888 tane okul öncesi öğretmeni atanacak..CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN

bende bütünleme maduruyum:((

torpılın heryerde olduğu gıbı atamalardada gerçekleştığını hepımız bılıyoruz güzel arkadaşım:((

Ama birlik olsaydık haklılığımızı kanıtlar ve davayı kazanırdık da..

Geç de sayılmaz aslında.Bak bir kişi bile davayı kazandı.Şu sözleşmelisi fes edilen öğretmen..

Açılabilirdi demek istemiştim.

Açılabilirdi demek istemiştim.
Ben onların iptal edildiğini biliyordum. Hala çalıştıklarını yeni duydum ve inanamadım.. İnanın sabaha kadar uyuyamamıştım ve aileme de söylemedim bu durumu. Hepimizin ekmeği ile oynandı, bizim yerimize çocuk gelişimcileri öğretmen oldu ( bu da ayrı bir konu zaten ) Çok sinirliyim çookkk!!
Şimdi dava açsan; öğrenim belgelerimizi kabul etmeyen milli eğitim müdürlüklerine mi açarsın, kabul edenlere mi açarsın yoksa AÖF ye mi açarsın?? Bilemedim yani!!

Atı alan Üsküdar'ı geçti.Biz de avucumuzu yaladık.Gerisi boş..

Bu arada bir yemek yapıyorum,bir çocuğa bakıyorum,bir buraya bakıyorum.O yüzden cevaplarım hep gecikmeli oluyor kusura bakma:))

3 yıldır doğuda sözleşmeliyim 74 puanla 2007 de atandım sözleşmelileri kadroya geçirecekler diye sınavada girmedim. Tüm planlarım altüst oldu puanımın geçerlilik süreside doldu tek çarem ders çalışıp yüksek puanla atanmak bu devletin işi hiç belli olmuyo yinede fazla ümütlenmeyin derim

Bu arada bir yemek yapıyorum,bir çocuğa bakıyorum,bir buraya bakıyorum.O yüzden cevaplarım hep gecikmeli oluyor kusura bakma:))
Önemli değil hocam.. İşinize bakın siz! Dert ortağı görünce dayanamadım..Kolay gelsin..

mart atamasıyım.73.148 puanlıyım doğunun olabilecek en ücra yerlerinden birindeyim yanlız başıma 2 km yol yürüyprum dağın başındayım resmen.puanım çok yüksek olmayabilir ama yinede 60 alıp kapımın önüne atanmak varmış.yüksek puan almak suç bu ülkede...

arkadaşlar taban puan sıralamanın 3 katı mı oluyordu? yani 70 alan kişi 888*3 = 2664. kişinin puanı mı? o zaman 75-76 larda mı kalır? be kadar yüksek alan varmıydı yaaaa, herkezin sınavı zor geçti sanıyodum. gerçi bütün sözleşmelilerin kadroya geçirilme durumu var şimdi de.. sağlık sektörü, eğitim ve diğer bütün sözleşmelilerin... inşallah en kısa zamanda olur.

ilk atamada sadece sözleşmeli yazdım ve atanadım şimdi o sayfama baktım ve puanlar uçuk 70 üzeri puan alan çok arkadaş olduğuna inanıyorum

84.1210...77.4970...77.38...74.7140...73.8750...76.3250...76.5790...72.8180...75.69...74.54...78.15...
77.6370...75.3980...75.4550...77.1110...74.4710...77.8090...80.0390...78.78...76.9880

hepsi tercih sayfasından alınmıştır bu arada benim puanımda 72.2960

arkadaşlar sözleşmeli 1 yılını doldurmayanlar tercih yapamayacak gibi birşeyler yazılmış yeni okudum. doğru mu? ben eylülde atandım sözleşmeli ve kadro isteyemeyecek miyim:S aydınlatırsanız sevinirim.

arkadaşlar sözleşmeli 1 yılını doldurmayanlar tercih yapamayacak gibi birşeyler yazılmış yeni okudum. doğru mu? ben eylülde atandım sözleşmeli ve kadro isteyemeyecek miyim:S aydınlatırsanız sevinirim.

bence olmaz böyle bir şey, zaten puanlarımız 2 yıl geçerli, ve kadro sözleşmeliden çok farklı, puan üstünlüğüne göre alınıyor, dava kapısı açılır buna.. geçen sene de aynı söylentiler çıkmıştı, bir arkadaş sözleşmeli atanmıştı ama o tercihini yaptı. zaten böye bir şey olsa, sözleşmeliler tercih yapmasın dendiğinde bakan cevap verirken söylerdi.

başvurabiliyorsunuz hocam.

teşekkürler arkadaşlar. eskişehir yada bilecik e kadro isteyecek arkadaşlar var mı?

Benim puanım 53 ve sözleşmeli olarak çalışıyorum. Bizim şansımız hiç yok. 70 ve 72 olanların gözü aydın kesin atanırlar. Başarılar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri