23 Nisan Palyaçoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
ARKADAŞIM HAAAARİKA GÖRÜNÜYORLAR.ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK..ŞİMDİ YARDIMINA İHTİYACIM VAR.
1)SAÇLARI SEN Mİ YAPTIN,SEN YAPTIYSAN NASIL?ALDIYSAN NERDEN ALABİLİRİZ?
2)PALYOÇALAR ŞARKISI VE HAREKETLERİ NASIL??
UMARIM YARDIMCI OLURSUN.CEVABINI BEKLİYORUM.ÇÜNKÜ 23NİSANDA ÇOCUKLARIMA YAPTIRMAK İÇİN ÇILDIRIYORUM!İYİ ÇALIŞMALAR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

ayyyy!!!çok sevimlilerr..

nes_cel' Alıntı:
arkadaşım çook güzel görünüyolarr.bayıldım.yanlız bi sorum olacak,hangi şarkıda hangi hareketleri yapıyorlar yardimcı olurmusun????

afacan' Alıntı:
Beste süpersin başlıyoruz  :):) sorusu olan besteyeeeee ======> BESTE

açıçası bestecim bende 23 nisanda bu palyaçolardan yaptırmayı istiyorum çok teşekkürler hakkaten ekonomik ve alımlı
teşekkürler afacan..

nes_cel' Alıntı:
ARKADAŞIM HAAAARİKA GÖRÜNÜYORLAR.ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK..ŞİMDİ YARDIMINA İHTİYACIM VAR.
1)SAÇLARI SEN Mİ YAPTIN,SEN YAPTIYSAN NASIL?ALDIYSAN NERDEN ALABİLİRİZ?
2)PALYOÇALAR ŞARKISI VE HAREKETLERİ NASIL??
UMARIM YARDIMCI OLURSUN.CEVABINI BEKLİYORUM.ÇÜNKÜ 23NİSANDA ÇOCUKLARIMA YAPTIRMAK İÇİN ÇILDIRIYORUM!İYİ ÇALIŞMALAR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
teşekkürler canım..şöyle başlıyım...:)çocuk şarkıları adlı albümde ki palyaço şarkısıyla hareketleri yaptılar...

1. saçları velilerim yaptılar... nasıl yapıldığını bi önceki sayfada ve daha önceki sayfalarda en az 3 defa anlatmıştım...:)
2 haerketlerini anlatıyım umarım anlarsın...

düşe kalka düşe kalka koşuşuruz_  hızlı adımlarla birkaç adım öne doğru koşucak aynı şekilde geri gelicekler...
şaka yollu şaka yollu konuşuruz_iki elin avuç içleri birleştirilerek sağa sola dalgalandırarak hareket ettirilir...
askılıdır pantalonumuz_askılar çekilir...
kocamandır papyonumuz_papyonlar gözteriler...
pin pon topu burnumuzda biz sevimli palyaçoyuz_yerlerinde ayaklarıyla tempo tutarak eller sırayla burunlarına götürüp çekilir...
tüm dünyanın gözünde biz_ellerle havaya sanki daire çizer gibi eller açılır...
neşe veren palyaçoyuz_işaret parmakları yanaklara götürülerek gülücekler gösterilir...
çocukların gözdesiyiz_gözler gösterilir..
güldürüde biz öndeyiz_havaya doğyu sıçrayarak parmaklarını havaya kaldırırlar...

umarım anlatabilmişimdir...sormak istediklerin olursa ben burdayım...:D teşekkürler...

teşekkürler fatma...

ya benim merak ettigim saclarını nasıl yaptınız?

arkadaşım ilgilendiğin için çok teşekkürler..benim öncekji yılların 23nisan görüntüleri var.ama nasıl ekliycemi bilmiyorum.faydam olur belki başkalarına..sana kolaylıklar.tekrar saoll

ben resimleri neden göremiyorummm :(

Beste önce kibarlığın ve sabrın için seni tebrik ediyorum, herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. :):)
Palyoçaların çok güzel olmuş kıyafetleri de çok güzel gerçekten. Bende geçen sene aynı şarkıda palyaço oyunu oynatmıştım. Benim hareketlerim daha farklı tabiii. Zaten sözleri çok açık, anlaşılır bir şarkı, kolay hareketler bulabilir ilgilenen arkadaşlar. Bu sene de bu oyunu oynatacağım, senin kıyafetini olduğu gibi yaptırırım herhalde de işte herkesin dediği gibi saç sorunumuz var. Yapamassam, yerine şapka veya satın alabileceğim bir şeyler düşüneceğim.
Bu arada cd e çok güzel şarkılar var tavsiye edilir...

Bizimle paylaştığın için teşekkürler :)

teşekkür ederim arkadaşlar...elimden geldiğince sorulanlara cevap vererek anlatmaya çalışıyorum...ilginiz için teşekkürler...

ne renkli ne şeker olmuş onlar süpersin baya bi uğraşmışsındır ama onları bu hale sokucam diye..tebrik ediorum başarılar canım :D

teşekkürler aylincim...

canım benim seni tebrik ediyorum.bana yardımcı olabilir misin bu şarkıyı nerde bulabilirim.

:36_1_19:ben neden resimleri göremiyorum daha önce görüyordum

SİNALI' Alıntı:
:36_1_19:ben neden resimleri göremiyorum daha önce görüyordum

Sayfayı yenileyin veta üstüne gelip sağa tıklayıp resmi göster deyin

Çok güzel bir çalışma süper görünüyorlar..Sağol Bestecim

denizcim ewet o şarkıyla basit hareketler yaptılar...saçları velilerimiz yapmıştı...aslında çok basit örgüsü anlatmıştım...umarım yaparlar canım...
teşekkürler arkadaşlar...

çok güzel görünüyolar, öpüyorum onları!

cok cici gorunuyorlar.emınım butun alkıslar onlara gelmıstır:)

teşekkürler gülnar...

bestecim ilk olarak seni saçların nasıl yapıldığını sıkılmadan ve bıkmadan defalarca kez anlattığın için tebrik ediyorum. sonra da böyle bir etkinlik hazırladığın için... ben şarkıyı bulmak istiyorum ama bana yardımcı olabilir misin? özelden yollama imkanın varsa sevinirim. teşekkürler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri