Valla hocam, bunların ne yapacağı belli olmaz! Evet söyledi ama inkar etme politikasına iyice alıştılar.. Eğer olursa da ocak ayına sarkacağını sanmıyorum, bu atama 2009 bütçesine ait çünkü!!evet arkadaşlar kadrolu atamadan sonra sözleşmeli atama var .nimet çubukçu kendisi söyledi.
öyle dediği anın linkini bilen warsa wersinde izleyelim tekrardan arkadaşlar kimsedede soru işareti kalmasın
tbmm de nimet çubukçu konuşma yaparken onun linki warmı arkadaşım ben baktım bulamadım
peki bunun için ayrı bi başvuru mu alacakmış nasıl olacakk.eğer öyle olursa ben yer değiştiricem büyük ihtimalle mardin kızıltepe açılırsa yazın arkadaşlar fiziksel şartları okulumuzun çok iyi vodofone ve açev daha yeni herşeyi yeniledi kontenjanlar açıklandığında bakarsınız.evet arkadaşlar kadrolu atamadan sonra sözleşmeli atama var .nimet çubukçu kendisi söyledi.
evet ayrı başvuru olacak çünkü önce sözleşmeliler kadroya geçecek boşlan yerlere ek atama olacak .herkes için hayırlısı olsun.umarım herkesin gönlündeki olur.ben herkesin istediği olsun istiyorum arkadaşlar.inş.hayırlısı olur.peki bunun için ayrı bi başvuru mu alacakmış nasıl olacakk.eğer öyle olursa ben yer değiştiricem büyük ihtimalle mardin kızıltepe açılırsa yazın arkadaşlar fiziksel şartları okulumuzun çok iyi vodofone ve açev daha yeni herşeyi yeniledi kontenjanlar açıklandığında bakarsınız.
tbmm de nimet çubukçu konuşma yaparken onun linki warmı arkadaşım ben baktım bulamadım
Bence Milli Eğitimin hıncını A.Ö.F.lilerden almayın. A.Ö.F.lilere karşı olan arkadaşlar eleştirilerinizi çok haksız buluyorum. Yeter artık bizim kalitesiz olduğumuzu nerden çıkarıyorsunuz. Size bu hakkı kim veriyor lütfen ama kendinize gelin. Eğitim bizimlemi kalitesizleşiyor? Güldürmeyin beni.... Kalitesiz olan diğer branşlarda var onları neden görmüyorsunuz. Kpss puanını düşük aldı diye bir öğretmenin bilgisini sınayamazsınız. Kpss puanı yüksek eğitimcilerde görüyoruz. İş kpss puanıyla bitmiyor. Bilgilerini ne derece uygulama alanına aktardığı önemli. Bir eğitimci olarak lütfen kpss puanıyla kalitelik polemiği yaratmayın. Açıköğretimliğim kendi emeğimle buralara kadar geldim. Emeğime kimse saygısılık yapamaz lütfen bunu anlasın herkes.
Bence Milli Eğitimin hıncını A.Ö.F.lilerden almayın. A.Ö.F.lilere karşı olan arkadaşlar eleştirilerinizi çok haksız buluyorum. Yeter artık bizim kalitesiz olduğumuzu nerden çıkarıyorsunuz. Size bu hakkı kim veriyor lütfen ama kendinize gelin. Eğitim bizimlemi kalitesizleşiyor? Güldürmeyin beni.... Kalitesiz olan diğer branşlarda var onları neden görmüyorsunuz. Kpss puanını düşük aldı diye bir öğretmenin bilgisini sınayamazsınız. Kpss puanı yüksek eğitimcilerde görüyoruz. İş kpss puanıyla bitmiyor. Bilgilerini ne derece uygulama alanına aktardığı önemli. Bir eğitimci olarak lütfen kpss puanıyla kalitelik polemiği yaratmayın. Açıköğretimliğim kendi emeğimle buralara kadar geldim. Emeğime kimse saygısılık yapamaz lütfen bunu anlasın herkes.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!