yok arkadaşım tercih hatası falan değil. milli eğitim müdürlüğüne de onaylattım. 71 ile atanamayanlar da varmış. ilk 20 gelmedi. benden yüksekler gitti diyelim. 21 nasıl olmadı.mantıklı mı sizce? kafayı yemek üzereyim akşamdan beri🙁aileyiz şunu yazdı:nasıl olur arkadaşım 48 ler bile atandı tercih hatası felanmı acaba
arkadaşlar bende 41,464 le atanamadım bu sene ilk kez girmiştim inanın bir kere bile açmadım kitabı çalışmadan girdim anlayacağınız. Yetmezmiş gibi kitapçıkta bitirdiğim ve emin olduğum soruları cevap anahtarına geçiremedim sürem yetmedi eğer öyle olsaydı büyük ihtimalle 55 alırdım. Ama olsun nasip bu sene çalışıp önümüzdeki sene giricem . Açıkcası üzülmüştüm ama 71 le atanamayanlar varsa benim yaptığım şımarıklık olur zaten herkes için hayırlısı olsun
Nasıl oluyor gerçekten bu iş ya saçmalık peşini bırakma bu işin sor bakalım pzt günü olur mu öyler şey kafalarına göre mi yaptılar.tomurcuk09 şunu yazdı:yok arkadaşım tercih hatası falan değil. milli eğitim müdürlüğüne de onaylattım. 71 ile atanamayanlar da varmış. ilk 20 gelmedi. benden yüksekler gitti diyelim. 21 nasıl olmadı.mantıklı mı sizce? kafayı yemek üzereyim akşamdan beri🙁
özel öğretim yöntemlerinde yanlış soru yoktu fakat 10 soru kadar bayağı çeldirici sorular vardı.Kitaptan dip köşe sormuşlar.Ben 4 sınıfta ilk defa tek dersten büte kaldım.Bütte sorular daha kolay olur diye duymuştum ama gerçekten birçok derste çok zor sormuşlar. Bu sene zaten 2 staj dosyası hazırla ,yardımcı kitap yoktu gerçekte çok zor bir yıl geçirdik. Allah büte kalan kazamayan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede atanırız.cindy08 şunu yazdı:AYLİN özel öğretim yöntemleri ONDA DA MI YANLIŞ SORU VAR MES.GELİŞİMDE DE 2 SORUDA ŞIKLARDA VER O YANLIŞLAR BUNLAR MI YAKTI Kİ BİZİ ARAYIP GÖRÜŞTÜN MÜ CANIM
bende çok aradım açan olmadı bende ankarya gştmeyi düşünüyorum. dilekçe yazıp vericem. yazılı cevap isteyeceğim. duruma göre bakıcaz artık🙁 birbirimizi haberdar edelim.zulum_11 şunu yazdı:arkadaşım ne yapmayı düşünüyosun ben pazartesi bakanlıkla görüşcem aradım bugün ama tabi kimse yok benim puanım 71 olmaması ikansızdı nasıl oldu da atnamadım bilmiyorum. telefondan sonuç alamazsam salı ankaradaym