bende pazartesı mıllı eğitime gidip olursa varsa tabı yerımı bıryle degıstırmeyı dusunuyorum cok uzak gıdıp gelemem ancak orda kalmam gerek ne zor yaaa
ee yerine birisini buldunmuda. geçen yıl benim atandığım yer belli olduktan sonra milli eğitim tekrar aradı sizi başka bir yere atasak burda sizin atandığınız yerde arakadaşı olan ve birlikte ev tutmak isteyen birisi var dediler. ben kabul etmedim çünkü o değiştimek istedikleri yerde bana uzaktı.
katılıyorum sana zerrin valla oyalamaktan başka birşey yapmıyorlar. ben yaklaşık bir aydan beri arayıp soruyorum ile, bana hep "bu perşembe", "cumadan sonra" filan dediler. ya madem desenize okullar açılmadan birkç gün önce diye.. millet hiç değilse kafası rahat bir şekilde o günü beklesin. meb in saçmalıkları işte bakalım daha neler göreceğiz..
arkadaşlar siz seminere girmeden mi atandınız?çünkü seminerin sınavı daha bu gün yapıldı atamalar nasıl belli oluyor?lütfen biri beni aydınlatabilir mi?
bizler daha önceki seminerlere katıldığımız için ve daha önce görev aldığımız için atamalarımız sizden önce yapılıyor.sizlerin sınav sonuçları pazartesi belli olacak atamanız ise şansınıza kalmış.ne zaman olacaağını bilemiyorum açıkcası.muhtemelen bizden görevıne gıtmeyenlerın yerıne atanırsınız...
ya arkadaşlar Erzurum da daha belli olmadı. çarşamba 27 sinde gel
n diolar. çoğu yere sözleşmeli atamışlar (burada) çok az kadrosuz usta öğretici alıcaklarımış.
hayır yaa. 27 sinde bi gelin o zaman belli olur anca falan diolar. ne saçma sapan iştir by anlamadım yani. kadroya geçmek farz oldu. bu yıl oturup eşşek gibi çalışıcam. bı rezillik çekilmez yaa.ç
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bizimde yarın belli olucakmış. bakalım. banada uzak yer verirlerse ( 2 saatlik falan ) gitmicem. zaten araba tutyo beni. kendime hayrım kalmadıktan sonra çocuklara ne yararım dokunur