Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıllar Önce www.okuloncesi.org

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Yıllar önceki (2002-2003 dönemi)
www.okuloncesi.org
Hüzünlenmemek elde değil.Nereden nereye ...

Tepki Skoru
0
hep birlikte nice güzel seneler yaşarız,nice güzel seneleri paylaşırız inşallah..
emeklerin için çok teşekkürler..
iyi ki varsın okuloncesi.org..

Tepki Skoru
0
evet nerden nereye görüldüğü kadarıyla bir çok şey de değişiklik olmuş...siteyi tekrar açtığınız için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Selçuk Bey sitemiz o zaman da güzel ve sıcakmış.Sitemizi çok seviyorum siteye giremediğim zaman bir eksiklik hissediyorum.Bu güzel site için teşekkür ederim.Biz bir aileyiz.

Tepki Skoru
0
ben o zamanki halini bilmiyorum zaten bu sene kaydoldum siteye... çooooook teşekkürler selçuk bey e

Tepki Skoru
0
siteye üye olduğumdan beri birgün bile giremeden duramıyorum. selçuk bey ellerinize sağlık emeğinize sağlık.okulöncesinin bizim istediğimiz yere gelmesinde çok emeğiniz var hep beraber okulöncesini hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum. iiki varsın okuloncesi.org

Tepki Skoru
0
hehe valla o hali de guzel gozuktu gozume :D

Dikkatimi Cekenler: Aninda SMS , 5 ve 20'sinde guncellemeler ve turkiyenin ilk ve tek okuloncesi sitesi :D:D

Tepki Skoru
0
vayyyy beeeee zaman herseyin ilacı sanırım dedikleri gibi...nerden nereye.. kimbilir kaç üyeyle başlamıştınız.. geç farkettim siteyi ama derlerya hani geç olsunda güç olmasın diye :D iyiki burdayım bi sürü arkadasım oldu bi sürü bilmediğim bilgi öğrendim sayenizde. herkese hersey için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
tüm calısanların ellerine saglık ben bayılıyorum buraya pc basına geciyorum zaman nasıl geciyor anlamıyorum bilgi paylasımı aktarımı arkadaslıkk her sey burda iyiki varsınızzzz

Tepki Skoru
0
sizin ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık selçuk bey...

Tepki Skoru
0
teşekkürler selçuk bey,bizlere bu olanağı sunduğunuz için
daim olması dileklerimle...

Tepki Skoru
1
keşke o zamanlarda bu siteyi görseydim. bu siteyi bizlere sunduğunuz için çok teşekkürler.nice güzel senelere inşallah.

Tepki Skoru
0
bende en başından siteyle tanışabilmeyi çok isterdim...ama hiç bişey için geç değil dimi:Den azından bugün burdayız:Dgerçekten emeği geçen herkese çok çok teşekkürler...iyi ki varsınız!!!başarılarınızın devamını diliyorum...

Tepki Skoru
0
bende o yıllar hiç farketmemiştim adını değil daha interneti bilmiyordum..ama iyiki farketmişim bu siteyii...daga doğrusu bu siteyi geçen sene üniversitede psikolojik danışmalık ve rehberlik dersi hocamız önermişti..iyikide önermiş ve iyikide bu siteye kaydolmuşummm...
eminim bu site daha ilerde daha iyi yerlere gelicekkk
teşekkurler selçuk bey herşey içinn

Tepki Skoru
0
KEŞKE O ZAMAN SİTEYİ TANISAYDIM DİYECEĞİM AMA BEN O YILLARDA LİSEDE BİLE DEĞİLDİM.NEREDEN NEREYEEE...İYİKİ VARSIN OKULONCESİ.ORG
İYİKİ VARSIN OKULONCESİFORUM ....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.