Bugün alan değişikliği kararnamem geldi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SERPL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:10
bakanlığın bize gönderdiği kararnameler ile açılan davaların tarihleri farklı olduğundan birçok ilde bölge idaremahkemleri davaları reddediyor.bu ali cengiz oyunu nasıl durdurulacak anlamıyorum.inşallah lehimize sonuçlanır

ah sayın hocam bu durum hepimizin içinde bir yara. evet bundan sonra sadece üniversitelerin çocuk gelişimi bölümünden mezun olan arkadaşlar liselere girebilecek. ben ve birkaç arkadasımız mahkemeye bile verdik bu durumu ama mahkeme bakanlığı haklı buldu. ben daha önce 3 yıl çalıştıım kız meslek lisesinde ama bundan sonra çalısamayacağım

peki hocam görevlendirme şeklindede mi olmuyor.ya da bu konuda seminer ,hizmet içi eğitim , kurs v.b. bi yolu yok mu. ya da yüksek lisans v.b. bir yolu yok mu. teşekkür ederm

slm... ben gazi üniv. çocuk gelişimi 4. sınıf öğrencisiyim..bu siteye yaklaşık 2 aydır üyeyim... atamalar,puanlar ve kadrolarla ilgili tüm bilgileri okuyamadım henüz. seninle bilgi paylaşımında bulunabilir miyiz?

neden sendikalar haklı davamızı takip ettiklerini göstermiyorlar.çünkü bizlerden kesilen aidatlarla ayakta duruyorlar.

hocam bildiğim kadarıyla çalıştığın yerde eğer çocuk gelişimi mezunu yoksa ve tanıdığın biri varsa görwevlendirem olarak çalısabilirsin ama unutma görevlendirme olarak bu iş nereye kadar gidecek işin birde bu tarafından bak.

.............. konu sÜreklİ gÜncel .bu sİteden ve dİĞer sİtelerden hakkimizi arayalim.saygilar...

Olay mahkemede zaten. Mahkeme davayi durdurmayi ret esastan gÖrÜŞmeye devam edİyor. Bu aŞamada yapilacak tek Şey beklemek

Bende ordu da görevliyim benimde alanım emrivaki değiştirldi. sadece bir kağıt uzattılar ve bunu imzalyacaksın dediler. alanımızı bizden habersiz seçim hakkı sunulmadan değiştirdiler. çocuk gelişimi bölümünü diplomamızdan resmen sildiler.bu mahkeme ne zaman sonuçlanacak ki... bu işin sonu nereye varacak bilemiyorum arkadaşlar.sizin bir fikriniz varsa açıklarsanız sevinirim.

hocam hala belli değil bende bekliyorum

meslek eğitim mezunları çocuk gelişimi bölümüne gecebiliyorlar.marmara ünv.,selcuk ünv.,Atatürk ünv.,pamukkale ünv. okul önceside olsada bitirdikleri bölüm gecebliyorlar.Yüksek öğretim başkanlığına dilekçeyle bildirmeleri gerekiyor

okul öncesi genel müdürüyle görüştüm.17 bin coçuk gelişimi öğretmen varmiş.24 bin okul öncesi öğretmeni varmış. herkes hangi bölümden cıktıysa oraya atanacak dedi.bazı üniversiteler hariç meslek eğitim

Merhaba...
Ben 2008 selÇuk Ünİversİtesİ anasinifi ÖĞretmenlİĞİ mezunuyum ama bu sene İtİbarİyle okul Öncesİ ÖĞretmenlİĞİ adi altina gİrmİŞ bulunuyoruz,,,

bİz okul Öncesİ ÖĞretmenlerİne kiz meslek lİselerİnde Çocuk gelİŞİmİ ÖĞretmenlİĞİ hakkinin tanindiĞini, bunun İÇİn ankaradan ayrica bİr belge almak gerektİĞİnİ duymuŞtum ama bu konunun detaylarini bİlmİyorum,,, aramizda bİlen arkadaŞlarimiz varsa paylaŞiminizi beklİyorum...

ArkadaŞlar kafam kariŞti, ben 2008 selÇuk Ünİversİtesİ mezunuyum suan usta ÖĞretİcİlİk yapiyorum,dİplomamda ''Çocuk gelİŞİmİ ve ev yÖnetİmİ eĞİtİmİ bÖlÜmÜnÜn anaokulu ÖĞretmenlİĞİ'' olarak geÇİyor,,, Şİmdİ ben lİseye Çocuk gelİŞİmİ ÖĞretmenİ olarak geÇme hakkina sahİp mİyİm deĞİl mİyİm?? SelÇuk da bu yil İtİbarİyle bu ad altinda almiyor artik okul Öncesİ ÖĞretmenlİĞİ adi altinda alcakmiŞ,,,

evet öyle bir şeyi bende duymuştum bende 2 yıllık sözleşmeli öğretmenim geen yıl bizim okula yazı gelmişti ama sadee kadrolular diye ilgilenmemiştim bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bilgi alıabilirmiyim

Arkadaşlar bundan bir yıl önce bilgimiz dışında Okul öncesi/çocuk gelişimi alanı meb tarfından resmen değiştirlimişti. Vermiş olduğum mücadele sonucunda yargı branş değişikliğiin hukuka uyarlılık bulmamıştır ve branşı tekrar okul öncesİ/çocuk gelişim olarak devam etmesine kara vermiştir ilgilelenen arkadaşaların dikkatine!!

hocam tebrikler. mahkeme kararını yollarsanız emsal gösterip dava edeceğim. ben selcuk üni mesleki eğitim fakültesi anaokulu mezunuyum.

arkadaşlar bundan bir yıl önce bilgimiz dışında okul öncesi/çocuk gelişimi alanı meb tarfından resmen değiştirlimişti. Vermiş olduğum mücadele sonucunda yargı branş değişikliğiin hukuka uyarlılık bulmamıştır ve branşı tekrar okul öncesİ/çocuk gelişim olarak devam etmesine kara vermiştir ilgilelenen arkadaşaların dikkatine!!

yanİ okul Öncesİ bÖlÜmÜ ve Çocuk gelİŞİmİ bÖlÜmlerİ arasinda hİÇ bİr fark yok. Okul Öncesİ mezunlari da kiz meslek lİsesİnde Çocuk gelŞmİ ÖĞretmenİ olabİlİyorlar. DeĞİl mİ. Yaniliyorsam lÜtfen dÜzeltİn arkadaŞlar...

Arkadaşlar bundan bir yıl önce bilgimiz dışında Okul öncesi/çocuk gelişimi alanı meb tarfından resmen değiştirlimişti. Vermiş olduğum mücadele sonucunda yargı branş değişikliğiin hukuka uyarlılık bulmamıştır ve branşı tekrar okul öncesİ/çocuk gelişim olarak devam etmesine kara vermiştir ilgilelenen arkadaşaların dikkatine!!
sayın hocam ben tam amlamadım şimdi siz nere mezunusunuz.asıl öğrenmek istediğim şu ben dokuz eylül üniversitesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum.2006 sözleşmeli atandım.benim bu konudaki şansım nedir ve nasıl bir hukuki yol izlediniz
bilgilerinize şimdiden teşekkürler.

peki bu durumda bizimde dava acıp hakkımızı geri almamızmı gerekiyor yoksa genel bir kararmı?

sayın hocam ben tam amlamadım şimdi siz nere mezunusunuz.asıl öğrenmek istediğim şu ben dokuz eylül üniversitesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum.2006 sözleşmeli atandım.benim bu konudaki şansım nedir ve nasıl bir hukuki yol izlediniz
bilgilerinize şimdiden teşekkürler.
!!!

slm hocam ben verdiğiniz link te konuyu inceledim.çok mutlu oldum içime bir umut doğdu.tabi ağır bir hukuk dili var.şimdi şunları tam açığa kavuşturamadım ben.bu dava sonucu genel bir uygulama mı doğuruyor yada herkes şahsi dava mı açmak zorunda.bir de ben okul öncesi mezunuyum ama bakanlık ilk atama alanım çocuk gelişimi/okul öncesi idi bu dava sonucundan bende yararlanabiliyormuyum.teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri