Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

Tepki Skoru
0
hiç lisans mezunu başvurmadımı kadrosuz usta öğreticiliğe ankaradan başvuran varmı liste falan varmı ankarada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Tepki Skoru
0
gıresunda asıl lıstede ilk 35 kişi lısans mezunu meb den baka bılırsınız http://giresun.meb.gov.tr/

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ile göre değişiyor.ankara belli oldu yani benim yaşadıgım semt belli oldu.Bilmiyorum diğer ilçeleri.Büyük ihtimal onlarda belli olmuştur.Yanlız ne zaman göreve başlıyacaz bize haber verceklermi onu bilmiyorum? bilgisi olan varsa lütfen söylesin.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım 18 Eylül de bana telefonla ulaşacaklarını söylediler. okulun ilk günü arayıp bildirirler büyük ihtimal. aramazsalarda siz arayın. oraya gidip evrağımızı aldıktan sonra atadıkları okula gidip başlıyoruz.

Tepki Skoru
0
okula gittiğinde ise onlar seni yönlendiriyorlar zaten.bana kalırsa sonuçlar belli oldu ama anlayamadığım ise açıklamak için neyi bekledikleri...cuma günü il milli eğitime liste asılır bence...

Tepki Skoru
0
acaba ankaradaki belli olmuş dediniz nerden öğrendiğinizi söylermisiniz ben keçiörenden başvurdum araınızmı internettenmi baktınız söylerseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
Mersin milli eğitim müdürlüğü atamaları internetten yayınladı.Başlama tarihleride 15 Eylül.Umarım Mersin mem'nün bu çalışmaları diğer illerede örnek olur.

Tepki Skoru
0
:(:(malesef ben bu sene çalışamıycam çok üzüldüüüümmmm:(:(

Tepki Skoru
0
istanbul ili -üsküdar ilçe milli eğitimi aradım biraz önce ve şu saat itibari ile henüz kadrosuz usta öğreticilik görevlendirmeleri açıklanmadı.pazartesi açıklanabileceğini söylediler.bu lisans, önlisans mezunlarının ve aöflıler ıle ılgılı kısmı sorduğumda ise bize bununla ilgili bir açıklama yapılmadı bilemiyoruz dediler.... BİLGİLERİNİZE

Tepki Skoru
0
allah tutmayın beni bugun okuldan aradılar kazandım pursaklar/ankarada çalışmaya başlıyorum

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun gülşah.lisans mezunumuydun,yoksa aöf demı okuyorsun?

Tepki Skoru
0
lisans mezunuyum ama daha milli eğitimden çıkmadı okul aradı haftaya çıkar dedi ama bir hafta yardımcı olabilirmisin dediler haftaya gelecek yazımız

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar bende lisans mezunuyum. bana daha hiç bir yerden haber gelmedi. nasıl okul arıyor anlamdım yani nerde çalışacağınız belli mi yani?

Tepki Skoru
0
beni atandığım okulda müdüre aradı yarın gel görüşelim dedi normalde yazı haftaya çıkacakmış bekleyin mutlaka bir yerden haber gelir

Tepki Skoru
0
inşllh yarın açıklanır. biz sınava filan girmeyeceğiz değilmi ? o seminerlere katılanlar için.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar istanbulda görevlendirme ve yerler belliymiş.bizim bir arkadaş öğrenmiş.ancak inanılmaz zor olmuş.artık açıklansa .belirsizlik yerleştirilememekten daha beter.

Tepki Skoru
0
benıde bır koye vermışler ve cok uzak ,gıtmeye bılırım karar veremıyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00