Anasınıflarında Aidatlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emelozkptn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:55
sağol olcaycım. bu sözleşme resmi yani kalıp şeklinde hazır birşey değil değil mi? bu sözleşmeyi müdürünle birlikte mi hazırlıyorsun?

bu sözleşme okul öncesi yönetmeliğinde eklerde var. çocukları kaydettirirken bu sözleme velilere imzalatılıyor.bunu okul müdürün yapacak çünkü daha etkili oluyor aynı durumda başka bir arkadaşımın velisi ekimden beri aidat yatırmamış mahkemeye başvuracaklarını ve parayı alacaklarını idarecileri söylemiş.bunuda yaparlar çünkü aidat 55ytl SİZDE İMZALATIN ÇOK ETKİLİ OLUYOR.

arkadaşlar bizim okulda aynı bazı öğrencilerim sene başında bıraktı okulu 2 hafta öncede 2 aydır yatırmayan bi öğrencim okulu bıraktı. ben yatırmayan velileri direk müdüre yönlendiriyorum çünkü sonra kabak benim başıma patlıyooo.
bi öğretmenin uğraştığı en zor iş bu aidat meselesi heralde.

yaa ben öğrencilere yansısın istemiyorum. yani parayı yatırmamak velinin suçu neden çocuk çekiyor bunun cezasını.başka bi çare istiyorum arkadaşlar

Arkadaşlar ben bir köy okuluna atandım.ve taşımalı eğitim var dolayısıyla 8,30-14,45 eğitim öğretim .
tam gün olduğundan kahvaltı ve öğle yemeği var ve yemek okul da yapılıyormuş.Sizce veliler den ne kadar aidat toplan ması uygun olur?

ben bir kasabada çalışıyorum ve iki yıldır 10 ylt aidat alıyorumsanırım bu yıl da aynı olacak.bizimki de taşımalı ama bizi bağlamıyor.8,30-13,30 saatleri arasında çalışıyorum.

malzeme listesi dağıtıyor musunuz.

arkadaşlar ama hadi aidatı 10 ytl toplasak ,öğrenci az ve de yardımcı parası ve anasınıfı gideri aidatla nasıl karşılanır??????

evet malzeme ve beslenme listesi veriyorum.Evet bu rakam çok az ama bakanlığın yazısı bu şekilde,anasınıflarında öngörülen miktar 10 ylt :(

ben de uzun süre bir süre köy okulunda çalıştım fakat hiç bir şekilde aydat toplayamadık. bu yıl ilçe merkezinde görev yapıyorum orada daalınan aydat yedi buçuk milyonu geçmiyor

bizim burdaki anaokulunda tam gün için geçen yıl 40,bu yıl için 60 diye biliyorum.ama senin köy imkanları dahilinde bir ücret ayarlayın.olmazsa yardımcı yerine anneler sırayla gelsin.böylelikle hiç olmazsa yardımcı parasını başka yere aktarırsınız

milli eğitim aidatların taban ve tavan fiatlarını veriyor
benim okulum da yarım gün 75 ytl aidatımız...
malzeme listesi derken kırtasiye ve sınıf içi kullanacakları malzemeleri kastettiniz..
eğer öyleyse veriyorum

Valla Arkadaşlar Bende Sakaryanin Bir Ilçesindeyim Buyil Yarim Gün 40 Ytl Bakici Parasiyla...aslinda Az Bir Miktar Ama Yinede Bizim Velilerimiz Durumlari Iyi Olsada Bu Miktari çok Buluyolar Ve öğrenci Bulmakta Sikinti Yaşiyoruz Bugün Alan Taramasina çiktik Ve Cumaya Kadarda çikicaz..kapi Kapi Dolaşmamiza Rağmen Rabet çok Az..buduruma çok üzülüyorum..

vallaha arkadaşlar 10ytl çok az nasıl arttırırsınız bilemeyeceğim..belki özel anaokulunda çalıştığım için bilmiyordum 10ytl az geldi..biz özel olduğumuzdan aidat KDV+580YTL alıyoruz tam gün.sabah 8akşam 7

arkadaşlar öğrenci sayısı az olunca ve de ihtiyaçlar karşılanmayınca ne kadar özveriyle çalışırız bilmem.

toplanan aidatlarla cocukların kırtasıye malzemlerını mı alıyoruz yoksa baska ıhtıyaclarını ben koyde calsıtıgımdan hıc aıdat toplamadım da aıdatla neler yapılıyor

Ben bir kasabadayım.2 senedir 15 ytl topluyoruz.Yardımcımız yok zaten.Ayrıca yardımcı yasaklandı diye biliyorum.Yanlış mı biliyorum acaba?Bence önemli olan okul öncesine talebi arttırmak.Eğer aidatlar veliye fazla geliyor ve bu yüzden öğrenci okula gelmiyorsa aidat miktar yarı yarıya bile inmeli bence.Kırtasiye malzemesi de toplanan paraya göre alınmalı.Benim fikrim böyle.Arkadaşlar 40 ytl ,75 ytl bunlar çok yüksek rakamlar.

merhaba arkadaşlar bende bu yıl köy okulundayım sınıfta pek bişey yok yardımcıda yok yani yalnızım veliler para vermiyormuş şaşırdım kaldım malzeme olmadan neler yaptırabilirim fotokopi olayıda zaten yok siz düşünün halimi

arkadaşlar geçen hafta okula yazı gelmiş aidatlarla ilgili.ilköğretime bağlı anasınıflarında ücretsiz ile ücret 20 ytl arası.yani tavan 20 ytl.ben de kasabada çalışıyorum.geçen yıl dönemlik 10 ytl aldık ama bu yıl aylık alacağız oda 7,5 ytl falan olur sanırım.çocukların kırtasiye ihtiyaçlarını ailer karşılıyor.zaten yardımcım yok.toplanan paraylada kitap,yap-boz vs alacağım.

valla arkadslar merkezlerde 10 falan çok zor ıst normal bır ılcede 50 60 alıyolar kırtasıye masrafıda ayrı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri