2008-2009 Kadrosuz Usta Öğr.Kontenjanları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrin85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
birde ücretler değişiyor herzaman aynı olmuyor yani çalıştığın gün sayısına göre alıyorsun zaten haftada 30 saat sabittir.öğretmen maaşlarına zam geldi herhalde bizim ücretler de artar bu durumda en bi 700 falan olur sanırım ayı tamamlarsan

arkadaşlar bugünde milli eğitime uğradım görev yerlerimize internetten kursiyer girişinden öğrenecekmişiz yetiştirmeye çalışıyorlardı ya bugün yada pazartesi yerlerimiz belli olucakmış kursiyer girişine girdim daha birşey yok yarında bakın çünkü gece 11e kadar çalışıyorlar örtmen isimli üye arkadaşım bende beylikdüzü ilçesinde oturuyorum inşallah hepimizin görev yerleri hepimiz için hayırlı olur

inş yarın öğreniriz de okulun ilk günü hem okulu bulmak hemde öğrenci ve velilere alışmaya çalışmak zorunda kalmayız.bilgi için teşekkürler şirin

yarındanda hiç umudum yok...zamanım çok ama hiç bir belgemi düzenliyemiyorum... sınıf listemiz olsaydı şimdi bir sürü iş yapardık...öfff haftaya herşey birbirine girecek...

Benim de Konya Çumra Küçükköy'e çıktı. Çumra'nın en sevdiğim köyü ve kendi tercihimdi:)
Konyalı arkadaşlar Konya Milli Eğitimin sitesinden bakabilir. Hayırlı olsun:)

sonuçları belli olan arkadaşların yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun:)) darısı biz sonuçları belli olmayanların başına:(

arkadaşlar bugünde milli eğitime uğradım görev yerlerimize internetten kursiyer girişinden öğrenecekmişiz yetiştirmeye çalışıyorlardı ya bugün yada pazartesi yerlerimiz belli olucakmış kursiyer girişine girdim daha birşey yok yarında bakın çünkü gece 11e kadar çalışıyorlar örtmen isimli üye arkadaşım bende beylikdüzü ilçesinde oturuyorum inşallah hepimizin görev yerleri hepimiz için hayırlı olur

saol arkadaşım ya inşallah yakın yere verirler

arkadaşlar bilginiz var mı?

arkadaşım ben istanbuldayım anadolu yakasında bizim maaşlarımız 15 inde kesiliyo ama almamız bazen 25 ini bile geçebiliyo canları ne zaman isterse ozaman yatırıyorlar.avrupa yakasındaki arkadaşlarımdan biliyorum onlarında ayın 1inde kesiliyo değişyo yani bide arkadaşlar ekders ücretlerine zamn gelirse bizede zam geliyo yoksa öğretmenlerin maaşına gelen zamn bizi ilgilendirmiyo maalesef

kütahya da da bugün belli olmadı.

e insaf yani herkes zam alıyor biz sayalım habire.2006-2007 öğretim yılı sonunda ek derse zam geldi geçen yıl biraz daha fazla alırım dedim ama ilçeden ilçeyede fark ettiği için ücret hesaplamaları(kesintiler falan) aynı aldım bişi farketmedi yani

evet malesef öğretmenlerin maaşlarına yapılan zamlar bize uygulanmıyor bişz ek ders ücreti ile çalıştığımız için

ya değerli arkadaşlar şu özel kurumlarda çalışan veya çalışmak isteyenler ne olursunuz çok düşük maaşlara çalışmayın yazık emeğinize ben kaliteli öğretmen gönderiyom adamlar 500 teklif veriyolar yazık emeğimize ya bu adamlar sırtınızdan para kazanıyolar

soruma verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. evet benim bu sene il yılım olacak..Selçuk ünv. anaokulu öğrt mezun oldum 72 aldım atanamayınca usta öğrt başvurdum.

Cengiz hocam dediğiniz sebepten dolayı usta öğrt adıylada olsa ''devlette'' çalışmak istedim
ücret konusu neyse de 2 yıllık sözleşme imzalatmaları kötü :(

ya değerli arkadaşlar şu özel kurumlarda çalışan veya çalışmak isteyenler ne olursunuz çok düşük maaşlara çalışmayın yazık emeğinize ben kaliteli öğretmen gönderiyom adamlar 500 teklif veriyolar yazık emeğimize ya bu adamlar sırtınızdan para kazanıyolar
hocam merhaba bende 2006 çocuk gelişimi ve eğitimi öğrt.mezunuyum birçok özelle konuştum hepside tüm gün 500-600 ve sigortamı yatırmayacaklarını söylediler.Usta öğreticilik bu yönde çok daha avantajlı....

oooof off beklemek yordu artık.arkadaşlar ek ders ücretlerine yapılan artış bizede yansıyacak.

Arkadaşlar antalyada dün mesai bitiminde açıklandı.Bu yıl şükürler olsun merkeze vermişler 3 yıldır ilçede çalışıyordum.Çok mutluyummmm

Arkadaşlar antalyada dün mesai bitiminde açıklandı.Bu yıl şükürler olsun merkeze vermişler 3 yıldır ilçede çalışıyordum.Çok mutluyummmm

gözünaydın canım darısı başımıza inşallah.:congratulationscut4

arkadaşlar siz yine iyisiniz en azından pazartesi açıklanacak kayseri cuma ya yada hafta sonuna sarkabilirmiş ayrıca ilk yerleştirmede ben yerleşmeyeceğim adam ağzıyla söyledi ama ikinci yerleştirmedi yerleşeceğim düşünün zorluğu okullar açılıp bir ay falan geçecek ben yeni başlayacağım göreve çocukları alıştıracağım kendim veliler hı bir de sınıfımı nasıl düzenlerim artık hiç bilmiyorum yazıklar olsun ya bizim emeğimizin karşılığı bu mu?

Zamanında açıklayan illere bravo doğrusu. Biz de bekleyelim...:(

kocaelinde hala bir gelişme yok...en azından sistemden hangi okul onu öğrenseydik...işler pazartesine kaldı.....pazarteside olsa iii......:ggggdw:

istanbul il milli eğitim yavaş çalışıyolar yaa açıklansaydı şu hafta sonunu huzurlu geçirirdik stresden hasta olcam artık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri