Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretli öğretmenlik kabusu.......maaşlar

Tepki Skoru
0
Bence halinize şükredin,ben 475milyon alıyorum,75'i yola gidiyor.bana400 kalıyor.Üstelik sigortam bile yok.bu işte daha yeniyim ,tecrübe aradıkları için tacrübe kazanmam gerek.Allah hepimizin yardımcısı olsun
bilirim ustaöğtiliğin ne demek olduğunu kadroluların üçte bir maaşa oda zamanında yatarsa çalışıp emeğinin sömürülmesi ne demek çok iyi bilirim öğretmenler odasında öğretmen arkadaşlarının aldıkları maaşları söylediklerinde sinir olursun birde arada da.g.la.klar çıkrar şükredin hoca hanım askeri ücretlilerden iyi alıyorsunuz demezsin boğasım gelirdi
son atamada sözleşmeli atandım insanlar hayırlı olsun nasıl diyor bende dağa öncekinden farklı değil sadece 1000 tl fazla alıcam diyorum çünkü dağa yaptığım ustaöğreticilikten farlıklı değil

asla hakkınızdan azına razı olamayın siz razı oldukça bu sömürü devam edecek hakkınız olanı her fırsatta dile getirin

Tepki Skoru
0
ben de 17 sinde başladım hala maaşımı alamadım.:(

Tepki Skoru
0
Bence halinize şükredin,ben 475milyon alıyorum,75'i yola gidiyor.bana400 kalıyor.Üstelik sigortam bile yok.bu işte daha yeniyim ,tecrübe aradıkları için tacrübe kazanmam gerek.Allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşım sigortasız çalışmak ne demek şikayat et sigorta müdürlüğüne sonra bak seyret neler oluyor yasak arkadaşım sigortasız işçi çalıştırılamaz 700 tl cezası var hakkını ara

Tepki Skoru
0
evet türkiyenin kaderi bu benim bildigim ücretli ögretmen maası o kadar olacak yani birr yanlıslık yoktur benim arkadasımda ücretli olarak calısıyordu o kadar alıyordu

Tepki Skoru
0
:eek:llk:[hocam iki yıllık mezunumusun ücretli olarak basladım diyorsunuz lise mezunu degilsiniz heralde evet ögretmenler odasında ögretmen gözüyle degilde yardımcı gibi bakıldıgında sinirlerim tepeme cıkıyordu benimde maasa gelince sükredin diyorlardı bende gel yer degiştirelim sükür nasıl oluyo anlayın diyordum kapak oluyorduQUOTE=kutup yıldızı;586986]bilirim ustaöğtiliğin ne demek olduğunu kadroluların üçte bir maaşa oda zamanında yatarsa çalışıp emeğinin sömürülmesi ne demek çok iyi bilirim öğretmenler odasında öğretmen arkadaşlarının aldıkları maaşları söylediklerinde sinir olursun birde arada da.g.la.klar çıkrar şükredin hoca hanım askeri ücretlilerden iyi alıyorsunuz demezsin boğasım gelirdi
son atamada sözleşmeli atandım insanlar hayırlı olsun nasıl diyor bende dağa öncekinden farklı değil sadece 1000 tl fazla alıcam diyorum çünkü dağa yaptığım ustaöğreticilikten farlıklı değil

asla hakkınızdan azına razı olamayın siz razı oldukça bu sömürü devam edecek hakkınız olanı her fırsatta dile getirin[/QUOTE]

Tepki Skoru
0
hocam iki yıllık mezunumusun ücretli olarak basdım diyorsunuz lise mezunu degilsiniz heralde evet ögretmenler odasında ögretmen gözüyle degilde yardımcı gibi bakıldıgında sinirlerim tepeme cıkıyordu benimde maasa gelince sükredin diyorlardı bende gel yer degiştirelim sükür nasıl oluyo anlayın diyordum kapak oluyordu

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben geçen sene çalıştım 120 saat tam ders yaparsan 720 civarı alıyordum bu sene çalışmıyorum bilgim yok

Tepki Skoru
0
normail yatmış 15 sinden 15 sine yapılır maaşlar yani sizin 24 eylülden 14 ekime kadar olan günü hesaplarsanız doğru 84 saat ek ders ediyor onuda 6400 çarparsan ortalama o sonuç çıkıyor. ama ücretli öğretmenlik devletin işine geldiği için çalıştırıyor

Tepki Skoru
0
bende 24 ünde başladım sigortam 20 gün 700 yatmış maaşımda 560 lira

Tepki Skoru
0
Bende ilk defa ücretli öğretmen olarak başladım fakat hala maaşımı almadım 17 eylülde başladım göreve garanti bankasından hesap açtım o ilçeden açılması gerkiyormuş esenlerde görev yapıyorum gaziosamanpaşadan hesap açtım bugün öğretndim esenlerden açmam gerkiyormuş bilgisi olan lütfen yadım etsin

Tepki Skoru
0
evet okulunuzun bulunduğu ilçeden ve okulunuzun anlaşmalı olduğu bankadan hesap açtırıp,hesap numaranızı ilgili mdr yardımcısına vermeniz gerekiyor

Tepki Skoru
0
Kurumumuza 1 tane çocuk gelişimi veya okul öncesi öğretmeni alınacaktır.İlgilenenlerin bu mesaja cevap yazmaları rica olunur.
NOT : SADECE LİSANS MEZUNU

Tepki Skoru
0
Ücretli öğretmenliğin maaşı bu kadar az olamaz bencede yanlışlık var.

Tepki Skoru
0
ben de 24 eylül de başladım ama benim eylül maaşım yatmadı

Tepki Skoru
0
arkadaşım şimdiye kadar yatmaması mümkün değil yanlışlık falan vardır,nerdeyse ekim maaşları geldi,bence bir araştırın neden yatmadığını ilgili mdr yatmadığını sorun,nerde görev yapıyorsunuz

Tepki Skoru
0
evet arkadasım tam maasın degıl o. calıstıgın gun kadar maas.hatta ılk basladıgın gun yatmıyor cunku mebden onayın gelmeden maasnı basllatmıyorlar

Tepki Skoru
0
maaşlar 15 inden 15 ine hesaplanıyor ben 21 gün çalıştım 814 lira aldım 18 ekimde ama 17 gün sigorta işlemiş benimle birlikte başlayan bazı arkadaşların sigortaları 29 gün neden farklı bilen var mı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yapmayın ben geçen sene hiç kesıntı olmadığı bir ayda 833 aldıgımı biliyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle