Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğretici

Tepki Skoru
0
Usta öğretici atamalarını bugün İstanbul il veya ilçe milli eğitimden telefonla yada bizzat kendiniz giderek öğrenebilirsiniz.Bugün belli oldu.Yeni görev yerlerinizde başarılar.

Tepki Skoru
0
sevgili müge buna eminmisin ? 5 dk.önce ilçe milli eğitimi aradığımda pazartesi dediler.yada bizim ilçe de bir sorun var.tutmayın beni il milli eğitime gidiyorum ben... :)

Tepki Skoru
0
istanbul ilçe milli eğitim aradım açıklandı dıyolar ama bu işle ugrasan beyin mesgul oldugunu solyuyorlar en iyisi gitmemiz

Tepki Skoru
0
Evet arkadaslar şimdi gorustum açıklanmış ilçeyi aradım (güngören) liste asılmış bakmamız gerekiyormuş.

Tepki Skoru
0
ay çok sağolun arkadaşlar bende hepen arıyorum. neresi çıktığını telefonda söylüyorlarmı?

Tepki Skoru
0
ÜSKÜDAR ilçesinde sorun var sanırım:)aradığımda pazartesi dediler.

Tepki Skoru
0
öğrendim görev yerim esenler arkadaşlar.herkese başarılar.

Tepki Skoru
0
Neslihan liseye bizzat kendım baktım uskudar da gozukuyor butun ilçeler asılmıs istersen sen git daha ii olur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ilçeden telefonla arayıp öğrenebilrsiniz. ben şişli deyim.

Tepki Skoru
0
ark.atananlara bı sorum var.ıcınızde acıkogretım olupta atanan varmı.bu sene yenı atamalarda bılgı verırsenız sevınırım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aöf 4.sınıfım atamam yapılmış.üsküdar ilçesine bağlı olmama rağmen sultanbeyli ilçesine bağlı-sultanbeyli hasanpaşa ilköğretim okuluna atanmışım.okulu da gördüm.ÇOK UZAK ve ucra bir yerde.okul yeni ,henüz bahçe duvarları dahai inşaat halinde.açıkcası teftişe giden müfettişler bile zor bulurlar okulu :)

Tepki Skoru
0
ee napıcaksın neslihan başlıyacakmısın göreve? ben pazartesi başlıcam

Tepki Skoru
0
EVET HERŞEYE RAĞMEN YILMAYACAGIM.BAŞLIYACAĞIM UMARIM HAYIRLI OLUR.

Tepki Skoru
0
yalnız canımı sıkan bazı şeyler var.eski bir okulda iki okulun öğrencileri eğitim görüyor.olanak hiç yok yeni okulun inşaatı bıtene kadar yanı yaklaşık 1 ay kadar sınıflar bırleştırıldıgı için 1 sınıfta 70 öğrencı var.şartlar çok kötü.eski okulda anasınıfını bırakın yeterli sınıf yok.nasıl olacak bilmiyorum....

Tepki Skoru
0
iyi bakalım ya idareyle vs birlik beraberlik içinde olursunuzda inş. herşeyin üstesinden gelirsiniz.yılmadığın için tebrik ediyorum seni

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle