AÖF Okul Öncesi 2. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı ( 08-09 Öğretim Yılı )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dönence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
kkalelimisnz?
isminiz?

ben geçen yıl 2. sınıftım fakat kaldığım dersler olduğu için bu yıl da 2. sınıfım ve aranızdayım
herkese kolay gelsin.

ben de 2. sınıfa geçtim
ve görevde yapıyorum
sırımkesen köyü ilk öğretim okulunda

ssaassrrressaassrrre
ben geçen yıl 2. sınıftım fakat kaldığım dersler olduğu için bu yıl da 2. sınıfım ve aranızdayım
herkese kolay gelsin.
mrh hangi derslerden kaldın 2 sınıf çok mu zor kolay gelsin herkese

mrb arkadaşlar bende 2.sınıfım geçen yılı büte kalmadan bitirdim bakalm buyıl nasıl olcak bide usta öğretici olarak atandım hayırlısı bakalm...2.sınıf olup usta öğretici olan arkadaş varsa onunla konuşmak istiyorm bikaç soru var aklımda tşkrler herkese başarılar..
sLm cnm bende 2. sınıfm we usta öğretciyim konşmak istersn burdym :36_11_12:

slm kızlar herkese buradan birbirimize çok yardımcı olacağımızı düşünüyorum herkesin 3, sınıfa geçmesi dileğiyle selamlar

arkadaşlar psikoloji ve eğitim psikolojisi ile erken çocukluk döneminde gelişim derslerinden ara sınavda kaç ünite sorumluyuz klavuzda farklı sitede farklı kafam karıştı iyice biri kesin bişi söylesin lütfen :(

arkadaşlar psikoloji ve eğitim psikolojisi ile erken çocukluk döneminde gelişim derslerinden ara sınavda kaç ünite sorumluyuz klavuzda farklı sitede farklı kafam karıştı iyice biri kesin bişi söylesin lütfen :(

ikisinden de ilk 9 üniteden sorumluyuz :)

9 da pek fazlaymış:)bizim 4 ünite bir ders ne güzel:)

dönence bende kırıkkaledeyim.. :p hem okumak hem usta öğreticilik yapmak gerçekten maheret isteyen bir iş umarım bu seneyi başarıyla tamamlarız arkadaşlaaar =)

arkadaşlar bugün çok şükür derslere çalişmaya başladım sadece 3 ders yardımcı kıtaplala aynı diğerleri değişmiş nasıl içinden çıkacağim bilmiyorum daha verimli çalişma önerisi olan varsa litfen yazsın :(

arkadasım bende 3 sınıfım dersler degıstı kıtap basımı yok ama sadece egem basacakmıs dıye duydum ama halen basılmadı

arkadasım bende 3 sınıfım dersler degıstı kıtap basımı yok ama sadece egem basacakmıs dıye duydum ama halen basılmadı
benim elimdeki kitap egemin ikinci sinifa geçince almiştim ama şimdi piyasadan bütün kitaplarını laldirmış ve birdaha da basım yapmayacakmiş egemin yayın evini arayarak öğrendim nasıl bitecek bu konular bilmiyorum bütün derslerden notları olanlar varsa burada paylaşım yaoarlarsa hemimiz yararlanırız şimdiden teşkkürler

hangi dersler degişmemiş? 3 ders dedin hangisi bunlar?

yardımcı kitap olmadan cidden çok zor.öyle saçmasapan ki kitaplar birsürü gereksiz bilgi ve hepsini ezberlemek zorundayız içim karardı ya

slm arkadaşlar ben aöf 2. sınıftayım bilgisayardaki üniteler konularında yanlışlık oluyor dikkat edin.kılavuz kitaptaki doğru:36_7_8:

s a arkadaşlar 2. sınıf okul öncesi öğretmenliiği yardımcı kitap satan biyer yada satan arkadaşımız var mı??geçen sene de burdan bi arkadaştan satın almıiştım..

yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden tşk

merhaba arkadaşlar ya bana çıkmış okul öncesi aof soruları lazım bana yardımcı olurmusunuz lütfen

arkadaşalar egem yayaıncılıkla görüştüm kıtaplar bu yıl çıkmayacakmış ama hazıranda kıtaplar ların çıkmasına izin çıkmış bu yıl yardımcılar yok ama seneye var

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri