ANNELER GÜNÜ için sizlere bir fikir hem çok şık hem çok hesaplı oluyor:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan huzurkoyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
bencede çok güzel olmuş. peki biz köydeyiz eminönüne gidemiyoruz nerden bulabiliriz acaba.

karçiçeği hangi köydesiniz? bir çare düşünürüz arkadaşım sen bir yaz da hangi köyden olduğunu::)kartvizit yolarım ararsınız ya da başka bir yol buluruz selamlar...:36_3_12:

ELLERİNE SAĞLIK CANIM.ÇOK GÜZEL OLMUŞ....:)

çokk güzel bir paylaşım çok teşekkür ederim.

Bir şey değil arkadaşlar inş.işinize yarar:)

COK GÜZELLER TŞK. AMA BURSA SÜBESINIDE ISTIYORUM BU AHSAPCININ:)

:36_1_21:CANIM BURSA ŞUBESİNİ BİLMİYORUM MAALESEF ÇÜNKÜ SANIRIM İST.'da var yerleri galiba beki arasan bulunur orada da ama istersen adresini alacağım zaman buraya yollayacağım ya o zaman ara göndersinler kargo ile ben size modellerini de çekerim resimlerini yani bakar beğenir tarif eder istersiniz yerinden sevgiler iyi çalışmalar...

sagol cANIM YA:)

KARTVİZİT ALINCA YAZICAM CANIM BİRŞEY DEĞİL:):):)SEVGİLER :36_1_21:

cok guzel olmuslar.cok cok cok hosuma gıttı.bayıldım.yapılabılır aslında.tekrar ellerıne saglık

arkadaşım ben sana modellerin resmini çekeceğim inş. avrupa yakasına gidince kartvizit'te alacağım :) yaptır bencede çok eğlenceli oluyor görüşürüz yinee:)selamlar

çok güzel ellerine sağlık...

Gerçekten çok güzeller ama bu malzemeler burda biraz pahalı yaa :( Ordan getirtsek buranın maliyetinden farkı olmicak sanırım. Teşekkürler :)

çok güzeller

paylaşımın için teşekkürler

oooo ... gercektende süper olmuslar

çok tatlı olmuş bunlar nereden bulduğunu söylersen sevinirim.bir de o beyaz tüller çok güzel onuda eminönünden mi aldınız bir de sen bana cevap yazarsan ben nereden okuyacağımı bilmiyorum bunuda bildirirsen sevinirim çünkü yeniyim elinize sağlık...

wooooooooow harikaaaaa. paylaşım için teşekkürler

ellerinize sağlık çok güzel olmuş

elerinize sağlık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri