Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretli öğretmenlik kabusu.......maaşlar

Tepki Skoru
0
14ünde hesap kesiliyor arkadaşlar sözde 15inde almamız gerekiyor ama 21inden önce alamazsınız
nasıl alamayız arkadaşım,ben 15 inde aldım,eğer 15 inde alınmıyorsa o bulunduğunuz il mi ilçe mi oranın mailyesiyle bankasıyla ilgili maaşlar 15 inde hesaba geçiriliyor

Tepki Skoru
0
nasıl alamayız arkadaşım,ben 15 inde aldım,eğer 15 inde alınmıyorsa o bulunduğunuz il mi ilçe mi oranın mailyesiyle bankasıyla ilgili maaşlar 15 inde hesaba geçiriliyor
arkadaşım ben 9yıldır maaşımı 15inde aldığımı hatırlamam biz ücretliden bahsediyoruz 15den 21ine kadar hergün bankamatiğe gitmekten bıkmıştım artık 21inden önce gitmiyorum bizim burda böyle diğer illeri bilemem

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende baktıma az önce hesabıma 1 inde başladım bende ama 200 lira yatmış yaklaşık 140 lira eksik müdür beyle görüştüm hocam sorun olmas pazartesi günü konuşalım düzeltiriz dedi

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ücretli öğretmenlerin herkesin yattımı benim daha yatmamış nedenini bilen varmı? Şehirden şehire farkediyormu ben İstanbulda yım.

Tepki Skoru
0
İstanbul dayım 24 eylülde başladım 476 yatmış

Tepki Skoru
0
24ünde başlayan bi arkadaşım 520 aldı ondan sonra görewe başlayan sözleşmeli öğretmen 2 hafta çalışarak 2 447 aldı bumudur adalet

Tepki Skoru
0
24ünde başlayan bi arkadaşım 520 aldı ondan sonra görewe başlayan sözleşmeli öğretmen 2 hafta çalışarak 2 447 aldı bumudur adalet
arkadaşım bu ülkede ne adil oldu ki buda olsun bizde maaşımızı 15inde almalıyız ama 22 sinden önce yatmıyor.hele birde çalıştığın okuldaki insanlar normaldeğillerse ne paradan ne çalıştğın yıldan bişey anlıyorsun.rabbime hamdolsun şuan çalıştığım okul ortamı çok güzel çalışma ortamı güzelolunca ne verdiğim yol parası gözüme geliyor nede aldığım maaşın az olması.önemli olan rahat bir kafayla iyi bir iş ortamında iyi insanlarla çalışmak.buyıl ben 24 eylülde bir anaokulunda başladım resmen ağlayarak gidip geliyordum veliler öğretmene bakıcı muamelesi yapıyor idare bir türlü kadrolu öğretmenler burun üstü bakıyor.mebden yer değişikliği istedim şuana başka bir okulda başladım başladığım okul harika öğretmen arkadaşlarım çok iyi müdür bey çok iyi allahüteala bozmasın.önceki çalıştığım okulda 7 gün çalıştım o7 gün burnumdan geldi üstelik çalıştığım o7 günlük ücreti bile yatırmamışlar sadece 2 günlük yatırılmış.maaşımın az yattığını söyleyince müdürüm ayrı müdür yardımcım ayrı görüştü meble sağolsunlar sordular soruşturdular ki önce çalıştığım okulun hesbı yüzünden eksik yatmış.ordakide müdür burdakide müdür idarecilik kabiliyet ister.allahü teala herzaman için iyi insanlarla karşılaştırsın.hayırlısıyla hayırlı okullara atanalım keşke çalıştığım okula sözleşme yada kadro gelse :) :) :)

Tepki Skoru
0
arkadaslar bilmiyorum ama gözden kacırdıgınız birşey var mesala 24 de basladınız hemen onayınız gelmemiş olabilir...ücretli ögretmenlere hemen onay cıkmadı ist.anadolu yakası için böyle oldu bundan eminim ve biliyorum...eger onayınız 28de geldi ise 28 de sigorta girisiniz yapılır 29dan itibaren maas hesabına gecer günleriniz 29dan 14 e kadar olan zamanı hesaplayınız yani...bu senelerdir böyle ...usta ögreticilikte de aynı idi , ücretli ögretmenlikte de...24 de basladınız diye hemen yatmamıstır...ha okul müdürünüz o calıstıgınız süreyi yani alamadıgınız zaman dilimini okul parasıyla elden ödeyebilir,o da artık vicdanına kalmıs bence...

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben gecen yıl nevsehirin bir ılcesinde usta öğretici olarak calıstım dıger kadrolu sınıf öğretmeni arkadaslarm ayın 1 nde maaslarını,15 nde ek ders ucretlerını alırdı ben ayın 21- 22 sınde anca bır aylık maasımı alırdım.kaymakamız okulları gezerken bır okuldakı ücretlı calısan bır arkadas (Allah razı olsun) 15 nde almamız gerek maasıı 21,22,23 nde anca aldıgımızı ve odemelerımızn gecıktıgını soylemıs ve kaymakamın talımatıyla son 3 ay 15 nde maaslarımızı aldık.

Tepki Skoru
0
Bence halinize şükredin,ben 475milyon alıyorum,75'i yola gidiyor.bana400 kalıyor.Üstelik sigortam bile yok.bu işte daha yeniyim ,tecrübe aradıkları için tacrübe kazanmam gerek.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tepki Skoru
0
bildiğim kadarıyla ücretli öğretmenlerin ki 900 e yakın oluyor

Tepki Skoru
0
peki sigortalar ne kadar yatmış bakan varmı benimki 700 yatmış 20 günlük

Tepki Skoru
0
maaşları yatmayanalr sigorta dökümden göremezmi
bi arkadaşımı gözükmediğini söyledi nasıl yani

Tepki Skoru
0
aarkadaşlar biz alamadık hala ücretlerimizi:((ücretlilerin sigortası çok düşük girdiğin saat sayısını 7,5 a bölüyosun sigortan çıkıyor yane şöle ben 60 saat girdim 7,5a böldüm 8 gün işlenmiş sigortam.Böyle hakkımızı yiyorlar işte kahretsin..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle