2009 kpss'ye girecekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gaziler38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
arkadaşlar ben bu sene 84 puanla izmite,kendi yaşadığım şehre kadrolu atananlardanım,ben geçen sene usta öğreticilik yapıodum, dersaneyede gittim ve elimden geldiğince de çalışmaya gayret gösterdim..yayın olarak ihtiyaç,pegem, yediiklim ve datanın eğitim bilimleri soru bankaları veya yaprak testlerini, gygk için de data, ihtiyaç yediiklim fdd yayınlarının çok faydalı olcağını düşünüorumm..yargı yayınlarının testlerini önermem her basımında ayrı ayrı çokk hataları var,sadece konu anlatımı güzel.. eğer dersaneye gitcekseniz konu anlatımlı kitap almanıza gerek yok zaten..konuları dersanenin verdiği kaynaklardan takip edersiniz,ek olarak yaprak test almanızı tavsiye ederim,bir kaynağa bağlı kalmayın,çok çeşit olunca,çok soru tarzı görüosunuz..tabii seneye eğitim bilimleri sınavı böyle olmazsa :) eğer böyle olursaa bu kaynakların hiçbir faydası olmayacaktır:) (: çünkü o soruları hiç bir kaynakta bulamazsınızz :) hepinize kolay gelsinnn

merhaba arkadaşlar ben henüz 3. sınıfta oldğ için 2009 kpss ye giremicem ama bu seneden çalışmaya başlıcam forumu okudukça çalışılacak çok kaynak olduğunu gördüm kafam karıştı bende coğrafya tarih türkçe mat için güvenderin öss kitapları var onlardan çalışsam soru tarzlarında çok fark varmıdır sizce? ve anladığım kadarıyla mat yapmayım diğer dersleri kasayım gibi bir lüksümüz yok her dersten oldukça net çıkarmakmı gerekli? matematiksiz kazanılmazmı bu sınav :S

bende anaokulu öğretmenliği 4,sınıfım 2009da gireceklerdenim..bende hırs yaptım.Allah yardımcımız olsun.İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

Farklı alanlarda bol miktarda kitap ve şiir okursanız soruları algılama süreniz kısalır. Bunun da atlanmaması gereken bir nokta olduğunu düşünüyorum.

arkadaşlar ben bu sene 84 puanla izmite,kendi yaşadığım şehre kadrolu atananlardanım,ben geçen sene usta öğreticilik yapıodum, dersaneyede gittim ve elimden geldiğince de çalışmaya gayret gösterdim..yayın olarak ihtiyaç,pegem, yediiklim ve datanın eğitim bilimleri soru bankaları veya yaprak testlerini, gygk için de data, ihtiyaç yediiklim fdd yayınlarının çok faydalı olcağını düşünüorumm..yargı yayınlarının testlerini önermem her basımında ayrı ayrı çokk hataları var,sadece konu anlatımı güzel.. eğer dersaneye gitcekseniz konu anlatımlı kitap almanıza gerek yok zaten..konuları dersanenin verdiği kaynaklardan takip edersiniz,ek olarak yaprak test almanızı tavsiye ederim,bir kaynağa bağlı kalmayın,çok çeşit olunca,çok soru tarzı görüosunuz..tabii seneye eğitim bilimleri sınavı böyle olmazsa :) eğer böyle olursaa bu kaynakların hiçbir faydası olmayacaktır:) (: çünkü o soruları hiç bir kaynakta bulamazsınızz :) hepinize kolay gelsinnn
tebrikederim seni arkadaşım darısı bize inşallah.usta öğreticilik-dersaneyi birlikte yürüterek kendi adıma söyleyim şevke getirdin.öğretmenlik mesleğinde başarılar diliyorum.nice aydın birey yetiştirmen dileğiyle.

ya anlamadıgım bir şey var yardımcı olur mususuz.o.ö.ögt. her sene 4500 mezun veriyor (AÖF dahil).her yıl en fazla 1500 kişi atanıyor.bazen daha az.bu 4-5 sene sonra yığılmaya sebep olmazmı.ne yapıyor bu kadar mezun

Geneli usta öğreticilik, bir kısmıda özel anaokullarında kreşlerde öğretmenlik..

merhaba arkadaşlar ben henüz 3. sınıfta oldğ için 2009 kpss ye giremicem ama bu seneden çalışmaya başlıcam forumu okudukça çalışılacak çok kaynak olduğunu gördüm kafam karıştı bende coğrafya tarih türkçe mat için güvenderin öss kitapları var onlardan çalışsam soru tarzlarında çok fark varmıdır sizce? ve anladığım kadarıyla mat yapmayım diğer dersleri kasayım gibi bir lüksümüz yok her dersten oldukça net çıkarmakmı gerekli? matematiksiz kazanılmazmı bu sınav :S

okulöncesi branşında mat yapan az puanlarımızı yükseltende mat sorulari ağırlıklı olarak mesela arkadaşım 1 mat sorusu yapmış ben 26 tane yaptım buda benim puanımı yükseltir bir soruyu az kişi çözerse puanın artar çok kişi çözerse puanın azalır öle biliyorum. beni zorlayanda tarih ve vatandaşlık bu yıla kadar eğitim bilimlerini sorun etmiyordum ama bu yılki sorulardan sonra kabıusum oldu diyebilirim.

ayrıca öss kitaplarını kaldır derim öss formatıyla kpss formatı çok farklı bi işine yaramaz zaman kaybın olur kpss kaynakları kullan

slm arkadaşlar.Bende 2009 da kpss ye giricem.Ama gerçekten çok korkuyorum.Dersaneye gitmicem ama bu birinci dönemimi ful kpss ye vericem.Çünkü ikinci dönem vizeler, finaller,uygulama derken kpss ye çok fazla vaktimi ayıracağımı sanmıyorum.Bu yaz yazpabildiğim kadar matematiğe baktım ama çok zor geldi bazı konular.Allah yardımcımız olsun.Bu yıl kazanmamız lazım.Yoksa her yıl yığılma oluyor.

bende 2009 kpss gıreceklerdenım dersaneye yazılmak istiyorum ama usta öğreticilikte yapoıcam artı stj da olucak düşündürüyor ama bunu basaran arkdaslarıda kutluyorum inş bewnde basarırım..

allah yardımcımız olsun arkadaşlar yarın kpss kursuna kayıt yaptırmaya gidicem ve başlıycam çalışmaya şimdiden gerçi ekimde başlıycak ama bir kaç konu bir kaç konudur arkadaşlar motivasyonda çok önemli motivasyon bittimi ister süper zeka ol ister en müthiş hocadan ders al olmaz .GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARRRRR...:)

tebrikederim seni arkadaşım darısı bize inşallah.usta öğreticilik-dersaneyi birlikte yürüterek kendi adıma söyleyim şevke getirdin.öğretmenlik mesleğinde başarılar diliyorum.nice aydın birey yetiştirmen dileğiyle.

şevke getirdiysem ne mutlu bana,çok zorlandım ama başardım,isteyince yapılmayacak şey değil..bi tek çarşamba akşamları çalışmadımm yaprak dökümü izledim :) hepinize bol şanss :)

okulöncesi branşında mat yapan az puanlarımızı yükseltende mat sorulari ağırlıklı olarak mesela arkadaşım 1 mat sorusu yapmış ben 26 tane yaptım buda benim puanımı yükseltir bir soruyu az kişi çözerse puanın artar çok kişi çözerse puanın azalır öle biliyorum. beni zorlayanda tarih ve vatandaşlık bu yıla kadar eğitim bilimlerini sorun etmiyordum ama bu yılki sorulardan sonra kabıusum oldu diyebilirim.

teşekkürler arkadaşım ben kpss konu anlatımlılardan işe başlayım en iyisi bir an önce :S

gaziler bende aynı durumdayım 4. sınıfta okuyorum inşallah meb de çalşacağım ve kpssye hazırlanacağım ama henüz planlama yapmadım kaynak araştırması vs yapmadım ama güvenderi önermiyor benim arkadaşlarım, ama ben iyi olduğunu düşünüyorum yargıyı çok övüyorlar ama bakalım önerilerinize açığım
Allah hayırlısını versin inşallah hepinize iyi çalışmalar

güvender önceden öss hazırlıktı tam kpss formatını yakalamış değil tavsiye etmem yargıda da konu anlatımlarında yanlışlar olduğu duydum başka kaynaklardanda hiç çalımadım yaprak test alim diyorum kursa yazıldım ordanbol kaynağım olucak zaten. KAZANICAZ ARAKADAŞLARRR.....:)

arkadaşlar ankarada bildiğiniz iyi eğitim veren kpss kursları varmı özellikle matematikte çok eksiğim var bu eksiği kapatmamam gerek özelden cevap yazarsanız çok sevinirim

bu yıl varmı kpps usta öğretici

slm 2009un öğretmen adayları:)
bende 4. sınıfa geçtim yazılanları okuyunca insanın stres yapmaması imkansız bu kadar büyütülmemeli bence gözümüzde konuştukça büyütüyoruz önümüzde bir sene var herşey elimizde ..
tabiki 2008 soruları istisna gibi düşünülmeli herkesi şaşırttı eskiden eğitim kek diye düşünülürdü artık eğitimede ağırlık vericez demek olyor bu !
dersanede yada ewde çalışıp başarabileceğimiz bi sınav :)

arkadaşlar bende bu sene mezun oldum 2008 kpss hüsran oldu benim için dersaneye gitmedim gitmicemde:) bunu başarıcam çok fazla çalışma imkanım olmadı çünkü çok yoğun geçti son sene ama şunu gördüm ki çalışınca olmayacak birşey değil usta öğreticiliğe başvurdum iyi bir planla bunu başarabiliriz.sadece şu beklemek insanı yoruyor herşey bi düzene otursa artık:S 2009da burdaki arkadaşların tümü yerleşecek:)))

ağzından bal damlasın hepimizkazanıcaz. arkadaşlar motivayon önemli unutmayalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri