23 Nisan Palyaçoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
ermer hocam ellerinize sağlık emeklerinize sağlıkk. denedim ama olmadı çok garip olduu sapkalar.ipleri tektek geçirip arkadan düğüm attım ama pek olmadı sanki. çorap göründü hep .ayrıca en üst kısmı nasıl yapılacak. iki kat gibi görünüyo onu nasıl yapıyoruzzz. örerek iki katlı gbi görünüyor.örgüsünü nasıl yapıyoruzzz biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız. şimdiden çok teşekkürlerrr..

resimler gittiği için tekrar yükledim...palyaçoları görmeyen arkadaşlar için...:)

Gerçekten çok güzel gözüküyorlar.bende yıl sonu gösterisi için palyaço şarkısını arıyorum eğer sarkı elinde varsa gönderebilirmisin?

palyaçoların saçları nasıl yapıldı

çok şirin olmuşlar,mükemmel görünüyo senin minik palyaçolar

Bende öylesine bir palyaco pantolonu hazırlamıştım sanırım o pantolona sizinkiler gibi bir başlık ekleyebilirim çok güzel gözüküyorlar...

arkadaşım ben de yıl sonu için düşünüyorum burunları hakikaten toptan mı actır gibi geliyor nasıl yaptın paylaşırsan sevinirim ,teşekkürler

bu arada ben saçları hazırladım cami takkelerine ip bağlayarak yaptım hoş oldu...

harika bayıldım bende yaptıracağım hem çocukların zevk alacağı hemde çok sevilecek bir gösteri saçlarını nasıl yaptınız düşmedimi kafalarından yazarsanız sevinirim

öğretmenim, çok güzel olmuş. müziğini yüklermisiniz?

hocam cok guzel olmus acaba hareketler nasıl anlatırmısınız bende yaptırmak ıstıyorum sarkıyı bulurum hareketler lazım sımdıden tsk

elinize sağlık, çok güzel görünüyorlar :)

ark bu gösterının hareketlerı nasıl acaba vıdeo varsa yuklermısınız yada yazar mısınız nasıl olduğunu bende bunu yaptırmayı dusunuyorum allah rızası ıcın bılen varsa yazarsa sevınırım

çok süper görüntüler...

çok güzel olmuş tebrikler...
yalnız o saçları nasıl yaptınız?

ben sayfada bişey göremiyorum yalnız:( nerede acaba

Selam arkadaşım. Palyaçoların saçlarının yapımı ile ilgili bilgi verebilirsen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

çook güzeller:)

ben o palyaçoların saçlarını öpe öpe yerim.canlarım benim ya.....

cok tatlılar tebrık edrım bende yenı öğrencıyım bu paylasımlarınız cok ıyı oluyor teşekkürler:)

hocam hangi şarkıyı kullandıgınızı ögrenebilirmiyim... çok güzel görünüyor.. tebrik ederim.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri