Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Merhaba arkadaşlar artık mezunum

hoşgeldiniz....

hos geldin sebiha

hoşgeldiniz, ne güzel mezun olmuşsunuz
hayırlı olsun mezuniyetiniz...

merhaba bende 3.sınıfa geçtim su ana kadar takıntı olmadan getırdık esas kpss de napcaz

Selam arkadaşlar bende açık öğretım bırıncı sınıf öğrencıısıyım ıkıncı sınıf olcam ınşallah  butlerden geçınce tabı:rolleyes::D Bu arada çok yararlı bır sıte olduğunu soylemeden de geçemıcem:4:

Selamm arkadaşlar bende açık öğretım okuyorum birinci sınıfım ınşallah bütlerden geçersem ıkıncı sınıf olcam:D Bu arada site gerçekten çok yararlı bilgiler içeriyor emeğe geçen herkese :4:

hayriye ve nazli aramıza hoşgeldiniz.:) Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...:)

merhaba arkadaşlar ben de 4.sınıfa geçtim hoşçakalın

Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle aramıza hoş geldin arkadaşım...:D

hoşgeldiniz arkadaşlar...

aramiza hosgeldin arkadasim

slm bende dün üye oldum ve inanılmaz heycanlandım ben 2. sınıfa geçtim inş güzel paylaşımlarda bulunuruz vee bu güzel karşılama için teşekürler

Merhaba arkadaşlar.Ben okul öncesi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim.Mesleğimi çok seviyorum..Bu arada foruma yeni üye oldum..
Mesleğimiz hakkında bilgilere ihtiyacım olduğunu düşünüyorum..Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.Saygılar...SEVAL

merhaba ben 3.sınıfa geçtim.EN BÜYÜK AÇIK ÖĞRETİM......

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar.:4:
sevall'ciğim sitemizde aradığın bilgileri bulabileceğine emin olabilirsin.

HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR BURDAN ÇIKMAK İSTEMİYCEKSİNİZZZZ..

merhabalar..bende A.Ö.F. 3. Sınıf öğrencisiim kadrosuz usta öğretici olarak görev yapıyorum..sizlerle tanışmak istiyorum isteyene msn adresimi verebilirim özelden..

Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...:)

selamm bende bu sene aöf e yerlestirildimmm sizden sayılırım sanırım artık :) biraz korkutuo beni ama daha zor falan diolar :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri