Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar;
neredeyse okullar açılacak hala belli değil. benim bu ilk senem. daha önceki senelerden tecrübesi olan varmı? genelde nezaman açıklanır sonuçları? 15 ine kadar liseliler, açıköğrtmliler vs.için seminer var. sonra sınavları varmış herhalde.ben ünivrste mezunuyum. bizim o sınava girmemize gerek yokmuş. daha nekadar bekleyeceğiz!! teşkkrler........

Tepki Skoru
0
ee bu yıl galiba okulların açılmasıyla birlikte görve başlıyacaklarmış. önceki yıllarda okullar başladıktan sonrada başlanıyordu mesela ben geçen yıl eylülün 28inde göreve başlamıştım.

Tepki Skoru
0
internetten açıklanacak diyorlar. inşllh bu hafta sonu açıklanır.

Tepki Skoru
0
sevgili deniz msjı yeni gördüm.gelmem baya zaman aldı ama neyse.... :)arkadaşlar bu sene ki ilerleyiş tamamen bir fiyasko....geçen sene kasım da atanmıştım.ilk kez atanmıştım.bu sene için söylenen şeyler ise okulun açıldığı ilk gün belli olmasıyla ilgili.bugün istanbul il milli eğitime gittim açık konuşmak gerekirse,inanılmaz ilgisizler.önlerindeki evraklar bizlerin verdiği dilekçelerdi.ben odaya girdiğimde görüştüğüm bayan yanındaki görevli bayana ''bunları ilçeye göndereceğiz ya '' diyorduki beni görünce sustu.artık yüzümüzden tanıyorlar bizi:) bana kalırsa aslında sonuçlar belli oldu ancak ya valilik onayı çıkmadı henüz yada ilçeye bilgilendirme yapmadan açıklamayacaklar....sorduğumda söylenen şey ise tam bir saçmalık ;'' yorum yok bilmiyoruz''
pazartesi mi gelelim dedim ve ''siz bilirsiniz'' dediler.... alınan yanıtlardan da sistemdeki düzensizlikleri siz yorumlayın artık....

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
zerrincim ben o tarihte burda deilim daha geç başlasam olmaz mı? 1 hafta kadar!!
ee sen bilirsin artık canım bildiğim kadarıyla atandıktan sonra 15 günlük bi hakkın var

Tepki Skoru
0
bu arada unutmadan,ilk kez atanmanız yada daha önce görev yapıp yapmamanız tarihi etkiliyecek bir unsur.

Tepki Skoru
0
denız canım gnydn sen usta öğreticilik iiçin basvuru yaptınmı ?

Tepki Skoru
0
benı asıl lısteya yazmıslar bende cagırsınlar dıye beklıyorum işte bakalım hala bellı degıl ya mıllıegıtımı arayıncada komısyon acıklama yapmıyo bılgımız yok dıyorlar sınır oldum ya semıner de var burda ben katılmadım gecen yıl katılmıştım sen seneye mutlaka semınere gıt mezun olusan da oncelıgın olucak semıner notu burda cok onemlı kpsyı ınsallah kazanırsın ama bırde kazanamadıgını dusun canım

Tepki Skoru
0
:36_15_4: tesekkurler canımcımmmmm:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Tepki Skoru
0
unverstden bir hocam atamalarla ilgileniyor dün onu aradım cuma günü belli olucak dedi bana inş.belli olur artık.

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
Mersin Kadrosuz Usta Öğretici Sıra Listesi www.okuloncesi.org/a da açıkladım.Mersinli arkadaşlar bakabilirler :)

vay be 765 başvuru yapılmış. 300 kişilik kontenjan verilmiş. seminerde 44 puan alan kişiyi bile sıralamaya koymuşlar. ben seminere katıldığımda 70in altında puan alanlara sertifika verilmemişti.sıralamada ön lisans mezunları 4. sınıflardan öncelikli olarak yapılmış.

Tepki Skoru
0
ayy valla bende bekliyom arkadaşlar ne zaman gitsem atlatıyorlar en son aradım cuma dediler bakalım ne olacak? inşallah hepimiz atanırız.

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar bende usta öğretici atamalarının sonuçlarını bekliyorum ama bi haber yok.Ne zaman açıklanıcak,açıklansın artık.

Tepki Skoru
0
asıl lıste gıresun da bellı yanı kımlerın calışacagı ama hala nerde calışacagımız belırlenmedı ama orduda kım nerede calışacak bellı oldu arkadaslar ıllere gore degışıyorrr

Tepki Skoru
0
bekliyoruz hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar....

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BENDE BAŞVURDUM AMA SEMİNER OLUYOMU BUNDA BENİ HİÇKİMSE ARAMADI BEN HİÇ SEMİNERE KATILMADIM ŞİMDİYE KADAR YADA DİREK ATIYOLARMI BİLGİNİZ VARMI

Tepki Skoru
0
semınerler hel ılde farklı zamanlarda oluyor ben gıresunda calıaşıyorum burda suan var ve semıner notuna gore calışacakların lıstesı belırlendı yanı semınerı olmayan aöflilerı almadılar senın bas vuru yaptıgın ilde nasıl bılemem sen orayı arastır artık kml mezunlarıda calışıyor semıner notu ii ise aöflılerle eşit durumdalar semıner olsa ararlardı burda arıyorlar sen aöfde okuyormusun yoksa lısans mezunumusun canım

Tepki Skoru
0
BEN AÖF 2. SINIFA GEÇTİM BİZ SİZİ ARIYCAZ DEDİLER AMA HİÇ ARAYAN YOK İZMİRDEYİM AYRICA Bİ ARA GİTTİM NE ZAMAN BELLİ OLUCAK DİE SEMİNER BAŞLADI DEDİLER AMA BENİ ARAMADILAR DEDİM Bİ BİLGİMİZ YOK DEDİLER SİNİR OLDUM ÇIKTIM ORDAN YARIN YİNE GİDİCEM

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle