2004 'lü Arkadaşlaaaaarrrr.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan findik1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35
mrb funda teşekkür ederim başüstüne söylerim sende görüştüğün arkadaşlara selamlarımı ilet ama çok arkadaşımız yok forumda acaba bilmiyorlarmı gerçekten çok güzel olmuş bu forum arkadaşlardan haber almak çok sevındirici kendine iyi bak görüşmek üzere

hasan kardeşim oğlunu allah bağişlasın sevındim senın adına çocuğu olan diğer arkadaşlar sızlerinde çocukalarını allah bağişlasın allah anababalı büyütsun herkese selamlar

slmlar arkadaşlar hepinize kucak dolusu slmlar ben samet ... kendinize iyi bakın

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

msjınız dikkatimi çekti de ben 2.sınıfım yüksek lisans düşünüyorum da sizin agnonuz kaçtı nerde yapıyordunuz yüksek lisansı bilgi verebilir msnz mümkünse?yardımcı olursanız sevinirim..

az önceki msjı zehra arkadaş için yazmıştım..

mrb arkadaşlar bende burdayım emine öçal hatırladınız inşallah kadriye ve ayşegülle sürekli görüşüyorum.sizi burda görünce çok mutlu oldum.beni erzuruma doğru sürüklediniz.hepinizi çok özledim.

slm funda bilmiyorum benim adımı hatırlıyor musun kadriye belki de hatırlamazsın ama nasılsın?bebek varmı ?öpt.

eminecim hoşgeldin aramıza seni çok seviyorum ayrica ayşegülü de sizsiz erzurum çekilmiyor arkadaşlar zaten çekemediğim için bu yıl gidiyorum.

slm zehra istanbul nasıl memnun musun nura da slm söyle

KADRİYEeeeee....çatlak mısın kızım..tabiki hatırlıyorum.hatırlamak istediklerimi hiç unutmadımki.bende çocuktan bol bişey yok.bir kızım var nasipse 2.kızımda 2-3 hafta sonra bizimle olacak.sende ne var ne yok.emineye ayşegüle selam söyle.özledim kız sizi.bana telefonlarınızı ulaştırsanıza.çok sevinirim.sevgi ve çiğdemden haberiniz var mı yada haberi olabilecek birileri varmı.yer yarıldı içine girdiler.bir yakalarsam fena yapıcam onları.amma da vefasızlarmış ya.öpüyorum hepinizi.görüşürüz inşallah

arkadaşlar mrb ben havva ,biraz geç oldu ama kızımdan vakit bulup siteye dönebildim.mrb funda o siteye üye diilim ama ben sana msn özel msj atarım.nunu arıyorum arıyorum ulaşamıyorum cadı bana kızdınmı küstün mü ne yaptın bilmiyorum ama annemin ciddi rahatsızlığından dolayı uzun zaman arayamadım seni.neyse iyisindir inşallah.sitedeki diğer arkadaşlar mrb herkes iyidir inşallah ....kimler evlendi kimlerin çocuğu var yazın ya herkesi merak ediyoruz.herkese selam

ooo bakmayalı sayı artmış yahu.kadriye,emine eski yeni herkese selam .ulan havva tlf kullanılmıyo dedi bi iki aradım.beni çabuk ara.

slm arkadaşlar nasılsınız,ben cem,en arka sırada oturan kendi halinde erzurumun soğuğunda düşünceleri donmuş,erzuruma bi türlü alışamayan hep bir mülteci özlemiyle yanıp tutuşan bi arkadaşınız...umarım hatırlanmışımdır...buarada evlenip yuva kurup çoluk çoçuğa karışan bütün arkadaşalarıma allah yardımetsin.......

selam arkadaşlar. Bu forumu tesadüfen gördüm ve çok sevindim. Sizleri burada görmek beni çok sevindirdi. Ulaşamamamın sebebi hayırsızlığım değil 3 çocuk:)) ama artık sık sık takip edeceğim bu siteyi. Hataydayım. 3 oğlum var. Çocuğu olan ve evlenen herkesi tebrik ediyorum. Şimdilik bu kadar. Görüşmek dileğiyle. Sevgiler. Bu arada ben çiğdem Özaka(İnanç) 2004 mezunu.

bütün arkadaşlara selam ben murat herkezi çok özlemişim

arkadaşlar benim msn..... ekleyin görüşelim

zehracım karamsarlık değil canımcım.ali,murat,emine siteye üye iseniz dönüp baksanıza bir buraya.bakmazsanızda siz bilirsiniz.nurancım nerdesin ne yapıyosun.
funda ben siteye üyeydim fakat uzun süredir girmiyordum böyle bir başlıktan yeni haberim oldu bundan böyle görüşürüz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri