birde ücretler değişiyor herzaman aynı olmuyor yani çalıştığın gün sayısına göre alıyorsun zaten haftada 30 saat sabittir.öğretmen maaşlarına zam geldi herhalde bizim ücretler de artar bu durumda en bi 700 falan olur sanırım ayı tamamlarsan
arkadaşlar bugünde milli eğitime uğradım görev yerlerimize internetten kursiyer girişinden öğrenecekmişiz yetiştirmeye çalışıyorlardı ya bugün yada pazartesi yerlerimiz belli olucakmış kursiyer girişine girdim daha birşey yok yarında bakın çünkü gece 11e kadar çalışıyorlar örtmen isimli üye arkadaşım bende beylikdüzü ilçesinde oturuyorum inşallah hepimizin görev yerleri hepimiz için hayırlı olur
arkadaşlar bugünde milli eğitime uğradım görev yerlerimize internetten kursiyer girişinden öğrenecekmişiz yetiştirmeye çalışıyorlardı ya bugün yada pazartesi yerlerimiz belli olucakmış kursiyer girişine girdim daha birşey yok yarında bakın çünkü gece 11e kadar çalışıyorlar örtmen isimli üye arkadaşım bende beylikdüzü ilçesinde oturuyorum inşallah hepimizin görev yerleri hepimiz için hayırlı olur
arkadaşlar bilginiz var mı?
hocam merhaba bende 2006 çocuk gelişimi ve eğitimi öğrt.mezunuyum birçok özelle konuştum hepside tüm gün 500-600 ve sigortamı yatırmayacaklarını söylediler.Usta öğreticilik bu yönde çok daha avantajlı....ya değerli arkadaşlar şu özel kurumlarda çalışan veya çalışmak isteyenler ne olursunuz çok düşük maaşlara çalışmayın yazık emeğinize ben kaliteli öğretmen gönderiyom adamlar 500 teklif veriyolar yazık emeğimize ya bu adamlar sırtınızdan para kazanıyolar
Arkadaşlar antalyada dün mesai bitiminde açıklandı.Bu yıl şükürler olsun merkeze vermişler 3 yıldır ilçede çalışıyordum.Çok mutluyummmm
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!