slm arkadaşlar 23 nisan için ne yapmayı düşünüyorsunuz ben kara veremedim
arkadaşım sen şimdiden bukadar umutsuz olursan yol alamazsın bizim usta öğreticiliğe başlamamızda hiç ummadığımız bir anda gerçekleşti kadro neden böyle olmasın ????????bence yıllardır üç kuruşla çalışarak emek verdiğimiz mesleğimizde kalıcı olacağız kadro alacağız her nekadar bakanımız paraiçin öğretmenlik yapılmaz desede bence anasınıfı öğretmenliği paraolmadan zor bir meslek çünkü bir anasınıfı öğretmeni nekadar merkezde bile çalışsa yinede cebinden harcayarak eğitimin kalitesi için çabalıyor ki köyde çalışan usta öğretici arkadaşlarımız var servis parası yada otobüz ücreti v.s. bi sürü gider oluyor. bizim yaptığımızharcamaların onda birini kadrolular yapmıyor.daha kaliteli bir okul öncesi eğitim için 5000 kadro istiyoruz kampanyasına tekrar destek veriyorum.ve artık kadrolu bir öğretmen olmak istiyorum.lütfen umutsuz olmayın destek msjları atmaya devam edin elazığdan seda bahşi.slmlar tamam bende kampanyaya katılıyorum ama sesimizi burdan kim duyacak sölyermisiniz? Siz gerçekleşeceğine inanıyormusunuz? Biliyorsunuz ki 2008 kpss de 13 sorunun cevabı yanlıştı Kayseriden bizler dilekçelerimizi yolladık sonra ne oldu yanlış sorularla atama yaptılar bizimde burda üzüldüğümüz yanımıza kar kaldı.Bu devletle bu zihniyetle biz usta öğreticilere asla sınavsız kadro vermezler dahası 5000 kadro açmazlar üzgünüm...
slmlar tabiki bende kadro kampanyasına destek veriyorum ama zorrr diyorum.Siz kaç yıldır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben 8 yıldır usta öğreticiyim.2000 yılında bizi bu hakkı rahmetli ecevit vermişti.Bakanlık ile aöf nin imzaladığı protokolde karar şu idi: 3.sınıfta kadrolu usta öğretici olcaktık malesefki Tayip Erdoğan bu kararı fes etti.Herkesi kpss ye tabii tuttu.Bilmem bunlardan bilginiz varmıydı.arkadaşım sen şimdiden bukadar umutsuz olursan yol alamazsın bizim usta öğreticiliğe başlamamızda hiç ummadığımız bir anda gerçekleşti kadro neden böyle olmasın ????????bence yıllardır üç kuruşla çalışarak emek verdiğimiz mesleğimizde kalıcı olacağız kadro alacağız her nekadar bakanımız paraiçin öğretmenlik yapılmaz desede bence anasınıfı öğretmenliği paraolmadan zor bir meslek çünkü bir anasınıfı öğretmeni nekadar merkezde bile çalışsa yinede cebinden harcayarak eğitimin kalitesi için çabalıyor ki köyde çalışan usta öğretici arkadaşlarımız var servis parası yada otobüz ücreti v.s. bi sürü gider oluyor. bizim yaptığımızharcamaların onda birini kadrolular yapmıyor.daha kaliteli bir okul öncesi eğitim için 5000 kadro istiyoruz kampanyasına tekrar destek veriyorum.ve artık kadrolu bir öğretmen olmak istiyorum.lütfen umutsuz olmayın destek msjları atmaya devam edin elazığdan seda bahşi.
arkadaşım aynı dönem başlamışız bilgim var açıköğretimde önlisansı bitirin usta öğretici kadrosuna alalım dediler lisans mezunu olun öğretmen kadrosuna alalım dediler.8 yıl hatta ilk başlayan arkadaşlarla 9 yıl geçti hepimiz maduruz 12 bin diye biliyorduk ama 15 tane usta öğretici var lise mezunlarıyla beraber herkonuda haksızlık var lise mezunlarının metge kursu alıp çocuk gelişimi okumuş gibi diploma sahibi olmaları,yardımcı ablalık adı altında usta öğreticliğin mutasyona uğramış bir başka türünü oluşturmaları,bizim lisede canımızı dişimize takıp çalışıp öğrenip geçtiğimiz dersleri bu metge kurslarına gidenler kopyalarla geçiyor. bir arkadaş vardı kız bi güzel ceptelefonuyla kopya çektiğini söyledi.ve kız gayet normal birşeymiş gibi anlatıyor.ogüne kadar herşekilde yardımcı oldum o arkadaşa ama bu olayı duyduktan sonra ben okadar zorluklarla gece 3 e kadar oturup oyuncak yapıp sınavlara çalışıp liseyi bitirip bu duruma gelmişken neden insanlar kopyayla rahatlıkla geçebiliyor dedim ve karar aldım birdaha bu şekilde sınavını geçen kimseye hiç bir konuda yardımcı olmayacağım.bunu duyduktan sonra şimdi bu kadar haksızlık vardiye yasmı tutalım yada tamamen umudumuzu kesip sürünü koyunları gibi boyun büküp yaşamaya devammmı edelim.ne yapmalıyız bende bilmiyorum.şimdi buyazdıklarımdan dolayı üzerine alınan olur olmaz bilemem burda yazdıklarımdan kesinlikle gocunmuyorum ben işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.ve inşallah hakeetiğim kadroyu elbet birgün alacağıma inanıyorum.slmlar tabiki bende kadro kampanyasına destek veriyorum ama zorrr diyorum.Siz kaç yıldır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben 8 yıldır usta öğreticiyim.2000 yılında bizi bu hakkı rahmetli ecevit vermişti.Bakanlık ile aöf nin imzaladığı protokolde karar şu idi: 3.sınıfta kadrolu usta öğretici olcaktık malesefki Tayip Erdoğan bu kararı fes etti.Herkesi kpss ye tabii tuttu.Bilmem bunlardan bilginiz varmıydı.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!