Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğreticilik

Tepki Skoru
0
brune teşekkür ederim cevap için ben konuyu müdürüme açtım müdür bey araştırma yapacak niye eksik yattı diye, sonucu bulalım ondan sonra bakacaz başımızın çaresine.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben buyıl agustos ayında olan usta ögretici seminerine katıldım ve belgeyi almaya hak kazandım sonradan ögrendim ki meb bunu soyledi bu usta ögretiçi degil oryantasyon belgesi şimdi basvurdugumuz yerlere var diyoruz hatta arkadasım belgesini goturdu aday ögretmen olmak için ama iş yaramamış usta ögretiçilik belgesi nerden ve nasıl oluyo madem bu oryantasyon belgeside neden meb usta ögretiçilik diyip belgeye oryantasyon yazıyo

Tepki Skoru
0
bende de aynı belge var ve geçen sene de bu sene de o belgeyle başvuru yaptım ve şimdi de görev yapıyorum. benim bildiğim oryantasyon belgesi usta öğretici olman için bi belgedir.sen nerden mezunsun?

Tepki Skoru
0
hay allahım deli olacam 11.ay da 12 gün yatmış dalga mı geçiyor bunlar yaa, bari hiç yatırmasalarmış 11.ayı ya, hani 30 gün üzerinden yatıyordu:((

Tepki Skoru
0
arkadaslar bugün bütün okullara usta öğreticilerle ilgili bi yazı gelmiş a.öğretim fakültesinde okuyanlarla ilgili bi yazı onların değerlendirilmesi için bi ek varmış burda ustaöğreticileri hem okul müdürü hemde müfettiş denetlicekmiş ve meb'e bu yazı gönderilecekmiş bunu okul müdürleri ustaöğreticilere kadro verilcek diye acıklıyolar bu konuyla ilgili bi bilgisi olan var mıı

Tepki Skoru
0
evet bizim okulada geldi böyle bi yazı ama ne olduğunu bilmiyorum

Tepki Skoru
0
ilgilendiğiniz için tsk ler ... bu konuda baska bilgisi olan varmı????

Tepki Skoru
0
usta öğretici arkadaşlar kızmasınlar ama bu çok kötü birşey bizim için.nem hakaret olarak görürüm kendime.4 yıl emek ver oku,sonrasında atanmak için tekrar çabala ama karşındaki insan açıköğretim fakültesine çok az bir puanla alınsın sonra da kpss ye tabi olmadan öğretmen olsun.hatta lise mezunu bile usta öğreticikler var ya neyse.nasıl bi ülkede yaşıyoruz?biz bakıcı almıyoruz eğitimci alıyoruz.

Tepki Skoru
0
eeee bu durumda lise mezunu usta öğreticiler ne olacak? öyle birşey olsa herkesi kapsar diye düşünüyorum açıköğretim örgün öğretim diye ayırmazlardı kadro varsa herkese vardır yoksa kimseye yoktur bizim okula gelmedi öyle bir yazı gelseydi kesin duyardık hakkımızdan hayırlısı.

Tepki Skoru
0
sözleşmelilerin bile kadroya alınacakları belirsizken ve bir sürü şarta bağlıyken usta öğreticilerin alınacğını hiç sanmıyorum,pek ihtimal dahilinde değil ve bizim okulmuzda da ücretli öğretmen var,fakat böyle bi durum konuşulmadı.

Tepki Skoru
0
böle birşeyin kesinliliği gerek..keşke o yazıyı bulup buraya verileblse..
bu arada miranda arkadaşım a.öğrteim fakültesinin çok az punal aalındığını sölemiş..
şuan açık öğretim 324 puan.

Tepki Skoru
0
:egg61nb:arkadaşlar ikinci dönemde evlenmeyi düşünüyorum,ama başka şehire gideceğim şuandada usta öğretici olarak yaşadığım şehirde görev yapmaktayım,evlenince yeni şehirde görev alabilir miyim ikinci dönemde ya da istifa mı etmiş oluyorum.
kısacası çalıştığımız dönemde ikamet değişikliğinde neler oluyor bizim göreve bilgisi olan varsa bana anlatabilir mi? tşk ederim

Tepki Skoru
0
öncelikle eş durumu ataması filan olmaz usta öğretiiclikte. gittiğiniz yeni yerde dilekçe veririsiniz. boş varsa sende istersen orda çalışmaya başlarsın. ama diğer yerdende istifa ettiğin için nasıl olur bilemiorum.

eğer lisans mezunuysanız ve kpss den yeterli pan alırsanız kadroya geçersiniz. şuan usta öğreticilerin kadroya geçme gibi bi durumu yok.

Tepki Skoru
0
HİLAL arkadaşım oyazı bizim okula gelmedi
gerçek payı yok herhalde bu durumda sözleşmeliler daha kadroya alınmamışken usta öğreticiler alınabilir mi ki

Tepki Skoru
0
bu hangi usta öğreticilik ben de usta öğretici olarak çalışıyorum ama biz mayıs ayı sonunda başvurumuzu yapıyoruz. eylül ayındada nerede görev alacağımızı öğreniyoruz.
acaba bu lise mezunları içinmi biz üniversite mezunuyuz ve bundan hiç bir bilgimiz yok

Tepki Skoru
0
miranda ben şuan açıköğretim 2 sınıfta okuyorum burayada 346.618 puanla girdim. evli olduğum için mecburen burayı seçmek zorunda kaldım .sen kaç puanla girdim merak ettim doğrusu. yaptığın açıklamada hiçç hoş değil aöf bitirenlerde kpss olmadan atanamıyor basbakalıp laflarla konuşmasak çookk ii olur

Tepki Skoru
0
yıllık 2.000 mezun veren açıköğretim fakültesinden kpss ile atanan kaç arkadaş var acaba 200 ü geçmez..kpss bilgi işi açıköğretimi kız meslek lisesi mezunları tercih edebiliyor ancak onlar genel yetenek derslerini en son ilköğretimde gördükleri için kpss de başarılı olamıyorlar..ayrıca binlerce sözleşmeli öğretmen varken üniversite mezunu bile olmayan usta öğreticilerin kadroya alınması hayal bile edilemez..zaten onlar öğretmen değil(birçoğu)üniversite mezunu değil formasyon dersi almamış..hele nimet çubukçu bakanlığındaa aslaa kadro işi olmaz..usta öğreticilikleri bile ellerinden alındı...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle