2004 'lü Arkadaşlaaaaarrrr.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan findik1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35
sinanda gelmiş sinan mrb deraya sende hoşgeldin selamla forumdaki herkese
nunu hoşbulduk ayrıca sanda

mrb hasan napıyosun nasılsın var mı bi değişiklik haberdar et bizi kardeş :)

slmlr arkadaşlar nasılsın hasan. ya sinan var ya alem adamsın ne diyeyim sana görüşürüz seninle :)

hoşgeldin çatlak derya. ben de çok özlemişim seni neler yapıyon

ha bu arada yeni katılan diğer arkadaşlar siz de hoşgeldiniz. slmlar

slm arkadaşlar be cem,görüşmeyeli herkes iyimi..sinan neoldu senin şu tek kişilik solo albümün çıkmadımı.dostum bekliyoruz...herkese slm............

dağdan mı yazıyosun kardeş berxudan ne adın yok mu senin albüm vaadiyle beni kandıran cemalettinmisin yoksa:).......

evet dağ okulundayım,,senin gibi tatvan göl kenarlarında gezemiyoruz,kardeş ben seni un kapanına yolladım sen değirmene gitmişsin be ne yapim......

slm arkadaşlar bende yeni gördüm siteyi..herkese slmlar,bu site bizi kesmezya diyorumki erzurumda bi pilav günümü düzenlesek.geleneksel o.ö.2004 mezunları filan gibi.olurmu öyle bişi..benden söylemesi,yanlız evli olan arkadaşlarımız lütfen çocuklarını falan getirmesin..

esmerim kaset tutmaz işimi garantiye alayım diye gittim değirmene beyazladık ama ne faydaaaaaa........

hah tüm deliler burda bana çatlak diyenler utansın :P kız zehra sen misin walla bıraktığınız gibiyim hiç akıllanamıyorum :D:D cemo yahu başka nik yok muydu her yerde kendini belli etmelisin ama üzgünüm figürandan ötesi olamıyosun :D

derya slm sanada,bu eleştirini kabul etmiyorum,ama elbet bende başrol oynayaçağım bi film olaçaktır..unutmaki bu günün starları bir zamanın fügüranıydı.....hiç kimseyide isminden dolayı eleştirme ....saygılar.

heeeeyy millet.
Sinan,Ahmet;Hasan,Derya,Havva,Zehra,Nuran ve diğerleri.....
Nabersiniz?Özlemişim sizleri cidden.söyleseler inanmazdım.sizin beni özlemediğiniz kesin de neyse.olsun ben yine de özlemişim be.öpüldünüz.selamlar

uzun zamandır girmiyosun funda bak herkes sesini duydu cvb verdi.sayende herkes burda buluştu ...napıyosun nasılsın ?nuran naber cadı bak bebek kucağımda nuran teyzesini merak edio ...bu arada yeni üye olan arkadaşlar hoşgeldiniz....

havva merhaba.hayırlı olsun Allah bağışlasın.ne zaman doğum yaptın?sayfayı ben açtım ama okul zamanındaki muhabbet de aynı pek değişen bişey olmamış.bana numaranı nasıl ulaştırabilirsin.facebook a üyemisin.değilsen üye olda görüşelim.tabi istersen.kızın mı oldu?adı ne.Allaha emanet olun öpüyorum

herkese merhaba.ben karabatak nuran:)sinan gelmişsin bizim memlekete.buraları beğendiğine sevindim.güzeldir bizim buralar.fundacım havvanın cadı kızının adı öykü sıla hanımefendi.bu arada havvayla çok gezmekten olacak çocuk bana benziyormuş aynı:)

havva allah hayırlı etsin evladını. ya çok sevindim Allah analı babalı büyütür inş. funda gız seni özlemediğimizi nerden çıkardın kendi adıma çok özledim. kendinize iyi bakın arkadaşlar. allaha emanet olun

Slm herkese Havva öncelikle hayrlı olsun bebişiniz burada konuşmak çok kısıtlı feceebook tan ve ya başka yolla birbirimize ulaşabliriz benim gibi düşünüyorsanız bekliyorum herkesi iyi akşamlar.....

Bu arada benimde bir oğlum oldu adınıda Mert koydum

mrb arkadaşlar nasılsınız ben k.maraştan osman karaoğlan siteyi derya ve ahmeten öğrendim.4 yıl aradan sonra sınıf arkadaşlarımdan haber almak benı çok mutlu etti. k.maraşta çalışıyorum kadir ,veli, hasan ay,serap, ali karakuzu,halil hep burda toplandık. hepinize selamlar allaha emanet olun

osman merhaba ben funda.seni burada görmek güzel.ali karakuzuya selam söyle tabi diğerlerine de ama o hayırsıza ayrıca ilet emi.herkese selamlar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri