Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
genel kültür genel yetenek 80
egitim bilimleri 98 net
tebrİkler...
genel kültür genel yetenek 80
egitim bilimleri 98 net
teşekkür ederim hocam inşallah tüm arkadaşlarımızın atanma haberlerini duyarız Allah herkesin yolunu ve bahtını açık etsintebrİkler...
sözleşmeli alım olmayacak artık ümitlenmeyiiinnn .....
eğtim 80,gk-gy 77
ya arkadaşlar bu kpss uzmanı benim doğru ve yanlışları yazınva 77 falan hesapladı..gelirmi sizce? netlerimi yazmıştım.
arkadaşlar yorumları okudumda bir kaç arkadaş hariç netlerinde fazlaca sallamış gibi geldi açıkçası doğruyu yansıtmayan arkadaşlar var yine söylüyorum bir kaç arkadaşı hariç tutuyorum temmuzdaki sözleşmeli atmamada böyle puanlarını salladılar ama puanlar 45 düştü ayrıca eğitim soruları belki herkese zor gelmesede genelde beklediğimiz tarz da sorular çıkmadı açıkcası eğitimden ben zorlandım hakkımızda hayırlısı arkadaşlar dua edelim çok kişi alınsın atamada
arkadaşlar yorumları okudumda bir kaç arkadaş hariç netlerinde fazlaca sallamış gibi geldi açıkçası doğruyu yansıtmayan arkadaşlar var yine söylüyorum bir kaç arkadaşı hariç tutuyorum temmuzdaki sözleşmeli atmamada böyle puanlarını salladılar ama puanlar 45 düştü ayrıca eğitim soruları belki herkese zor gelmesede genelde beklediğimiz tarz da sorular çıkmadı açıkcası eğitimden ben zorlandım hakkımızda hayırlısı arkadaşlar dua edelim çok kişi alınsın atamada
eğitim bilimleri gerçeken kolay gibi duran ama incelik isteyen sorulardı ama ben herkesin yaptığı gösterip yaptırma ve altı sapkalı düsünceyi yanlıs yaptım sırf bu kadar kolay sormazlar diye soruyu incelemekten param parça ettim yaaa;(
hocam bende sizin gibi kolaysoruları yanlış yaptım çünkü bu kadar kolay olamaz cvp lar diye düşündümeğitim bilimleri gerçeken kolay gibi duran ama incelik isteyen sorulardı ama ben herkesin yaptığı gösterip yaptırma ve altı sapkalı düsünceyi yanlıs yaptım sırf bu kadar kolay sormazlar diye soruyu incelemekten param parça ettim yaaa;(
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!