AÖF birinci sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende dün başladım eğitim biliminden en zoru bu ders bence ..
birde bilgisayar

Bende en çok eğitim bilimlerine giriş dersinde zorlanıyorum arkadaşlar. Çalışmak için sonlara bıraktım unutmayayım diye. :emot22:

yaa kızlar 22 nisan da benim için çok değerli bi kız arkadaşımın doğum günü ve ben slayt haırlamayı düsünüyorum ama hangi şarkıyı koyacağımı bilemedim yrdımcı olabilir misiniz lütfeeen...

günaydın arkadaşlar ugün finallere başlıyorum biraz geç oldu ama evli ve hamile olunca böyle oluyor ben zaten 6 dersten sorumluyum ingilizce ve bilgisayardan muafım inşallah herkes başarır...

günaydın arkadaşlar ugün finallere başlıyorum biraz geç oldu ama evli ve hamile olunca böyle oluyor ben zaten 6 dersten sorumluyum ingilizce ve bilgisayardan muafım inşallah herkes başarır...

Günaydın canım . Bende bu hafta başladım çalışmaya .
iyi çalışmalar :emot22:

bugün açıklanıyordu sanırım vizeler beklemedeyim....

bende bakıyorum arada açıklanacak diye ama açıklanmayacak gibi duruyor bugün :emot0:

açıklanmadıı :emot67: hep beklemekle gecti günlerimiz :emot75:

niye ama ya açıklansın artık üf ders çalışamıyorum ....

sen yine hamilesin
benim 2 yaşında oğlum var onunla ilgileniyorum
bebeğin doğunca asıl zorluğu göreceksin:)

hayırlısı artık ya benimde oğlum olcak inşallah mide bulantısından ders çalışamamıştım artık geçiyor Allah yadımcın olsun ....

Arkadaşlar bu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak :ggggdw:

bende şimdi baktım hala açıklanmamış bu ne ya off ders çalışamıyorum

:ggggdw: :ggggdw::ggggdw::ggggdw:

arkadaşlar sınav sonuçları 27 nisan da açıklanacakmış edindiğim bilgilere göre .:emot22:

Beklemek çok sıkıcı inşallah yarın açıklanır sonuçlar .

BENCE DE YAAAA:emot75:İYİCE SIKMAYA BAŞLADI ARTIK DERSLER:ggggdw:

açıklanmamıııııııııııış ssaassrrre

pc başında bekler olduk resmen ya :emot2: aslında biliyoruz az cok ama güdülenmeye ihtiyacımız var..sıkıldım artık.ders çalışamıyorum hiç .:emot22:
d

halaaaa yok sonuçlar.

beklemek stresli zor........demokrasi dersine çalıştım sadece kolay bu üniteler ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri