Evet malesef yaşanan olaylar bunlar, bizimde başımızda var, bir kısmını velılerden bir kısmınıda cebimizden karşılayıp arkadaşımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz, acı ama gerçek...Sumru şunu yazdı:Aaa ilk defa duydum okulun parayı karşıladığını.. Birçok usta öğretici sırada bekliyor, okulunuz gönderilmesini istediyse neden görevlendirmediler anlamadım ???
Gayette güzel bir gelişme Hangi öğretmenlikte lise mezunu çalışıyor ki.Yardımcı olarak alınabiliyor sadece işini çok iyi yapan vardır belki ama ben hiç lise nezunu sözleşmeli ya da ücretli bir sınıf öğretmeni görmedim bizim mesleğimizede saygılı olunmalı...Açık usta öğretici kadrosu ile kapatılmaya çalışılıyor olabildiğincede yetiyor
ben bu yıl usta ögretiçilik sınavına girdim lise mezunuyum ve sınavı gectim ama su var hala belgemi almadım anlamadıgım biyer ben lise mezunuyum deneyimliyim ya deneyimsiz lise mezunları nasıl atanıyooooooo anlamadım gitti il gittigimde işim miz hazırlayamadık diyo bu belge yuzunden kac işten oldum yaaaaaaaaa belgesini alan var mı
Eğer haklarınız bu kadar suistimal ediliyorsa yapılacak şey basit; Çalışmayın arkadaşlar... Maaşı bir kenara bırakıyorum, SSK çok önemli bişey. Yani geleceğinizi düşünmek zorundasınız. İdeallerimiz, meslek aşkımız emeklilikte bize fayda sağlamıyor. Sosyal güvence yoksa hepsi boş kalıyor. 50-60 yaşınıza geldiğinizde hala prim açığınızı kapatmak için çalışabileceğinizi düşünüyrsanız çalışın. Fakat bu şekilde gitmez diye düşünüyorum...