Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ANNELER GÜNÜ için sizlere bir fikir hem çok şık hem çok hesaplı oluyor:)
karçiçeği hangi köydesiniz? bir çare düşünürüz arkadaşım sen bir yaz da hangi köyden olduğunu:kartvizit yolarım ararsınız ya da başka bir yol buluruz selamlar...:36_3_12:
:36_1_21:CANIM BURSA ŞUBESİNİ BİLMİYORUM MAALESEF ÇÜNKÜ SANIRIM İST.'da var yerleri galiba beki arasan bulunur orada da ama istersen adresini alacağım zaman buraya yollayacağım ya o zaman ara göndersinler kargo ile ben size modellerini de çekerim resimlerini yani bakar beğenir tarif eder istersiniz yerinden sevgiler iyi çalışmalar...
arkadaşım ben sana modellerin resmini çekeceğim inş. avrupa yakasına gidince kartvizit'te alacağım yaptır bencede çok eğlenceli oluyor görüşürüz yineeselamlar
çok tatlı olmuş bunlar nereden bulduğunu söylersen sevinirim.bir de o beyaz tüller çok güzel onuda eminönünden mi aldınız bir de sen bana cevap yazarsan ben nereden okuyacağımı bilmiyorum bunuda bildirirsen sevinirim çünkü yeniyim elinize sağlık...