2010 KPSS'ye giren arkadaşlar netlerimizi yazalım!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kubiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
sözleşmeli alım olmayacak artık ümitlenmeyiiinnn .....

kadrolu puanı 65 düşsede şırnak ta kadroya girsek:((

65 olmaz ya....keşke olsa

eğer sözleşmeli alım olmazsa düşebilir hocam ama ağustosta sözleşmeli alınır diye düşünüyorum sizin görüşleriniz neler?

arkadaşlar yorumları okudumda bir kaç arkadaş hariç netlerinde fazlaca sallamış gibi geldi açıkçası doğruyu yansıtmayan arkadaşlar var yine söylüyorum bir kaç arkadaşı hariç tutuyorum temmuzdaki sözleşmeli atmamada böyle puanlarını salladılar ama puanlar 45 düştü ayrıca eğitim soruları belki herkese zor gelmesede genelde beklediğimiz tarz da sorular çıkmadı açıkcası eğitimden ben zorlandım hakkımızda hayırlısı arkadaşlar dua edelim çok kişi alınsın atamada

eğtim 80,gk-gy 77

bence yine 70 in üstündeki puanlar kadoyu yakalayabilir.Çünkü acayip bir yığılma oluyor 70-72 arası haberiniz olsun...Bütün emek vermiş çalışmış arkadaşlara başarılar...Allah yolunuzu açık etsin ...tabi iki bebişiyle eşinden ayrı bana da inşallaaaaahhh....

ben niye alıntıyla cevapladım yav :S :)))

ya arkadaşlar bu kpss uzmanı benim doğru ve yanlışları yazınva 77 falan hesapladı..gelirmi sizce? netlerimi yazmıştım.

tam 77 gelmez belki de +1,-1 olur ama genelde çıkıyor

inşalllah ya...

ya arkadaşlar bu kpss uzmanı benim doğru ve yanlışları yazınva 77 falan hesapladı..gelirmi sizce? netlerimi yazmıştım.

arkadasım insallah dilediğin gibi olur. ama söyle bir sey var göz önünde tutmak gerek. bu sene matematik çilerle konustum herkes feryad ediyor. geçen sene sabah oturumu zormus eğit bil kolaydı dedi oyüzden standart sapma sebebiyle sabah oturumu değer kazanmıstı bu sene eğitimi çok yapan yüksek alacak sabah oturumunu çok yapan fazla fark atamaz dedi ama senin netlerin gayet iyi bu kadar olmasa bile 75 olur ...

arkadaşlar yorumları okudumda bir kaç arkadaş hariç netlerinde fazlaca sallamış gibi geldi açıkçası doğruyu yansıtmayan arkadaşlar var yine söylüyorum bir kaç arkadaşı hariç tutuyorum temmuzdaki sözleşmeli atmamada böyle puanlarını salladılar ama puanlar 45 düştü ayrıca eğitim soruları belki herkese zor gelmesede genelde beklediğimiz tarz da sorular çıkmadı açıkcası eğitimden ben zorlandım hakkımızda hayırlısı arkadaşlar dua edelim çok kişi alınsın atamada

evet bana da öyle geldi ama doğru da olabilir arkadasım. matematik çi arkadaslar 95 yaptık diyorlar tabi anasınıfçıları

eğitim bilimleri gerçeken kolay gibi duran ama incelik isteyen sorulardı ama ben herkesin yaptığı gösterip yaptırma ve altı sapkalı düsünceyi yanlıs yaptım sırf bu kadar kolay sormazlar diye soruyu incelemekten param parça ettim yaaa;(

eğitim bilimleri gerçeken kolay gibi duran ama incelik isteyen sorulardı ama ben herkesin yaptığı gösterip yaptırma ve altı sapkalı düsünceyi yanlıs yaptım sırf bu kadar kolay sormazlar diye soruyu incelemekten param parça ettim yaaa;(

evet hocam gerçekten incelik istiyordu normalde eğitim bilimleri denemelerini 1buçuk saatte bitiriyordum, sınada 10 dk kala bitirebildim, zor demek doğru mu bilmiyorum ama çeldirici cevaplar doğrucevaplarla çok yakındı... g.kültür ve g.yetenekte de zamanım kalsaydı daha iyi netler çıkarabilirdim diye düşünüyorum genel kültürde 40 soruya yakın boş vardı hayırlısı bakalım ama 95 netler gerçektir bence zamanını iyi kullananların yüksek puan alabileceği bir sınavdı bence.....

hocam bende sizin gibi kolaysoruları yanlış yaptım çünkü bu kadar kolay olamaz cvp lar diye düşündüm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri