slm arkadaşlar adım AsLı ben usta öğretici seminerine katılmayı düşünüyorum ama Ankarada yok böyle bir etkinlik 1 senedir araştırıyorum ve sanırım bugün başladı yada başlayacak çünkü 2007 meb takvimine göre öyle. sizden istediğim eğer duyarsanız hangi şehirden olduğunu bana bildirirmisiniz hemen hemen herkes farklı şehirden belki duyan olabilir eğer olursa bana haber veririmisiniz şimdiden tşkederim
özel msj attım arkadaşım eğer istersen öyle haberleşiriz🙂agela şunu yazdı:aslı arkadaşım bende usta öğretici seminerine katılmak istiyorum bende hangi ilde yapılırsa gideceğim duyduğuma göre balıkesir ve izmirde her yıl açılıyormuş.meb den arıyorum henüz bir bilgiye ulaşamadım çanakkalede açılmıyor burdan duyrulur inşalllah
canım bence ne yap biliomusun nasılsa bu sene mezun olucan yanlış anlamadıysam bu yüzden direk geçiş 2 yıllık hakkınıda kullanabilme imkanın %100 bu nedenle bence sınava gir 4 yıllık kazanabileceğini düşünüyosan 4 yıllık yaz ama 2 yıllıklarıda kesin yaz üniversiteyi oku ve daha sonra bu seminere katıl bence ama yok ben lise mezunu olarak katılmak istiyoırum seminere diyosan yaz ayında bu seminer düzenleniyoo ama lise mezunu olduğun için en son olarak atanma şansın var ama yüksek öğrenim görürsen puanında iyi ise atanma şansın çok yüksek bana soracak olursan üniversiteyi okuduktan sonra git seminere🙂
bu arada arkadaşlar Manisada usta öğretici seminerleri başladı bilginize;
Ø Merkez ve Saruhanlı İlçelerindeki müracaatların; MERKEZ İSMET İNÖNÜ KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Gördes, Gölmarmara ve Akhisar İlçelerindeki müracaatların; AKHİSAR KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Demirci İlçesindeki müracaatların DEMİRCİ KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Ahmetli, Kula, Selendi, Köprübaşı, Salihli İlçelerindeki müracaatların; SALİHLİ KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Kırkağaç ve Soma İlçelerindeki müracaatların; SOMA KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Turgutlu İlçesindeki müracaatların; TURGUTLU ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Sarıgöl ve Alaşehir İlçesindeki müracaatların; ALAŞEHİR SEKİNE EVREN KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.
MÜRACAAT TARİHİ : 18 – 29 HAZİRAN 2007 MESAİ BİTİMİNE KADAR.
SEMİNERİN YAPILACAĞI TARİH: 02-13 TEMMUZ 2007
SINAV TARİHİ: 14 TEMMUZ 2007 (SINAV YERLERİ DAHA SONRA DUYURULACAKTIR)
NOT :
ü SEMİNERE KATILACAKLARIN ŞAHSEN MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.
ü İL DIŞINDAN GELEN MÜRACAATÇILARIN BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.
ü NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİNDE MUTLAKA T.C NUMARASININ YAZILI OLMASI GEREKMEKTEDİR.
ü T.C. ZİRAAT BANKASI MANİSA MERKEZ ŞUBESİNİN 39549833-5001 HALK EĞİTİM BAŞKANLIĞI HESABINA USTA ÖĞRETİCİ KURSU İÇİN 10,00 YTL (ON YTL) YATIRILACAKTIR.
ü MEZUNİYET BELGESİ VE DİPLOMA ASLI İLE FOTOKOPİSİ GEREKMEKTEDİR.
ü AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİNE KAYITLI İSE KAYITLI OLDUĞUNA DAİR BELGE GEREKMEKTEDİR.
Ø Merkez ve Saruhanlı İlçelerindeki müracaatların; MERKEZ İSMET İNÖNÜ KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Gördes, Gölmarmara ve Akhisar İlçelerindeki müracaatların; AKHİSAR KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Demirci İlçesindeki müracaatların DEMİRCİ KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Ahmetli, Kula, Selendi, Köprübaşı, Salihli İlçelerindeki müracaatların; SALİHLİ KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Kırkağaç ve Soma İlçelerindeki müracaatların; SOMA KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Turgutlu İlçesindeki müracaatların; TURGUTLU ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Sarıgöl ve Alaşehir İlçesindeki müracaatların; ALAŞEHİR SEKİNE EVREN KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.
MÜRACAAT TARİHİ : 18 – 29 HAZİRAN 2007 MESAİ BİTİMİNE KADAR.
SEMİNERİN YAPILACAĞI TARİH: 02-13 TEMMUZ 2007
SINAV TARİHİ: 14 TEMMUZ 2007 (SINAV YERLERİ DAHA SONRA DUYURULACAKTIR)
NOT :
ü SEMİNERE KATILACAKLARIN ŞAHSEN MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.
ü İL DIŞINDAN GELEN MÜRACAATÇILARIN BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.
ü NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİNDE MUTLAKA T.C NUMARASININ YAZILI OLMASI GEREKMEKTEDİR.
ü T.C. ZİRAAT BANKASI MANİSA MERKEZ ŞUBESİNİN 39549833-5001 HALK EĞİTİM BAŞKANLIĞI HESABINA USTA ÖĞRETİCİ KURSU İÇİN 10,00 YTL (ON YTL) YATIRILACAKTIR.
ü MEZUNİYET BELGESİ VE DİPLOMA ASLI İLE FOTOKOPİSİ GEREKMEKTEDİR.
ü AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİNE KAYITLI İSE KAYITLI OLDUĞUNA DAİR BELGE GEREKMEKTEDİR.
Usta Öğretici Kursu
Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünün okul öncesi usta öğreticisi kursu vereceği bildirildi.
08.06.2007 19:31:00
Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünün okul öncesi usta öğreticisi kursu vereceği bildirildi.
Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 9-19 Temmuz tarihleri arasında Hüseyin Kölük Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenecek olan kursa, üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği bölümü öğrencileri ile kız meslek liselerinin çocuk gelişimi bölümü mezunları katılabilecek.
Açıklamada, kursa kayıt yaptırmak isteyenlerin 8 Haziran ile 9 Temmuz tarihleri arasında milli eğitim müdürlüğüne, diploma sureti, nüfus cüzdan sureti, 2 adet vesikalık fotoğraf ve Ziraat Bankasına 50 YTL yatırıldığına ilişkin banka dekontu ile başvurabilecekleri kaydedildi.
MALATYANIN MEB SAYFASINDAN ALINTI
08.06.2007 19:31:00
Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 9-19 Temmuz tarihleri arasında Hüseyin Kölük Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenecek olan kursa, üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği bölümü öğrencileri ile kız meslek liselerinin çocuk gelişimi bölümü mezunları katılabilecek.
Açıklamada, kursa kayıt yaptırmak isteyenlerin 8 Haziran ile 9 Temmuz tarihleri arasında milli eğitim müdürlüğüne, diploma sureti, nüfus cüzdan sureti, 2 adet vesikalık fotoğraf ve Ziraat Bankasına 50 YTL yatırıldığına ilişkin banka dekontu ile başvurabilecekleri kaydedildi.
MALATYANIN MEB SAYFASINDAN ALINTI