23 Nisan Palyaçoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
harika bunlar bayıldım..elinize sağlık:))

teşekkür ederim..

hocam bunlar harika olmuş 23 nisanda nasıl bir etkinlik yaptırdınız bu yıl bu tarz birşey yaptırabilirim eğer etkinliğinizi paylaşmak isterseniz bana özel msj atarak bilgi verirseniz sevinirim görüşmek üzere başarılarınızın devamını dilerim.

çocuk şarkıları cdsindeki palyaçolar şarkıyla sözlere uygun hareketler yaptılar...teşekkürler...

Hocam çooooooook tatlı olmus bunlar.Birsey sorcam palyaçoların saclarını nasıl yaptınız.Hepsi çok şirin.

saçları velilerin örmüştü...ilk sayfalarda açıklamaların var...teşekkürler...

harika olmuşlar hemen denicemm :D muhhteşemm bir yıl sonu gçösterisi olurrr ellerinze saglık

teşekkür ederim...umarım güzel geçer gösteriniz...

selam palyaçolar çok tatlı. merak etim nasıl bi gösteri sundunuz ve hangi müziği kullandınız. teşekkür

çocuk şarkıları cdsindeki palyaçolar şarkıyla sözlere uygun hareketler yaptılar...teşekkürler...

çok çok güzeller

cok guzel hocam guzel calısma yapmıssınz tesekkurler..

çok güzel görünüyolar yaptırabilirim belkide =) tşkler

gerçekten çok güzel olmuşlar.Kıyafetlerini siz mi bu şekilde süslediniz yoksa hazır mı?TEBRİKLER

hocam siz burada ne gösterisi yaptınız çok hoş olmuşlar bende yaptırmak istiyorum

çok güzel olmuş saçlarını nasıl yaptınız anlatır mısınız?

teşekkürler arkadaşlar...
saç ve gösteriyle ilgili birçok kez açıklamayı ilk sayfalarda yazmıştım lütfen onları okurmusunuz...

ne kadar sevimli bunlar böyleeeeeee.... kıyafetler çok yaratıcı... o saçları yapmanın yöntemi nedir? bunu da öğrenirsem çok güzel olacak:)

kalın paspas iplarinden ve kalın tığla oluyor örgüsü..birkaç zincir çektikten sonra ipliği bol bir şekilde bırakıcaksın (5 cm kadar) ve zincir çekiceksin tekrar..iki zincirden sonra tekrar 5 cm lik ipi bol bırakıcaksın...sanırım 2 metreye yakın örülüyodu...sonra o ördüğün örğüyü kilotlu çorabın üst kısmını keserek diktiğin başa geçicek kısma dairesel bir şekilde dikiceksin...

umarım yapabilirsiniz...

teşekkürler...

oyyy çok özledim öğrencilerimi meryem ya! :)

canım ya bende çok özledimm... ben boludaki herkesi özledim :)

ben bu yıl boludan mezun oldum ama bu gösteriyi nasıl kaçırmışım inanamıyorum. emeğine sağlık harika gözüküyorlar

tebrikler paylaşımın için sagol çalışmalarında başarılar hocam

teşekkürler arkadaşlar...

mutlum1435 biz gösterimizi 2006 nisanında okulda için yapmıştık...o yüzden haberinin olmaması doğaldır...ayrıca 2007 23 nisanda stadta yürüyüşümüz vardı...baya bi sese getirmişti kıyafetler...

hocam emeklerinize sağlıkk gerçekten çok hoş olmuşlar.bu arada papyonlar yani fiyonklar neyden yapılmışş acaba. bir de pantolunun üstündekiler nasıl yapıştrılmışşş. cevaplarınız için teşekkürlerrr

papyonları ve pantolandaki yamaları büyük boy grapon kağıtlarından yaptık...çok basit ama gösterişli oldular...pantalondaki şekilleri velilerimiz kesip teyelle pantolonlara diktiler...teşekkürler...

Çok gÜzel olmuŞ tebrİk ederİm.arkadaŞlar banada 23 nİsan Şenlİklerİnde gÖsterİ İÇİn mÜzİklİ oyun lazim. TeŞŞekkÜrler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri