aylince 24 Aralık 2006 palyaçolar şarkısı hangi çocuk şarkıları cd sinde bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler
ermer 24 Aralık 2006 aylince şunu yazdı: palyaçolar şarkısı hangi çocuk şarkıları cd sinde bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler aylin parçanın olduğu cd nin adı ÇOCUK ŞARKILARI...teşekkürler..
ermer 25 Aralık 2006 vuslat110 şunu yazdı: arkadaşım çok güzel olmuşlar yahuuuu bunların müziği nasıl özelden yolladım şarkıya nasıl ulaşabiliceğini...teşekkürler...
vuslat110 25 Aralık 2006 ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TAHMİN EDEBİLİYORUM ÇOK GÜZEL OLMUŞTUR ÇALIŞMAN
ermer 25 Aralık 2006 vuslat110 şunu yazdı: ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TAHMİN EDEBİLİYORUM ÇOK GÜZEL OLMUŞTUR ÇALIŞMAN rica ederim...umarım şarkıya ulaşabilmişsindir... teşekkürker rabiye...
rabiye 25 Aralık 2006 Birde bendede bazı şarkılar var ama onları nasıl göndereceğimi bilmiyorum.Yardımcı olursan sevinirim🙂
ermer 25 Aralık 2006 bazı yasal nedenlerden dolayı forumda bildiğim kadarıyla şarkıları veremiyoruz...yöneticilerden biriyle görüş onlar tam olarak nasıl olucağını anlatırlar...teşekkürler...
hüsne 10 Ocak 2007 çok şirin olmuşlar çok beğendim kıyafetleri kendiniz mi tasarlayıp ortaya çıkardınız yoksa hazırmı aldınız
ermer 11 Ocak 2007 teşekkürler hüsne... kıyafetleri bizler tasarladık velilerimizle ortak yaptık...çok emek harcadılar o saçlar için baya uğraştılar ama değdi..🙂
pokahontas 12 Ocak 2007 ayyyy neşeker şeyler onlar öyle cıvıl cıvıl. şimdiye kadar gördüğüm 23 nisan çalışmalarının en güzellerinden biriydi.
ayse koç 16 Ocak 2007 keşke o saçları nerden aldığını yazsanda bizde temin etsek yardımcı olursan sevinirim
ermer 17 Ocak 2007 ayse koç şunu yazdı: keşke o saçları nerden aldığını yazsanda bizde temin etsek yardımcı olursan sevinirim keşke yardımcı olabilsem...ama malesef saçlarıı velilerim yaptılar...teşekkürler... teşekkürler pokohontas....