arkadaşlar ben tercihimi yaptım kaydedildi şimdi çarşambayı bekliycem onaylatmak için hayırlısı artık işallah olur.herkese kolay gelsin bol şanslar hepimize
arkadaşlar bursada emir buhari ilköğretim açık görünüyormu bakabilenler söylerse sevinirim.
eturgut--------70 nevşehir
nurgül---------63,580 malatya
ayşegül-------65,210 gaziantep
dilek----------55,765 gaziantep
hytbymolsa---55,832 erciş
beril61-------52,421 erciş
GÜNCEL TUTALIM
titi arkadaşım sen büte girenlerin elenmiş olacağnı bir ihtimalle söylüyorsun ama sıralama kpss ye girenlere paralel değilmi bu benim kafamı karıştırıyor dğorusu sıralamada onları farzetsek atamalarda olamayacaklar(bu duruma üzülmüyor değilim) ama puanım düşük olmasına rağmen tercih yaptım yaaaa nasip dedim.kısmet belli olmaz(Allahtan ümit kesilmez) gözüyle tercih yaptım .Yoksa artık durdu aklım
Ayla kadrolu olana atama denilir sözleşmeliye ise görevlendirme. diğer tercihlerde vardı okumuşsundur. kadrolu atananlar ve sözleşmeli görevlendirilenleraynen ben de takıldı sözleşmeli görevlendirme diyo gerçi atama ilegörevlendirme aynı ama ne bileyimiçim içimi kemiriyo her yer de tatil soracak kimse yok...
saol gülşen hocam.amin hepimizin allah gönlüne göre versinhayırlısı olsun hacom inşallah herşey gönlünüzce olur...
hocam daha çok karadeniz özellikle samsunu yazdım içanadolu ve 21 tabi hayırlısı artıkhocam nereleri tercih ettiniz peki![]()
evet hocam bende baktım sonradan evet öyleymiş haklısınız.napayım işte biran için kuşkulanmıştım.teşekkürlerAyla kadrolu olana atama denilir sözleşmeliye ise görevlendirme. diğer tercihlerde vardı okumuşsundur. kadrolu atananlar ve sözleşmeli görevlendirilenlerbence rahat ol inşallah olursa 4/b li görevlendirileceğiz.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!