AÖF birinci sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herfkese basarılar arkadaslar......

yarın sınav var şaka gibi herkese bol şans heyecanlanıyoruuum

Kızlar nasıldı sınavınız bakalım???
Beni biraz Bilgisayar zorladı ama genelde güzeldi benim sınavım :)

bilgisayar banada zor geldi offff.anatomi ve anne çocuk sağlığı süperdi ...bakalım yarın ne olcak

bilgisayar banada zor geldi offff.anatomi ve anne çocuk sağlığı süperdi ...bakalım yarın ne olcak

Evet haklısın anne çocuk sağlığı ve demokrasi derslerinde çıkmış sınav soruları aynen çıkmıştı :)
İnşallah yarınki sınavlarda böyle güzel geçer.

Aynen arkadaşlar benide bilgisayar zorladı.Diğer dersler kolaydı özellikle Anne-çocuk sağlığı çok kolaydı.İnşallah yarın ki derslerde böyle olur.Bu arada Erzurumda 12 kişiydik.Diğer iller nasıl.Aynı sınıfta aynı branştaki arkadaşlarla giriyoruz sınava.Ben Erzurumda bu kadar beklememiştim.

anlaşılan herkesin bilgisayar sınavı kötü geçmiş
hele benimki berbat kesin çok düşük alıcam
ama diğer dersler süperdi çıkmış sorular çıktı baya şak şak işaretledim valla:)
ama bilgisayarda bitirdi beni:(

Aynen arkadaşlar benide bilgisayar zorladı.Diğer dersler kolaydı özellikle Anne-çocuk sağlığı çok kolaydı.İnşallah yarın ki derslerde böyle olur.Bu arada Erzurumda 12 kişiydik.Diğer iller nasıl.Aynı sınıfta aynı branştaki arkadaşlarla giriyoruz sınava.Ben Erzurumda bu kadar beklememiştim.

Ben sınava istanbul-aksarayda girdim.Bizim Neredeyse tüm okul okulöncesi öğr. bölümüydü :)
Hemde sadece 1. sınıflar :))

anlaşılan herkesin bilgisayar sınavı kötü geçmiş
hele benimki berbat kesin çok düşük alıcam
ama diğer dersler süperdi çıkmış sorular çıktı baya şak şak işaretledim valla:)
ama bilgisayarda bitirdi beni:(

Sen sıkma kendini canım daha finaller var bütünlemeler var.
Allah yardımcımız olsun... :)
Başarılar Herkese.

mardinde 15 kişiydik.arın için herkese başarılar.bu saate kadar tekrar yaptım inş iyi geçer sınav...

Sen sıkma kendini canım daha finaller var bütünlemeler var.
Allah yardımcımız olsun... :)
Başarılar Herkese.

inş. hepimizin..
benim bugünkü sınav güzel geçti
ingilizce çok basitti
sadece felsefecilerde zorlandım

Ben sınava istanbul-aksarayda girdim.Bizim Neredeyse tüm okul okulöncesi öğr. bölümüydü :)
Hemde sadece 1. sınıflar :))

Demek ki herkesi bir yerde toplamışlar.İstanbul en yoğun olan ildir illa ki ama çok kalabalıkmış hakkaten :)

Bu arada dünkü ve bugün ki soruları verdiğimiz cevaplarla burada paylaşalım mı?Benim hatırladıklarım var sizlerde hatırladıklarınızı paylaşın.Kısa sürede açıklanacak ama çok huzursuzum kalmaktan korkuyorum :)

Eğitim Bilimlerinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın kaç yılında kurulduğu sorulmuştu.Ben mayıs olan tercihi işaretledim.

Milli Eğitim Şüraasından da soru vardı.Ben onu da erkek ve kız öğrencilerin karma okuması cevabını işaretledim.

1

@2011 Memurlar.Net.

vallahi ben pek hatırlamıyorum ama bende 2 mayıs 1920 yi işaretledim
bide felsefeciler ve eserlerinden john locke-kızların eğitiimi ni işaretledim o eseri sanırım fenelon yazmıştı..

inş. hepimizin..
benim bugünkü sınav güzel geçti
ingilizce çok basitti
sadece felsefecilerde zorlandım

Evet dünkü sınavlarda çok güzeldi Allaha şükür ben sadece eğitim bilimlerine giriş te zorlandım ama diğerleri süperdi..
DARISI FİNALLERE İNŞALLAH ...

Demek ki herkesi bir yerde toplamışlar.İstanbul en yoğun olan ildir illa ki ama çok kalabalıkmış hakkaten :)

Bu arada dünkü ve bugün ki soruları verdiğimiz cevaplarla burada paylaşalım mı?Benim hatırladıklarım var sizlerde hatırladıklarınızı paylaşın.Kısa sürede açıklanacak ama çok huzursuzum kalmaktan korkuyorum :)

Eğitim Bilimlerinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın kaç yılında kurulduğu sorulmuştu.Ben mayıs olan tercihi işaretledim.

Milli Eğitim Şüraasından da soru vardı.Ben onu da erkek ve kız öğrencilerin karma okuması cevabını işaretledim.

Haklısın bende meraktan öleceğim sonuçları beklemek çok zor ama oda finallere çalışmakla geçecek :emot22:
Mayıs doğru bende onu işaretlemiştim ama ikinci sorduğun soruyu hatırlayamadım...
Bir an önce açıklansın sonuçlar ! !

vallahi ben pek hatırlamıyorum ama bende 2 mayıs 1920 yi işaretledim
bide felsefeciler ve eserlerinden john locke-kızların eğitiimi ni işaretledim o eseri sanırım fenelon yazmıştı..

FelsefeCİ ve eserİ : Comenius Büyük Didaktika olacaktı ..

FelsefeCİ ve eserİ : Comenius Büyük Didaktika olacaktı ..
ama soruda hangis şıkta felsefeci ve eseri yanlış verilmiştir diyor ben eve gelincede baktım john locke kızların eğitimini yazmadı fenelon yazdı ben onu işaretledim

selam arkadaşlar vizeleri atlattık bende sadece bilgisayarda da ortalardayım diyebilirim Van da 11 kişiydik :) darısı finallere artık hepizine başarılar..
:36_7_8:

ama soruda hangis şıkta felsefeci ve eseri yanlış verilmiştir diyor ben eve gelincede baktım john locke kızların eğitimini yazmadı fenelon yazdı ben onu işaretledim

bi yanlışlık var o soruda hangi eşleştirme doğrudur diyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri