Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıllar Önce www.okuloncesi.org

Tepki Skoru
0
tebrikler ve emeği gecen herkese teşekkürler.

Tepki Skoru
0
selçuk beye ve sitede emeği geçen herkese çooook teşekkürler...
iyiki varsın okulöncesi.org ve okulöncesiforum...

Tepki Skoru
0
bende 2005 de keşfetmiştim bu siteyi iyi ki buldum, iyi ki keşfettim teşekkürler selçuk beyy size:)

Tepki Skoru
0
iyiki varsın okuloncesiforum-okuloncesi.org.... günden güne başarına başarı katman ümidiyle...nice yıllara...

selçuk beyi ve emeği geçen saz arkadaşlarını tebrik ediyorumm...:)

Tepki Skoru
0
süper ya sitelerimizle gurur duyuyorum....yapan ve emeği geçen herkese teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
Emek veren ve bize bu güzel hizmeti sunan site kurucularına ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.Nice başarılarla dolu güzel seneler.

Tepki Skoru
0
kuruclarımıza herzaman destek olmaki için burdayız.başarılarınızın devamını diliyorum.buyıl çeşitli sebeplerden dolayı imkanımolmadı ama nasipse seney inaşllah dergi üyeliğine niyetim var.başarılar.

Tepki Skoru
0
ben daha oncede uyeydım ama sıfremı unutuktan sonra uzun sure gırıs yapamadım (1 yıl koyde calıstıgım için ınternette yoktu) buyıl tekrar uye oldum ve bu sıtede cok guzel vakıt gecırıyorum herkesın emeklerıne saglık.

Tepki Skoru
0
o günden bu gğne çok yol kat etmişsiniz tebrikler selçuk bey emeklerinize sağlık

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
bir hey gidi günler heyde benden :) öğrenci evinde dört bir koldan çalıştık. radyo yayınımız da vardı..inş tekrar olur

Tepki Skoru
0
Derya hocam Nur içinde yat.Konuda mesajını görünce yazmak istedim.Dua edelim...:10:
vayy be müdür yardımcısı tarafından öldürülmüş :'(. Geçen sene 1 senemin dolduğu öğretmenler günü yemin töreninde beraber yemin ettiğimiz yeni nişanlı bir arkadaş da doğuda görev yaptığı okuldaki müdür yardımcısı tarafından 1 ay sonra öldürülmüştü.. LAnet olsun diyorum böyle insanlara. Böyle zihniyete.. Böyle Aşk'a da.......

Tepki Skoru
0
Yeni Yüzü İle Oranında çok yakında yayında olacağını duydum ...
teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.