işleme konmayıp bize geri dönecekse,neden itiraz dilekçe yazabilirsiniz diyorlar.çelişki yok mu

bende selçuktan mezunum mesleki eğt.fak.anaokulu bölümü liselerde çalışma şansımız yokmu artık alan değişikliğiyle kesin bilgisi olan lütfen bilgilendiririmi ?

bana da bugün ulaştı.kararnamem okulöncesi eğit,im ve çocuk gelişmi öğretmenliği iken sadece okulöncesieğitim öğrt. oldu.
itiraz dilekçemi işleme koymak için beni aradılar ve şöyle dediler:"eğer itiraz edersen kararnamen çocuk gelişimi olarak değişebilir.(kesin değil) ama kadron kız meslek lisesine geçer.orda da büyük ihtimalle norm fazlası olursun,seni görevlendirme olarak boş olan herhangi bir okula atayabilirler.bu şekilde istersen dilekçe işleme girsin.bakanlık herkesi tek kararnameye çevirdi"
bu, baştan savma bir cevap da olabilir,doğru bir cevap da...

Arkadaşlar
Kiz Meslek Lisesinde çalişan Okul öncesi öğretmenleri çocuk Gelişimi öğrt. Olacak Miş , Biz Anaokullarainda Yada Ilk öğretimlerde çalişan çocuk Gelişimciler Okul öncesi Olacakmişiz.haksizlik.bütün çocuk Gelişimciler Hakkimizi Arayalim.buna Itiraz Edelim Herkes Gerekirse Mahkemeye Versin.bazi Illerin Mem In Sitesinde Itiraz Edilebilir Diye Yazi Varmiş Ama Yaziyi Ben Bulamadim.ayrica Kararin 17/09/2007 Tarih Ve 155 Sayili Kararina Bağlanmiş.o Karara Bakanlar Haksizliği Anlayacaklardir. Bu Yilin Başinda Kiz Meslejlerde (yüzyüze Eğitim Hariç Ders Vermediler Ve Bazi Okul öncesi Arkadaşlr Bu Yüzden Norm Kadrosu Fazlasi Sayildi.bilginize

Arkadaşlar yazı geldiyse imzalayın kimse girip ilsis bilgisine bakmıyor mu anlayamadım.ilsis bilgilerinize bakın zaten değiştirilmiş Benim bilgilerimde Okul öncesi Öğretmeni yazıyor artık

evet ilsisde değişmiş artık ve değiştirilmemesi için kapatmışlar

ya bana da bugün geldi kararnamem..bence yanlış bir düzenleme..arkadaşlar beraber birşeyler yapmalıyız bence..

Arkadaşlar
Kiz Meslek Lisesinde çalişan Okul öncesi öğretmenleri çocuk Gelişimi öğrt. Olacak Miş , Biz Anaokullarainda Yada Ilk öğretimlerde çalişan çocuk Gelişimciler Okul öncesi Olacakmişiz.haksizlik.bütün çocuk Gelişimciler Hakkimizi Arayalim.buna Itiraz Edelim Herkes Gerekirse Mahkemeye Versin.bazi Illerin Mem In Sitesinde Itiraz Edilebilir Diye Yazi Varmiş Ama Yaziyi Ben Bulamadim.ayrica Kararin 17/09/2007 Tarih Ve 155 Sayili Kararina Bağlanmiş.o Karara Bakanlar Haksizliği Anlayacaklardir. Bu Yilin Başinda Kiz Meslejlerde (yüzyüze Eğitim Hariç Ders Vermediler Ve Bazi Okul öncesi Arkadaşlr Bu Yüzden Norm Kadrosu Fazlasi Sayildi.bilginize
Arkadaşım ben de çocuk gelişimi mezunuyum ve anaokulunda çalışıyorum,benim kararnamem okul öncesi/çocuk gelişimi iken sadece çocuk gelişimi olmuş,şimdi ben anaokulu ve anasınıfında çalışamayacak mıyım?Sadece liselerde mi görev yapacağım bu bu demek mi?ben bu işten hiçbirşey anlamadım.Üstelik ne ilçeye ne de okula bununla ilgili yazı geldi.Sağdan soldan bugün duyup araştırdım.

arkadaşım şimdi milli eğitime sordum bizim kararnamemiz çıkmış.benim kararnamem okul öncesi diye çıkmış.kararnamede çıkan branşı kabul etmeyenler dilekçe verecekmiş ve diplamasını ekleyecekler.çocuk gelişimine geçenler meslek lisesine atanacak.işin özeti bundan birkaç yıl önce türkçe ve edebiyat diye ayırdılardı tıpkı onun gibi olacakmış.nerede çalışıyorunuz acaba üstelik 15 de bakanlığa dilekçeler gönderilecek.sitede arkadaşalar yazıları yaynladı onu indirip milli eğitim gidip sorun.kolay gelsin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri