Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğretici

Tepki Skoru
0
insanı nekadar oyalıyorlar dimi nesli? sodun sordun cvp vermediler insan bi haber verir. aman milli eğitin işleri böyle yürüyo işte

Tepki Skoru
0
bende pazartesı mıllı eğitime gidip olursa varsa tabı yerımı bıryle degıstırmeyı dusunuyorum cok uzak gıdıp gelemem ancak orda kalmam gerek ne zor yaaa

Tepki Skoru
0
ee yerine birisini buldunmuda. geçen yıl benim atandığım yer belli olduktan sonra milli eğitim tekrar aradı sizi başka bir yere atasak burda sizin atandığınız yerde arakadaşı olan ve birlikte ev tutmak isteyen birisi var dediler. ben kabul etmedim çünkü o değiştimek istedikleri yerde bana uzaktı.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ilde(ist) bütün listeler asıldımı? ilçeden öğrenemiyorum.ile gidicem ama boşu boşuna gitmeyim.. bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Tepki Skoru
0
liste asılmıyor sen gidip bakıyorsun onlar seni yönlediriyor zaten ama ilçeden öğrenmen lazım bugun kapalım zaten pazartesiye kaldı artık.

Tepki Skoru
0
katılıyorum sana zerrin valla oyalamaktan başka birşey yapmıyorlar. ben yaklaşık bir aydan beri arayıp soruyorum ile, bana hep "bu perşembe", "cumadan sonra" filan dediler. ya madem desenize okullar açılmadan birkç gün önce diye.. millet hiç değilse kafası rahat bir şekilde o günü beklesin. meb in saçmalıkları işte bakalım daha neler göreceğiz..:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar siz seminere girmeden mi atandınız?çünkü seminerin sınavı daha bu gün yapıldı atamalar nasıl belli oluyor?lütfen biri beni aydınlatabilir mi?

Tepki Skoru
0
bizler daha önceki seminerlere katıldığımız için ve daha önce görev aldığımız için atamalarımız sizden önce yapılıyor.sizlerin sınav sonuçları pazartesi belli olacak atamanız ise şansınıza kalmış.ne zaman olacaağını bilemiyorum açıkcası.muhtemelen bizden görevıne gıtmeyenlerın yerıne atanırsınız...

Tepki Skoru
0
evet bende senın gıbı ctesı semınerın sınavına gırdım daha sonuclar bellı olmadı yarın bellı olur sanırım ondan sonrada bızım atamalarımız olacak onlar semınere gırmeden atandılar oldumu

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar Erzurum da daha belli olmadı. çarşamba 27 sinde gel
n diolar. çoğu yere sözleşmeli atamışlar (burada) çok az kadrosuz usta öğretici alıcaklarımış.

Tepki Skoru
0
serap sorun cnm ne hala sen çalışmaya baslamadınmı

Tepki Skoru
0
hayır yaa. 27 sinde bi gelin o zaman belli olur anca falan diolar. ne saçma sapan iştir by anlamadım yani. kadroya geçmek farz oldu. bu yıl oturup eşşek gibi çalışıcam. bı rezillik çekilmez yaa.ç

Tepki Skoru
0
haklısın
ben sabah 6 da kalkyorum akşam 6 evdeyıp
okadar uzak bı yere gonderdılerkı bu sene
of ya
çok zor bende bıraka bılrım

zor oluyo

Tepki Skoru
0
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bizimde yarın belli olucakmış. bakalım. banada uzak yer verirlerse ( 2 saatlik falan ) gitmicem. zaten araba tutyo beni. kendime hayrım kalmadıktan sonra çocuklara ne yararım dokunur :D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu yılın yıllık planına nerden ulaşabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim şu an samsunda usta öğreticiyim

Tepki Skoru
0
ayşe öğretmen istediğin konuya ÖĞRETMENLER BURADA BULUŞUYOR / ÖĞRETMEN SORUNLARI buradan ulaşabilirsin

Tepki Skoru
0
arkadaslar bisey sorabilirmiyim.lütfen biri bana söylesin,baska illere atama tarihini kaçırdım.bulunduğum ilede atamam olmadı.ne  yapabilirim puanım 85.bu saatten sonra başvuramaz mıyım baska illere mebe.atamam olmaz mı yani?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle