Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım. Tabiiki de zor yanları var ama sen derslerine düzenli çalıştıktan ve azimli olduktan sonra inan üstesinden gelinmiyecek gibi değil. Sana şimdiden başarılar dilerim...
Birde bi sorum olacaktı kaç puanla yerleştin aöf ye?

ösym nin sitesine baktığım da yerlestirme puanı gözükmüor ama benim aldığım puanlar ek puanla birlikte
sözel 323
e.a 305 idi.

selam rossalindacım bende aöf oöö okuyorum ve 5 yıldır çalışıyorum

bütünleme sınavına girecek olan bütün arkadaşlar başarılar hepinize

Bütünleme sınavına girecek olan arkadaşlar size başarılar diliyorum.Allah yardımcınız olsun...Saygılar

hoşbuldukkkkk

slm bende okulöncesi 3 sınıf ta okuyorum.

SELAM... bende AÖF 2. SINIFIM...aynı zamanda çalışıyorum.ve mesleğimi çok seviyorum.....

aramiza hosgeldiniz arkadaslar

ben açıköğretimli deilim ama birbirinizi karşılama yönteminizi çok beğendim bıkıp usanmadan tüm sayfalara baktım .. yeni kayıt olanlar masallah tabir yerindeyse krallar gibi karsılanmış hoşgeldin die herkes bi ağızdan ne güzel valla :D bana şöyle karsılanma nasip olmadı :D :D :D :D

aylincin sende hosgeldin aramizaa :)

saol canımda ben katılalı baya oldu ya :D :D :D yaslandım tabir yerindeyse :D :D :D

slm arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar bende aöf bu yıl mezun oldum ayrıca bu yıl eskişehire giderek anadolu ünv. mezuniyet törenine katıldım gerçekten çok güzel bi duyguydu. okuyan arkadaşlarımında bu duyguyu yaşamalarını temenni ederim

KARDELEN SENİ TEBRİK EDERİM NE GÜZEL KEP DE ATTINMI BAKIYM HI?? BÜTÜN ÖĞRENCİLER KARIŞIK MIYDI YOKSA AÖF AYRIMIYDI ALLAH BİZEDE NASİP ETSİN...

Amin inşallah sizede nasip olur bütün anadolu ünüversitesi karışıktı gerçekten çok güzel bir organizasyondu, yaşamaya ve görmeye değer

slm ben bilge 2006 mezunuyum. okulöncesi öğretmenliği bölümünden mezun oldum. iş arıyorum.

slm bende bu sene mezun oldum. adım bilge

Aramıza hoş geldin arkadaşım. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...:)

adım bilge bütün açıköğretimlilere selam simay sana bir sorum var şimdi ne yapıyorsun kpss kazandın mı ben bu sene mezun oldum kpss kazanamadım. evdeyim sen naptın bu konuda yardımcı olursan sevinirim

:opucuk::rolleyes:merhaba arkadaşlar bende a.ö.f. 4 sınıf öğrencisiyim sizlerle tanışmaktan çok memnunum
[align=justify][/align][align=center]

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri