2010 KPSS'ye giren arkadaşlar netlerimizi yazalım!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kubiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
tekrar düzeltiyorum bu sitede çok fazla mert ve dürüst insanların var olduğuna inanmıyorum önceki tanıdığım üyeler hariç

hocam ben önceden bu siteye girmiyorum ve siz beni tanımıyorsunuz diye benim dürüst olmadığımı söyleyemezsiniiz.. siz şimdi dersiniz ki yarası olan gocunur ama öyle değil yani kaç keere üstüne bastıra bastıra söylediniz en azından çoğu falan deseniz anlayacağım ama tanımadığınız herkesi içine alıyorsunuz, ve bu dürüst insanları üzüyor haberinizin olmasını istedim..........

hocam ben önceden bu siteye girmiyorum ve siz beni tanımıyorsunuz diye benim dürüst olmadığımı söyleyemezsiniiz.. siz şimdi dersiniz ki yarası olan gocunur ama öyle değil yani kaç keere üstüne bastıra bastıra söylediniz en azından çoğu falan deseniz anlayacağım ama tanımadığınız herkesi içine alıyorsunuz, ve bu dürüst insanları üzüyor haberinizin olmasını istedim..........
hocam lafım size değil neden üzerinize alınıyorsunuz ben dürüst olmayan insanlara söylüyorum atama döneminde okadar çok yalan söyleyen puanlarını şişiren insanlar oluyor ki burda birçok arkadaşımın bu puanlara inanarak tercihlerini değiştirdiğini bilirim temmuz atamasında bir arkadaşımız puanını 70 den başladı 50 ye kadar düşürdü benim sözüm dürüst olmayanlara dürüst insanlar neden üzerine alınıyor anlamıyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün allah hepimize atanmayı nasip etsin

ayrıca kubiti hocam sizi kırdıysam özür dilerim niyetim sizin gibi insanları üzmek değil

arkadaşlar ben hesaplattım kpss uzmanından 74.7 çıktı kadrolu imkansız ama sözleşmeli olur değil mi

tekrar düzeltiyorum bu sitede çok fazla mert ve dürüst insanların var olduğuna inanmıyorum önceki tanıdığım üyeler hariç

hocam ama yorumdan sonra sizi tanımayan yeni üye olan herkes üzerine alınabilir, tabi yazıyla niyet çok fazla anlaşılmıyor ben yanlış anlamışım kusura bakmayın

hocam yazdıklarımla ben kendimi yanlış tanıttım esas siz kusura bakmayın

ayrıca hocam lafım atama dönemleride üye olup atamalardan sonra ortadan kaybolan ve yanlış puanlarla arkadaşlarımın tercihlerinin değiştirmesine neden olan insanlara

ayrıca hocam lafım atama dönemleride üye olup atamalardan sonra ortadan kaybolan ve yanlış puanlarla arkadaşlarımın tercihlerinin değiştirmesine neden olan insanlara

anladım hocam neyse unutalım en iyisi yanlış anlaşılma olmuş :)

teşekkürler inşallah herkes atanır geçen sene hiç çalışmadım 44 puan aldım bekledim ama bu kadar atamadan olmadı bi yer bu sene çalıştım inşallah sözleşmeli de olsa atanmak istiyorum 74 e çıkardım puanımı bıktım ücretliden

Casper arkadaŞim Öncelİkle tebrİkleracaba 44 Ü 74 e nasil Çikardin dersaneye mİ gİttİnİz acaba

arkadaşlar bu site bilgi paylaşmak icin birbirini suclamak icin degil biirde lütfen bilgi paylaşalım boş konulala birbirini yipratmayın.bu sitede bicok arkadaş tanıdım gercekten emek veren dogru bilgileri paylaşan bunun aksinide ördüm.atama döneminde efecik hocam cok emek verdi önümüzü açmaya ışık olmaya calıştı .lütfen......

benim bu sınavdaki yaklaşık puanım 68 diye hesapladı puogram hayırlısı sözleşmeli olur belki alım olursa

Casper arkadaŞim Öncelİkle tebrİkleracaba 44 Ü 74 e nasil Çikardin dersaneye mİ gİttİnİz acaba
evet son 5 ay hızlandırılmışa gittim ücretli tam gün öğretmenlik yapıyordum haftasonum full dershanede geçti haftaiçi de akşamları çalışabildiğim kadar işte

Arkadaşlar benim için de dua edin. Tesisat bölümü mezunuyum bizim kadro sayısı senede 10 bilemedin 15 kişi. Sınavım iyi geçti inşallah bu sene kendi branşımdakiler arasından sıyrılıp bir kadroya geçerim.

Arkadaşlar benim için de dua edin. Tesisat bölümü mezunuyum bizim kadro sayısı senede 10 bilemedin 15 kişi. Sınavım iyi geçti inşallah bu sene kendi branşımdakiler arasından sıyrılıp bir kadroya geçerim.

erkek güzeli geçen gün hiç bu tarz konuşmuyordunuz keşke bizim bölümü küçümsemek yerine böyle konuşsaydınız.....

merhabalar sınavım berbat geçti iki şık arasında kalıp yanlış olanları işaretlemişim.sınavdan sonra ancak kendime gelebildim.netlerimde gk-gy:65 eğitim bilimleri:75.
ben artık sözleşmeliyi bekliyorum bari o olsa ve artık istanbul diye de ısrar etmeyeceğim çünkü bir sene daha bu eziyeti çekemem

Arkadaşlar bu sene inşallah bizim bölümden 40-50 civarında atama olursa Tesisat öğretmeniyim diyeceğim kendime. memurlar.net sitesinden bizim bölümle ilgili foruma baktığımda çok da fazla net bırakanın olmadığını anladım. Hımm demek ki önceki senelerde olduğu gibi 3-5-7 gibi komik sayılarda atama olmazsa ben de artık bir teknik öğretmenim diyeceğim kendime.

benim 85 eğitim 88.75 gkgy var hocam umarım + _2 olur çok mutlu olurum vallahi çünkü 2009 ilk atamada 72.5 ile şırnak silopiye sözleşmeli atandım :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri