2004 'lü Arkadaşlaaaaarrrr.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan findik1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35
merhaba tuğba.iyi olduğunu umuyorum.kaç gündür bizim sınıfın seslerinin çıkmasını bekliyorum.oldukça ağır ilerliyor bakalım.sınava haazırlanıyor musun?neler yapıyorsun?seninle nerdeyse hiç muhabbetimiz yoktu değil mi?olsun iyisiyle kötüsüyle biz bir aile sayılırdık.ben ankaradayım.hatta bir kızım bile var artık .zaman ne kadar çabuk geçti ve hayat nerelere getirdi bizleri.keşke hepimiz görüşebilsek en zaından burada.

Nurancım sen de karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorsun.nerelerdesin ya.napıyosun.ben muratlara denk gelemedim forumda nerde takılıyorlar.havva napıyor haberin varmı.

selam funda nasılsın ne yapyosun forumda baya aktifsin arkadaşlarda bazen yazıyo bazen kayboluyo.neyse kend iyi bak.görüşmek üzere

iyiyim Ahmetcim sağol sen de iyisindir umarım.Perş. ve cuma müfettişler geldi.Bana da en ünlüsü(uyuzluk konusunda)denk geldi.Ama bir şekilde atlattık.Anlamıyorum ki bir zamanlar onlar da öğretmendi.Bizi bu denli sıkıştırmaya ve sürekli neden kusur aramaya çalışıyorlar anlamıyorum.Neyse 90 a yakın bir puan vermiş.İdare ederiz yani.Sınıfın sene başından itibaren nasıl bir gelişme gösterdiğini 1 gün içinde anlayamayacağı için gelip 15-20 dakikalık bir teftişle bence oldukça yetersiz bir değerlendirme yapıyorlar.Ben nereden nereye geldiğimi iyi bildiğim için benim nazarımda pekte önemli değil söyledikleri..sen ne alemdesin?görüşelim.telefon trafiğimiz sekteye uğradı.öpüyorum kardeşim.görüşürüz.Allah'a emanet ol.

iyiya alatmışsın kafanı yorma yinede çok iyi bir puan vermiş hayırlı olsun..dediğin gibi görüşemiyoruz sekteye uğradı sağol bende iyiyim.senin iyi olduğuna çok sevindim.hayat işte okul ev öyle işte .kend iyi bak saygılar selamlar.öptümmm.görüşmek üzere.

tekrar mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum bilgisayarım çöktü de. sen nasılsın cadı tuğba. orduda olduğuna çok sevindim. umarım yakında atanırsın öptüm canım..

merhaba funda iyiyim çok tşkler.zehracım cadıyı unutmadığına sevindim:))) ha bu arada sensin cadı:) öpt mucu mucu

tuğba hoşgeldin sende foruma

burdayım funda ben havva iyiyim sen ne yapıyon

evlenmişsin kızın varmış kaç yaşında benziyo mu sana

linke kızımın ismini koymak aklıma gelmedi nurancım ıstık nuran özledim seni

zehra sen neler yapıyon nasıl gidio hayat evlenmişsin yok mu bebek falan istanbulda nerde çalışıyon bak yazları geliyom uğrarım sana nur napıyo selam söyle nur evlendi mi bu arada?hadi öpt canım

havvaaaaaa...........selam.bizimkilere kızdım girmedim siteye.kızımın adı İrem.bana benziyor.senden nber.bana mailini telefonunu gönder görüşelim.sende bebek bekliyomuşsun.kız mı erkek mi?ne kadarlık oldu?Havva okuldayken az dedikodunu yapmadım :)sende bana malzeme veriyodun napıyım.hakkını helal et.görüşelim emi.öptüm

AŞKALEDEN MURATTTT.....K.MARAŞTAN ALİ.....Nerelerdesiniz ya

hatırladığın sadece murat ve ali mi funda öyle olsun bakalım

ahmetcim kırılma.seninle görüşüyoruz zaten.ne var ne yok vekakar dostum.sen ve zehra Allah razı olsun hep benimle oldunuz.bu hep böyle devam etsin inşallah

SaĞol Funda DÜŞÜncÜlerİn İÇİn TeŞekÜr Hep Yanindayim Unutma Sevgİler Selamlar

mrb havva. umarım iyisin. bende bebek yok şimdilik Allah hayırlı zamanda versin inş. sen de evlendin inş. mutlusundur. nur evlendi. tam bi sene oldu. iyi anlaşıyoruz işte. bazen cadılık yapmıyo değil. görmesin dedikodu ettiğimi. istanbul beylikdüzü beykentteyiz. gelirsen istanbula haberim olsun. görüşürüz inş. herkese selamlar

Zehra karabatak gibisin.yine nereye kayboldun sen ya.evlilik yaramadı.evlenmeden önce daha çok görüşüyorduk

ya napiyim buranın havası pek iyi gelmedi galiba. çok uyuyorum. bu işin bahanesi tabi. e funda haberleri seyretmiyosun galiba cep telefonlarının zararları. ben bayağı bi azalttım. tamamen çıkaramıyorum hayattan ama Allah verdiği sağlıklı bedenin hesabını sorar diye korkuyorum. hele çocuğu olan arkadaşları hiç arayamıyorum. ama hep aklımdasın. yiğit ankaralım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri