mrh hangi derslerden kaldın 2 sınıf çok mu zor kolay gelsin herkeseben geçen yıl 2. sınıftım fakat kaldığım dersler olduğu için bu yıl da 2. sınıfım ve aranızdayım
herkese kolay gelsin.
sLm cnm bende 2. sınıfm we usta öğretciyim konşmak istersn burdym :36_11_12:mrb arkadaşlar bende 2.sınıfım geçen yılı büte kalmadan bitirdim bakalm buyıl nasıl olcak bide usta öğretici olarak atandım hayırlısı bakalm...2.sınıf olup usta öğretici olan arkadaş varsa onunla konuşmak istiyorm bikaç soru var aklımda tşkrler herkese başarılar..
arkadaşlar psikoloji ve eğitim psikolojisi ile erken çocukluk döneminde gelişim derslerinden ara sınavda kaç ünite sorumluyuz klavuzda farklı sitede farklı kafam karıştı iyice biri kesin bişi söylesin lütfen![]()
benim elimdeki kitap egemin ikinci sinifa geçince almiştim ama şimdi piyasadan bütün kitaplarını laldirmış ve birdaha da basım yapmayacakmiş egemin yayın evini arayarak öğrendim nasıl bitecek bu konular bilmiyorum bütün derslerden notları olanlar varsa burada paylaşım yaoarlarsa hemimiz yararlanırız şimdiden teşkkürlerarkadasım bende 3 sınıfım dersler degıstı kıtap basımı yok ama sadece egem basacakmıs dıye duydum ama halen basılmadı
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!