AÖF birinci sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrik ederim canım sonuçların süpermiş.
Herkesin sonucu çok güzel :emot68:
Ben bu hafta kendime tatil verdim :D
Pazartesi günü başlamayı düşünüyorum.
[/QUOTE

şu finaller bitsin ders çalışmaktan bıktım artık :) senden cesaretle zeynep bende pazartesi başlayayım madem sen pazatesi dedin :)

şu finaller bitsin ders çalışmaktan bıktım artık :) senden cesaretle zeynep bende pazartesi başlayayım madem sen pazatesi dedin :)

tabi ya başlayacağız hep beraber pazartesi günü. :)
mayıstada çıkmış sınav sorularını çözeceğiz.. bazı arkadaşlar yetişmez falan diyor ama tam yeter bence zaman.

anatomi 28 doğru 94 puan
demokrasi 28 doğru 94 puan
o.ö.eğitime giriş 22 doğru 76 puan
eğitim bilimleri 19 doğru 67
anneçocuk.23 doğru 79 puan
O.Çevre 25 doğru 85 puan
ingilizce 22 doğru 76 puan
bilgisayardan muafım
kızlar benim notlarım böyle haydi sizde yazın

__________________hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar finallerde 100 almak dileğiyle:emot22:

SELAM ARKADASLAR TELASTAN NETE BİLE GİREMEMİŞTİM YAAA BENİM DE BİRİ NDEN 18 BİRİNDEN 19 DOĞRUM VAR:emot75: DİĞERLERİ GÜZEL BAYA:36_11_12:

anatomi 28 doğru 94 puan
demokrasi 28 doğru 94 puan
o.ö.eğitime giriş 22 doğru 76 puan
eğitim bilimleri 19 doğru 67
anneçocuk.23 doğru 79 puan
O.Çevre 25 doğru 85 puan
ingilizce 22 doğru 76 puan
bilgisayardan muafım
kızlar benim notlarım böyle haydi sizde yazın
__________________hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar finallerde 100 almak dileğiyle:emot22:

SELAM ARKADASLAR TELASTAN NETE BİLE GİREMEMİŞTİM YAAA BENİM DE BİRİ NDEN 18 BİRİNDEN 19 DOĞRUM VAR:emot75: DİĞERLERİ GÜZEL BAYA:36_11_12:

Tebrikler arkadaşlar.. Emilla finallerde o iki derstende daha güzel yaparsın inşallah.
Unutma vizeler %30 finaller %70 ;)

Tebrikler arkadaşlar.. Emilla finallerde o iki derstende daha güzel yaparsın inşallah.
Unutma vizeler %30 finaller %70 ;)

teşekkürler zeynep senide tebrik ediyorum darısı finallere

arkadaşlar sonuçlar nezaman açıklanıyor bilgisi olan varmı

:36_7_8:22 Nisan da açıklanacakmış..

Yaaa kızlar çalışmada ne durumdasınız.....

Yaaa kızlar çalışmada ne durumdasınız.....

Valla canım okulöncesi eğitime giriş dersiyle başladım ben. sonra anne çocuk sağlığı demokrasi öyle ilerleyeceğim. zor dersleri sona bırakmayı düşünüyorum unutmayayım diye..
Senin nasıl gidiyor ?

selam arkadaşlar ben başlayamadım hala nedense ya ben evliyim bide hamileyim biraz zor oluyor ama inşallah halletcem...

arkadaşlar rica etsem bana yazdırabileceğim daha önce çıkmış final sorularının linkini atabilirmisiniz ... ben bi tane indirdim fakat yazdırılmıyordu.. lütfen bana yardımcı olurmusunuz :emot94:

arkadaşlar rica etsem bana yazdırabileceğim daha önce çıkmış final sorularının linkini atabilirmisiniz ... ben bi tane indirdim fakat yazdırılmıyordu.. lütfen bana yardımcı olurmusunuz :emot94:

Link attım canım mesaj kutuna bak :)

Ben eğitim bilimi ile basladım bi ünitem kaldı bende bilgisayarı sona bırakcam birde kursa gidiyorum insallah faydası olur

bende dün başladım eğitim biliminden en zoru bu ders bence ..
birde bilgisayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri