HaVVa83 25 Eylül 2009 açıklanmadı ama...her duyulana inanmayın derim...tabii gönlümden geçen tüm başvuranların atanması
papatya1433 25 Eylül 2009 Mersin ilçe mem deki şube müdürünü aradım, puanım 55 atamalar hala açıklanmadı hocam dedim, 46 da kapattı demekki atanmışsındır dedi.Ay elim ayağım tutmuyor...bu mesajı bile zor yazıyom...Allahım herkesi sevindirsin, hala sayfa açılmıyor...
melikezeynep 25 Eylül 2009 valla bekle bekle herkesin bir yerlerine ağrı giriyor benim de dişime ağrı girdi.
HaVVa83 25 Eylül 2009 peki onlar nerden biliyor ya mersin millieğitimdekiler falan..açıklansada herkes bilseee artık
gsi16 25 Eylül 2009 bakanlık okulöncesi bölümünü aradım atamalar sonuçlanmıs 46 puanda kalmıs herkese hayırlı olsun bilgisayara vereceklerini söylediler
imported_serra_ 25 Eylül 2009 HaVVa83 şunu yazdı:peki onlar nerden biliyor ya mersin millieğitimdekiler falan..açıklansada herkes bilseee artık bunların topunu kurşuna dizicen ... açıklayın gitsin artık ya....
papatya1433 25 Eylül 2009 HaVVa83 şunu yazdı:peki onlar nerden biliyor ya mersin millieğitimdekiler falan..açıklansada herkes bilseee artık Havva hocam bana bekleyin bugün mutlaka açıklanacak dediler, sistemin azizliği. Hayırlısı..
örtmen 25 Eylül 2009 serra_ şunu yazdı:bunların topunu kurşuna dizicen ... açıklayın gitsin artık ya.... yaratıcı arkadaşlarım sarkı söölemeye devam edelimmiii
hasre 25 Eylül 2009 Resmi bir açıklama yok.. Herkes sakin olsun bence.. Hayal kırıklığına uğramayalım..
imported_serra_ 25 Eylül 2009 örtmen şunu yazdı:yaratıcı arkadaşlarım sarkı söölemeye devam edelimmiii 🙂))))) o da olur tabiii....