Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğreticilik

Tepki Skoru
0
Eğer haklarınız bu kadar suistimal ediliyorsa yapılacak şey basit; Çalışmayın arkadaşlar... Maaşı bir kenara bırakıyorum, SSK çok önemli bişey. Yani geleceğinizi düşünmek zorundasınız. İdeallerimiz, meslek aşkımız emeklilikte bize fayda sağlamıyor. Sosyal güvence yoksa hepsi boş kalıyor. 50-60 yaşınıza geldiğinizde hala prim açığınızı kapatmak için çalışabileceğinizi düşünüyrsanız çalışın. Fakat bu şekilde gitmez diye düşünüyorum...
katılıyorum.....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar il meb beni çok uzak bir yere kadrosuz usta öğretici olarak atadı benim evimin karşısındaki okulda anasınıfı öğretmeni olmadığı için bende orayla ücretli olarak anlaştım şimdi benim ssk primim tam mı yarım mı yatacak acaba bilen varmı.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım anladığım kadarıyla usta öğr.bizim yani (bende ücretliyim benimkide uzak olduğu içinusta öğr. kabul etmedim) fark yok dediler.Çünkü mezun konumundakiler artık ücretli olacak dediler

Tepki Skoru
0
benim üniversite mezunu arkadaşlarım evde oturuyor lise mezunu arkadaşlar çalışıyor bunu istiyorlar

Tepki Skoru
0
benim üniversite mezunu arkadaşlarım evde oturuyor lise mezunu arkadaşlar çalışıyor bunu istiyorlar
Arkadaşım lisans mezunuyum.İnanki ücretli öğretmenlik yapabilmek için bile çok uğraştım düşün yani haklısın malesef eğitim düzenimizde çoooook eksiklik var.Umutla bekleyelim demeyeceğim çalışıp atanmaya bakacağız.

Tepki Skoru
0
1 Eylülde usta öğretici olarak çalışmaya başladım.
8 + 14 günlük sigorta yatmış,30 gün değil yani.
Emekli olmama daha 4978 usta öğretici iş günü var :D

Yaş sınırı da 65 olduğuna göre 2051 de emekli olabiliyorum :D

Tepki Skoru
0
Anlayamadığım birşey arkadaşlar niye ikide bir haber yapıyorlar ve sanki durumu iyileştiriyoruz bakın der gibi ama hiç sonuç yok.Bundan 3 yıl önce kadrosuz usta öğr.ücretleri 950 bürüt dediler.Şimdi emekli olacaklar bu ne ya dalga geçiyorlar valla ben anlam veremiyorum.Çok tepkisiz bir MİLLETİZ.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu sene usta öğretici olarak göreve başladım,biryandan da hafta sonları dersheneye gidiorum,,, yorucu bir tempodayım,sınava hazırlanmak için zaman bulamıyorun,,, 2. dönem devam etmemeyi düşünüyorum ama bu konunun ayrıntılarını bilmiyorum,,, merak ettiğim 2. dönem bırakırsam,sınavı alamaz da seneye tekrar başvurursam bu benim için sorun olur mu?
aslında son 2 ay kala bırakmak istiyorum ama çocuklarım boşta kalırlar die korkuorm,zaten onları düşündükçe üzülüyorum ama seneye de bu şekilde devam etmek istemiyorum :(

Tepki Skoru
0
merhaba öğretmenim usta öğreticiliği kendi isteğinizle bırakırsanız seneye tekrar usta öğreticilik için başvurursanız görev verilmiyormuş toplantıda böyle söylendi bırakmak isteyen arkadaşlar vardı onlarda bırakmaktan vazgeçtiler

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim,,, evet bir arkadaşım da sizin dediğiniz gibi söyledi onlar da toplantı yapmış ve müdürleri öyle söylemiş,, ama görev yapan arkadaşlara sorduğumda bir sorun olmuyor dediler ikilemde kaldım,,,neyse ben bunu araştirim kesin olarak öğrenirim,,, tekrar teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
bununla ilgili forumda daha ayrıntılı yorumlar olan br konu vardı ayrıca sözleşmede yazıyor

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim gibi istifa eden usta öğreticiler varmı? Hangi sebeplerle istifa ettiniz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar lisans mezunuyum 4 senedir usta öğretici olarak çalışıyorum. busene başladığım okulda tek başımaydım. sınıf çok kalabalık olunca ikinci bir sınıf açtılar ve 3. sınıf öğrencisi bir arkadaş atadılar. benide usta öğreticilikten istifa ettirip ücretli öğretmen yaptılar. bunun nedeni hakkında bilgisi olan varmı

Tepki Skoru
0
01 ekim tarihinden itibaren yürürlüğe giren yeni yasa ile birlikte, siğorta kesintisine tabi ücret matrahı 638.bin ytl. yi geçerse (genelde geçmekte) siğorta günü 30 gün üzerinden yatırılmaya başlanacağından, durum eskisine nazaran biraz daha iyiye gitmektedir. sayğılarımla

Tepki Skoru
0
1 Eylülde usta öğretici olarak çalışmaya başladım.
8 + 14 günlük sigorta yatmış,30 gün değil yani.
Emekli olmama daha 4978 usta öğretici iş günü var :D

Yaş sınırı da 65 olduğuna göre 2051 de emekli olabiliyorum :D
Diyelim ki herhangibir sebepten dolayı, eksik siğorta günü bildirildi, (30 günden az) o zaman 30 güne tamamlamak zorundasınız. yani cepten isteğe bağlı siğorta kapsamında eksik kalan günleri tamamlamalısınız. sayğılarımla

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar doğruluğunu pek bilmiyorum ama bana bi arkadaşımın bildirdiğine göre artık resmi tatillerin ücretleri kesilmeyecekmiş onların yaşadığı yerin kurtuluşundan dolayı olan tatil günü bordrolarına yatmış
bunun gerçekliği ile ilgili bilgisi olan biri varsa ve paylaşırsa sevinirim..

Tepki Skoru
0
Diyelim ki herhangibir sebepten dolayı, eksik siğorta günü bildirildi, (30 günden az) o zaman 30 güne tamamlamak zorundasınız. yani cepten isteğe bağlı siğorta kapsamında eksik kalan günleri tamamlamalısınız. sayğılarımla
peki her seferinde 30 günden az yatırırlarsa biz hep cepten mi tamamlayacaz, mesela benim 10. ay 19 gün yattı ben bunu kendi cebimden mi tamamlayacam?:ggggdw:

Tepki Skoru
0
peki her seferinde 30 günden az yatırırlarsa biz hep cepten mi tamamlayacaz, mesela benim 10. ay 19 gün yattı ben bunu kendi cebimden mi tamamlayacam?:ggggdw:

evet loreal aynen öyle olacakmış bir muhassebeci arkadaşıma sordum ..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle