Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
neyse göreceğiz bakalım sonumuz ne olacak... ecrin33 hocam sizin puanınız kaç....
1500 nerden çıkardınız hocam.. kalbime inecek şimdi..hocam deme i 70 i geçen 1500kişi var en az
57 hocamneyse göreceğiz bakalım sonumuz ne olacak... ecrin33 hocam sizin puanınız kaç....
Bu tartışmaya girmek bile istemiyorum ama artık dayanamayacağım.
Halaa aöf tartışması yapılıyor arkadaşlar geçin bunları artık yaa. Yahu aöf de bir örgün eğitim sistemidir. Siz neyin savunmasını yapıyorsunuz acaba anlayamıyorum. Şu at gözlüklerinden kurtulun artık. Avrupada Açıköğretim Üniversiteleri var. Tıp Fakülteleri hariç neredeyse tüm bölümlerde aöf var. İnsanlar artık okula ihtiyaç duymuyorlar. Kütüphanedeler araştırarak öğreniyorlar. Bizimkisi sizden zor, sizinkisi kolay vs vs birsürü gereksiz konuşmalar... Aöf mezunu olan kişiler kml liselerinin çocuk gelişimi mezunlarıdır. Dolayısıyla mezun olduktan sonra 7 sene bu işin içinde olan kişilerdir.Sizler birbirinize böyle çamur atarsanız başka bölümdekilerin bizlere söylediklerinide doğal karşılamak zorunda kalırsınız. Sizler bu şekilde davranarak okulöncesinin ve okulöncesi öğretmenlerinin kalitesini düşürüyorsunuz! Forumda bazen öyle şeyler okuyorumki inanamıyorum.
Üsluplar çok kaba. Halbuki bizler birer eğitimciyiz bu şekilde mi sorunları çözüyoruz? :congratulationscut4
Sizin savunmuş olduğunuz o kpss puanı iyi olan(!) bir sınıfçının öğrencilerine neler yaptığına gözlerimle şahit oldum. Öğrencilerine ceza olarak odaya klitliyor ve güya bu şahısta kpss puanı iyi olan bir eğitimci oluyor. Bu mudur yani aradığımız? Kpss puanı iyi olsun yeter değil mi? Hiçkimsenin bir başkasını küçümsemeye hakkı yok! Türkiyede eğitim sistemimiz mükemmel ama bir tek aöf tü kaka değil mii?
Artık bunlarla uğraşmayı bırakalım. Etrafınza geniş bakalım. Şuçlu arama işinden vazgeçelim. Bizler birer eğitimciyiz yenilikçi olalım bir düşünceye saplanıp kalmayalım.
SAYGILAR.
puanınız iyiymiş hocam.. ek sözleşmeli alım olursa veya da şubatta sizinki kesin bence..57 hocam
ek sözleşmeli dediğiniz bu aralıkta yapılacak olan degılmı?benım puanımda 56.şu 70i gorunce bıraz moralım bozuldu ssaassrrrepuanınız iyiymiş hocam.. ek sözleşmeli alım olursa veya da şubatta sizinki kesin bence..
neden olmasın arkadaşım ??yaaa kafam bişeye takıldı şimdi benımm puanım 72.800 tercıh yapıorum ama kazanma şansım olurmu kii yaa poffffffffffffff
vallahi haklısın arkadaşım benim puanımda 73.9 ve ben sadece arkadaş ç.evremden bile bir sürü insan biliyorum benim önümde :Söyledee önumdee kım bılırr kac kısı varyaa hepp stres hep stres şu işi bi kerede yapsalar olmuomu yaa nıe herkesı strese sokuolar off
katılıyorm eger sozlesmelı alım olmassa ocak veya subatta yenı alım beklemeyın derım..ınsallah aralıgın sonuna yenı bır sozlesmelı alım olur...arkadaslar personel meb de duyuru halınde açıklanmış arkadaşlar sozleşmelı beklıyenler aralıgın sonuna sozleşmelılerle ılgılı acıklama yapılmazsa ocakta alım olmaz cunku 2009 butcesıyle alacaklar aralıgın sonunda olmazsa butun hayalleınız suya duser aralıgın sonunu beklıcez
katılıyorum boşalan kadrolara alım yapılıcak dıye ustune basa basa soledıler.beni duşunduren sozleşmelıde puan kaç olucak:3613411xz:Arkadaşlar sözleşmeli alım olmak zorunda,çünkü almazlarsa 10000 yeni alım olmamış oluyor.Onlardan boşalan yerlere sözleşmeli alım olursa 10000 yeni alım olur.maaliyeden onayı neden istediler eğer sözleşmelilerin yerini değiştireceklerse.Maaliyeye gerek olmazdı ki o zaman.Çünkü sözleşmeliler de kadrolular kadar maaş alıyorlar.Bunu aralığın sonuna kadar yaparlar.Olmazsa 2010'un bütçesinden yapmak zorunda kalırlar.O da olmaz.Şubata kalır.
katılıyorum boşalan kadrolara alım yapılıcak dıye ustune basa basa soledıler.beni duşunduren sozleşmelıde puan kaç olucak:3613411xz:
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!