ya arkadaşlar bu kpss uzmanı benim doğru ve yanlışları yazınva 77 falan hesapladı..gelirmi sizce? netlerimi yazmıştım.
bence gelmez yaaa keşke gelse ama onda bi iş var...
ya arkadaşlar bu kpss uzmanı benim doğru ve yanlışları yazınva 77 falan hesapladı..gelirmi sizce? netlerimi yazmıştım.
tekrar düzeltiyorum bu sitede çok fazla mert ve dürüst insanların var olduğuna inanmıyorum önceki tanıdığım üyeler hariç
hocam lafım size değil neden üzerinize alınıyorsunuz ben dürüst olmayan insanlara söylüyorum atama döneminde okadar çok yalan söyleyen puanlarını şişiren insanlar oluyor ki burda birçok arkadaşımın bu puanlara inanarak tercihlerini değiştirdiğini bilirim temmuz atamasında bir arkadaşımız puanını 70 den başladı 50 ye kadar düşürdü benim sözüm dürüst olmayanlara dürüst insanlar neden üzerine alınıyor anlamıyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün allah hepimize atanmayı nasip etsinhocam ben önceden bu siteye girmiyorum ve siz beni tanımıyorsunuz diye benim dürüst olmadığımı söyleyemezsiniiz.. siz şimdi dersiniz ki yarası olan gocunur ama öyle değil yani kaç keere üstüne bastıra bastıra söylediniz en azından çoğu falan deseniz anlayacağım ama tanımadığınız herkesi içine alıyorsunuz, ve bu dürüst insanları üzüyor haberinizin olmasını istedim..........
tekrar düzeltiyorum bu sitede çok fazla mert ve dürüst insanların var olduğuna inanmıyorum önceki tanıdığım üyeler hariç
tebrik ederim arkadaşım kadrolu atamayada yeter puanınız bencearkadaşlar ben hesaplattım kpss uzmanından 74.7 çıktı kadrolu imkansız ama sözleşmeli olur değil mi
ayrıca hocam lafım atama dönemleride üye olup atamalardan sonra ortadan kaybolan ve yanlış puanlarla arkadaşlarımın tercihlerinin değiştirmesine neden olan insanlara
evet son 5 ay hızlandırılmışa gittim ücretli tam gün öğretmenlik yapıyordum haftasonum full dershanede geçti haftaiçi de akşamları çalışabildiğim kadar işteCasper arkadaŞim Öncelİkle tebrİkleracaba 44 Ü 74 e nasil Çikardin dersaneye mİ gİttİnİz acaba
Arkadaşlar benim için de dua edin. Tesisat bölümü mezunuyum bizim kadro sayısı senede 10 bilemedin 15 kişi. Sınavım iyi geçti inşallah bu sene kendi branşımdakiler arasından sıyrılıp bir kadroya geçerim.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!