AÖF Okul Öncesi 2. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı ( 08-09 Öğretim Yılı )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dönence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
merhaba bende açıköğretim 2.sınıf öğrencisiyim..herkese benden de başarılarr..:):)

mrblar bende 2. sınfım. usta öğretıcılık yapmak ıstıyorum ama belge olması sart dımı?? oyleyse bu belgeyı nereden ve nasıl alabılırım. cvp yazrsanız cok sewınırım :) herkeze basarılar

mrblar bende 2. sınfım. usta öğretıcılık yapmak ıstıyorum ama belge olması sart dımı?? oyleyse bu belgeyı nereden ve nasıl alabılırım. cvp yazrsanız cok sewınırım :) herkeze basarılar

benim bildiğim 2. sınıfın tüm dersleri vermiş şartıyla bitirmiş olman gerekiyor.sonra açıköğretim fakültesi il büro yöneticiliğinden inlisans eğitimi tamamladığına dair bi önlisans yazısı alman gerekiyor

arkadaşlar herkese meraba ben yeni üye oldum 2. sınıftayım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

son atamadan sonra 1 ve 2 ler çalışıyomuş sanırım bilgisi olan varmı arkadaşlar

son atamadan sonra 1 ve 2 ler çalışıyomuş sanırım bilgisi olan varmı arkadaşlar
ben 2. sınıfı tamamladıktan sonra çalışılıyor diye biliyorum. ayrıca 2. sınıftan dersin olmaması gerekli bunuda belgelemeniz gerekir size en iyi cevabı açıköğretim bürosu verebilir...orası ile görüşebilirisniz....hadi bakalım kolay gelsin...

ben 2. sınıfı tamamladıktan sonra çalışılıyor diye biliyorum. ayrıca 2. sınıftan dersin olmaması gerekli bunuda belgelemeniz gerekir size en iyi cevabı açıköğretim bürosu verebilir...orası ile görüşebilirisniz....hadi bakalım kolay gelsin...
evet arkadaşlar 2. sınıf bitmediği sürece görevlendirme yapılmıyor ilçe meb. şube müdüründen öğrenilmiş bir bilgidir :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri