bakanlığın bize gönderdiği kararnameler ile açılan davaların tarihleri farklı olduğundan birçok ilde bölge idaremahkemleri davaları reddediyor.bu ali cengiz oyunu nasıl durdurulacak anlamıyorum.inşallah lehimize sonuçlanır
arkadaşlar bundan bir yıl önce bilgimiz dışında okul öncesi/çocuk gelişimi alanı meb tarfından resmen değiştirlimişti. Vermiş olduğum mücadele sonucunda yargı branş değişikliğiin hukuka uyarlılık bulmamıştır ve branşı tekrar okul öncesİ/çocuk gelişim olarak devam etmesine kara vermiştir ilgilelenen arkadaşaların dikkatine!!
sayın hocam ben tam amlamadım şimdi siz nere mezunusunuz.asıl öğrenmek istediğim şu ben dokuz eylül üniversitesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum.2006 sözleşmeli atandım.benim bu konudaki şansım nedir ve nasıl bir hukuki yol izledinizArkadaşlar bundan bir yıl önce bilgimiz dışında Okul öncesi/çocuk gelişimi alanı meb tarfından resmen değiştirlimişti. Vermiş olduğum mücadele sonucunda yargı branş değişikliğiin hukuka uyarlılık bulmamıştır ve branşı tekrar okul öncesİ/çocuk gelişim olarak devam etmesine kara vermiştir ilgilelenen arkadaşaların dikkatine!!
Arkadaşlar bundan bir yıl önce bilgimiz dışında Okul öncesi/çocuk gelişimi alanı meb tarfından resmen değiştirlimişti. Vermiş olduğum mücadele sonucunda yargı branş değişikliğiin hukuka uyarlılık bulmamıştır ve branşı tekrar okul öncesİ/çocuk gelişim olarak devam etmesine kara vermiştir ilgilelenen arkadaşaların dikkatine!!
!!!sayın hocam ben tam amlamadım şimdi siz nere mezunusunuz.asıl öğrenmek istediğim şu ben dokuz eylül üniversitesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum.2006 sözleşmeli atandım.benim bu konudaki şansım nedir ve nasıl bir hukuki yol izlediniz
bilgilerinize şimdiden teşekkürler.
slm hocam ben verdiğiniz link te konuyu inceledim.çok mutlu oldum içime bir umut doğdu.tabi ağır bir hukuk dili var.şimdi şunları tam açığa kavuşturamadım ben.bu dava sonucu genel bir uygulama mı doğuruyor yada herkes şahsi dava mı açmak zorunda.bir de ben okul öncesi mezunuyum ama bakanlık ilk atama alanım çocuk gelişimi/okul öncesi idi bu dava sonucundan bende yararlanabiliyormuyum.teşekkürler
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!