Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Okulöncesi forum ailemize hoşgeldin arkadaşım. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...:)

slm bende 2 sınıfa geçtim
bölümümüz çok güzel ayrıca siteyi hazırlayanlara teşekkürler

selam arkadaşlar ben de açıköğretim 2005 mezunuyum bu yıl kpss yi kazanamadım vekil öğretmenlik yapmayı düşünüyorum . foruma yeni üye oldum inşallah güzel şeyler paylaşırız.

aramıza hoşgeldiniz hepiniz:) paylaşımın en güzel adresi :)

ates-kelebek' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, bende aöf'den yeni mezun oldum

okuloncesiforum ailesine hoş geldin arkadaşım. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...:)

hoşgelmişsiniz ates-kelebek

slm
bende bu sene kazandım
adanada okuMAYI DÜŞÜNÜYORUM
eskişehirde okursam daha iiyi olur diye duydum sizce dogrumu

filiz_g_' Alıntı:
slm
bende bu sene kazandım
adanada okuMAYI DÜŞÜNÜYORUM
eskişehirde okursam daha iiyi olur diye duydum sizce dogrumu

Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım. Yalnız Eskişehir'de okumanın ne tür avantajı varmış onu anlıyamadım. Adı üzerinde açık öğretim nerde okuduğun fark etmez bence. Bende Ankara'da okudum ve mezun oldum. Yaaaa gerçi belki şöyle bir avantajın olabilir anadolu üniversitesinde de örgün olarak okulöncesi eğitim bölümü var ve belki onların derslerine girmene müsaade ederler. Bence sen iyice bir araştır ve boşu boşuna yerinden olma.

slm arkadaslar acık öğretme kaç paunla gırdın filiz

hussel' Alıntı:
sanmıyorum gökben derslere girebileceğini.ama bende anlamadım zaten açık öğretim hangi ilden okuduğun ne farkederki:)

Bilmiyorum ki bende şaşırdım ya işte...:D:D:D
İlginç herkes bişiler söylüyo...:):):)

:) ya öyle ki bazen bende böyle kişilerle karşılaşıyorum.aöf de okuduğumu söyleyince yaa hangi ilde sınavlara giriyosun filan. tabiki herkes kendi istediği şehirde girebilir. fakat aöf bürosu her ilde var ve genelde herkes kendi yaşadığı yerde giriyor sınavlara. ama 1-2 yıl önce ingilizce öğretmenliği bölümünde böyle birşey vardı. belli illede bu bölümü kazanabiliyorlardı. ilk 2 yıl yüzyüze eğitim olduğu için fakat şimdi onuda eskişehire topladılar.
ben birde şuna kızıyorum. gene aöf de okuduğumu söyleyince hangi üniversitenin aöf si demesinlermi.ya tamam herkes bilmeyebilirde bilenler bu işin içinde olanlarda bunu sormuyolarmı gıcık oluyom.

o gençlik nere gittiğini bilse sence bazı seyler daha farkı olmazmıydı canım

arkadaşlar ben de geldim... Hepinizi selamlıyorum. Ben 3.sınıfa geçtim.Aynı bölümde okuyan arkadaşları ,mezun olanları vesonra ne yaptıklarını hep merak ediyordum,burayı bulduğuma çok sevindim.Bizleri buluşturanlara çok teşekkürler...

Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...:):)

hosgeldın canım

HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ ARKADAŞLAR. BU ARADA GÖKBEN ADMİNİSTRATOR OLMUŞUN TEBRİKLER.....

gokben hayırlı olsun canımm

Çiğdem'ciğim ve İlkay'cığım çooook teşekkürler...:):):)

Hoşbulduk arkadaşlarım..hepinize turkuaz maviden deniz kokan selamlar gönderiyorum..Bu arada Gökben'i tebrik ediyorum.Benim de seninki gibi tatlı bir kızım var.Bu yıl anasınıfına gidicek...

tebrik ederim gökben:36_3_12:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri