888 tane okul öncesi öğretmeni atanacak..CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN

evet arkadaşlar kadrolu atamadan sonra sözleşmeli atama var .nimet çubukçu kendisi söyledi.

öyle dediği anın linkini bilen warsa wersinde izleyelim tekrardan arkadaşlar kimsedede soru işareti kalmasın

evet arkadaşlar kadrolu atamadan sonra sözleşmeli atama var .nimet çubukçu kendisi söyledi.
Valla hocam, bunların ne yapacağı belli olmaz! Evet söyledi ama inkar etme politikasına iyice alıştılar.. Eğer olursa da ocak ayına sarkacağını sanmıyorum, bu atama 2009 bütçesine ait çünkü!!

Aileyiz hocam, ben bunu bulabildim.

tbmm de nimet çubukçu konuşma yaparken onun linki warmı arkadaşım ben baktım bulamadım

peki bunun için ayrı bi başvuru mu alacakmış nasıl olacakk.eğer öyle olursa ben yer değiştiricem büyük ihtimalle mardin kızıltepe açılırsa yazın arkadaşlar fiziksel şartları okulumuzun çok iyi vodofone ve açev daha yeni herşeyi yeniledi kontenjanlar açıklandığında bakarsınız.

Bence Milli Eğitimin hıncını A.Ö.F.lilerden almayın. A.Ö.F.lilere karşı olan arkadaşlar eleştirilerinizi çok haksız buluyorum. Yeter artık bizim kalitesiz olduğumuzu nerden çıkarıyorsunuz. Size bu hakkı kim veriyor lütfen ama kendinize gelin. Eğitim bizimlemi kalitesizleşiyor? Güldürmeyin beni.... Kalitesiz olan diğer branşlarda var onları neden görmüyorsunuz. Kpss puanını düşük aldı diye bir öğretmenin bilgisini sınayamazsınız. Kpss puanı yüksek eğitimcilerde görüyoruz. İş kpss puanıyla bitmiyor. Bilgilerini ne derece uygulama alanına aktardığı önemli. Bir eğitimci olarak lütfen kpss puanıyla kalitelik polemiği yaratmayın. Açıköğretimliğim kendi emeğimle buralara kadar geldim. Emeğime kimse saygısılık yapamaz lütfen bunu anlasın herkes.

peki bunun için ayrı bi başvuru mu alacakmış nasıl olacakk.eğer öyle olursa ben yer değiştiricem büyük ihtimalle mardin kızıltepe açılırsa yazın arkadaşlar fiziksel şartları okulumuzun çok iyi vodofone ve açev daha yeni herşeyi yeniledi kontenjanlar açıklandığında bakarsınız.
evet ayrı başvuru olacak çünkü önce sözleşmeliler kadroya geçecek boşlan yerlere ek atama olacak .herkes için hayırlısı olsun.umarım herkesin gönlündeki olur.ben herkesin istediği olsun istiyorum arkadaşlar.inş.hayırlısı olur.

İnşallah hocam dediğiniz gibi olur.....

Bence Milli Eğitimin hıncını A.Ö.F.lilerden almayın. A.Ö.F.lilere karşı olan arkadaşlar eleştirilerinizi çok haksız buluyorum. Yeter artık bizim kalitesiz olduğumuzu nerden çıkarıyorsunuz. Size bu hakkı kim veriyor lütfen ama kendinize gelin. Eğitim bizimlemi kalitesizleşiyor? Güldürmeyin beni.... Kalitesiz olan diğer branşlarda var onları neden görmüyorsunuz. Kpss puanını düşük aldı diye bir öğretmenin bilgisini sınayamazsınız. Kpss puanı yüksek eğitimcilerde görüyoruz. İş kpss puanıyla bitmiyor. Bilgilerini ne derece uygulama alanına aktardığı önemli. Bir eğitimci olarak lütfen kpss puanıyla kalitelik polemiği yaratmayın. Açıköğretimliğim kendi emeğimle buralara kadar geldim. Emeğime kimse saygısılık yapamaz lütfen bunu anlasın herkes.

:congratulationscut4:36_7_8: Tebrikler...

arkadaşlar benim puanım 73.148 doğu yazmayı düşünmüyorum.siz nereleri tercih ediceksiniz?

TEBRİKLERR :congratulationscut4 :36_7_8:

arkadaşlar bileniniz varmı.. bu 70puan da ne gözönüne alınmış.. 70ve üzeri puan alan 800küsür kişi mi vardır.. yoksa 70altında alanlar kadrolu atama olmaz mı ... yani ne anlamadım.. ben tabanı daha düşük bekliyordum..

arkadaşım bekledımız buydu zaten 70 ın altındakıler tabıkıde atanamıycak,70den yukarısıda 888 kışı kesınlıkle vardır olmaz mı.sızın puan 72 galıba sız atanırsınız.

ben tabanı 65 civarı bekliyordum..atanırım atanamam onu bilemiyorum ama böylede kendimi sınırda hissettim.

hocam deme i 70 i geçen 1500kişi var en az

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri